Rapsakkata

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on Twitter.

Hallitusohjelman seurantaohjelma  3

Nettikeskusteluissa huomattua. Varuskuntien lakkautuksiin liittyvä kiistely vaikuttaa jotenkin tilaustyöltä, jonka ansiosta on saatu ison yleisön kiinnostus kiinnitymään menneillään olevista erittäin isoista EU-asioista; paremmin ymmärrettäviin kotimaisiin kiistoihin.

Jotain hyvääkin on aistittavissa hallitukseen liittyvässä puolustusvoimien "uudistamisessa". On ollut erinomaista huomata, jos kerran ministeri Wallin vetoaa asiassa perustuslain takaamiin perusoikeuksiin, niin Suomessa saattaa olla syntymässä tilanne, jossa perustuslakia aletaan ihan oikeasti toteuttamaan. Siis myös meidän maan maatosten joukossa.

Tässä kohta seuraavassa twiitissä avautuu erittäin tärkeitä poimintoja hallitusohjelmasta ja siihen on kytketty hallituksenkin mahdollista tietovajetta täyttävä erinomainen jatkolinkki.

Kyseessä ovat perustuslaki, ihmisoikeudet ja oikeusturva:
https://twitter.com/Suomi2017/status/182502602284601345/photo/1/large

...siis meitä kaikkia suomalaisia koskien... Också på svenska.

Perusjännitettäväksi jää ainakin se, että vastaako @Valtioneuvosto Twitterillään? Vai poistetaanko kuvallinen kysymysviesti kokonaan eetteristä?

Vai tulisiko valtioneuvoston viestintäjohtajan Kari Mokon johdolla kehityttää meille kaikille avoin hallitusohjelman seurantaohjelma? Näin hallitusohjelmaan kirjattujen asioiden kirjo olisi jatkossa vain klikkauksen tai sormen nytkäytyksen päässä ruudulla ja jokaisen kiinnostuneen seurattavissa vaiheittain. Reaaliajassa ja kaikille avoimen sekä kaikille näkyvän kommentointimahdollisuuden kera.

Kuka muistaa vielä Kari Mokon?
"Hyvää iltaa, minun nimeni on Kari Mokko ja tämä on Silminnäkijä..."

Kovan luokan journalisti ja isojen yleisöjen palvelija.

Joten tietotaidon puutteesta vastauksien saaminen yleisökysymyksiin ei enää valtioneuvostossakaan jää. Jos siis ihan oikeasti halutaan, että Suomessa mennään viimeinkin perustuslainkin takaaman kansanvallan suuntaan. Joko vuonna 2012 hommat rokkaavat perustuslain mukaisesti?