Uusi suomalainen menestystuote

  • WilleWau

Suomi on panostanut vuosikausia onnistuneesti korkean teknologian tuotteisiin, mutta nyt pitäisi tähtäintä siirtää myös hieman alemmas.

Varsinkin jos hyvinvointiyhteiskuntamme tavoitteena se, että entistä vanhemmaksi elävät kansalaiset voisivat asua omissa kodeissaan.

Yksi parannuskohde olisi heti helppoa tarkentaa ja ottaa työn alle.

Se koskee nimittäin kylpyhuoneen lavuaarin pullohajuvesilukkoa, mikä yllättävän usein menee tukkoo ihan peruselämän viattomasta irtotavarasta. Hiuksista, hiekasta, kynnenpaloista, partakarvoista, nenärähkylöistä jne.

Sitten pikku hiljaa kasvaneen tukoksen poistaminen on putkimiehen tai huoltomiehen tunnin tai kahden työn paikka. Toki asumismuodosta ja omista sekä lähipiirin taidoista riippuen.

Toki pullossa asuva Kodin Putkimieskin liottaa jonkin sortin tukokset pois, mutta menevätkö jossain vaiheessa putketkin sitten ko.aineesta vaihtoon?

Lavuaarin alla kökättövä pullohajuvesilukko on säilyttänyt muotonsa vuosikymmenten ajan. Sitä saanee nykyisinkin materiaaliltaan vain kromattuna tai muovisen valkoisena.

Ennen vanhaan LVI-koodi taisi kromatulle olla SYD 510.

Ja pullohajuvesilukkoa saa tietysti yhtä tukkeutumisherkkänä kuin aiemminkin. Varsinkin lapsiperheissä ongelma tunnetaan erityisen hyvin.

Joten viimeistään nyt olisi hyvä, jos Suomen markkinoille saataisiin itse itsensä avaava ja huuhteleva pullohajuvesilukko. Kylppäriin ja keittiöön.

En tiedä LVI-tekniikasta tuon taivaallista, mutta onnistuessaan tuollainen tuote olisi menestys myös maailmanlaajuisesti. Sillä kaivellaan sitä nenää muuallakin kuin meillä peilin edessä.

Tässäkö uuden Nokian veroisen menestystuotteen alkusävelet?

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus