Uusi suomalainen menestystuote

  • WilleWau

Suomi on panostanut vuosikausia onnistuneesti korkean teknologian tuotteisiin, mutta nyt pitäisi tähtäintä siirtää myös hieman alemmas.

Varsinkin jos hyvinvointiyhteiskuntamme tavoitteena se, että entistä vanhemmaksi elävät kansalaiset voisivat asua omissa kodeissaan.

Yksi parannuskohde olisi heti helppoa tarkentaa ja ottaa työn alle.

Se koskee nimittäin kylpyhuoneen lavuaarin pullohajuvesilukkoa, mikä yllättävän usein menee tukkoo ihan peruselämän viattomasta irtotavarasta. Hiuksista, hiekasta, kynnenpaloista, partakarvoista, nenärähkylöistä jne.

Sitten pikku hiljaa kasvaneen tukoksen poistaminen on putkimiehen tai huoltomiehen tunnin tai kahden työn paikka. Toki asumismuodosta ja omista sekä lähipiirin taidoista riippuen.

Toki pullossa asuva Kodin Putkimieskin liottaa jonkin sortin tukokset pois, mutta menevätkö jossain vaiheessa putketkin sitten ko.aineesta vaihtoon?

Lavuaarin alla kökättövä pullohajuvesilukko on säilyttänyt muotonsa vuosikymmenten ajan. Sitä saanee nykyisinkin materiaaliltaan vain kromattuna tai muovisen valkoisena.

Ennen vanhaan LVI-koodi taisi kromatulle olla SYD 510.

Ja pullohajuvesilukkoa saa tietysti yhtä tukkeutumisherkkänä kuin aiemminkin. Varsinkin lapsiperheissä ongelma tunnetaan erityisen hyvin.

Joten viimeistään nyt olisi hyvä, jos Suomen markkinoille saataisiin itse itsensä avaava ja huuhteleva pullohajuvesilukko. Kylppäriin ja keittiöön.

En tiedä LVI-tekniikasta tuon taivaallista, mutta onnistuessaan tuollainen tuote olisi menestys myös maailmanlaajuisesti. Sillä kaivellaan sitä nenää muuallakin kuin meillä peilin edessä.

Tässäkö uuden Nokian veroisen menestystuotteen alkusävelet?

Tämä blogikirjoitus ei ole kommentoitavissa.