Vaalien jälkeen

  • WilleWau

Yksi parhaista letkautuksista koskien suomalaisten vaalikäyttäytymistä tuli edesmenneeltä Juicelta.

Se sopii tämänkertaisten eduskuntavaalien lopputulokseen loistavasti ja ei ole tarkoitettu loukkaamaan kenenkään Teidän poliittista vakaumusta.

Juicen letkautus meni jotenkin tämän suuntaisesti:

"Jos suomalainen on tyytymätön keskustan ja sdp:n toimintaan. Niin mitä suomalainen menee ja tekee? Jättää kokonaan äänestämättä tai menee ja äänestää vaihtoehtona kokoomusta."

No olihan vaaleissa äänestetty toki muitakin vaihtoehtoja, mutta suuret puolueethan määrävät kaapin paikan tulevissa vaalikeskusteluissa.

Toivottavasti hallitukseen ehdolla olevat pienpuolueet pitävät puolensa.

* * * * * *

Oma jothtopäätökseni on vaalituloksesta sellainen, että mikäli SDP jää tai jätetään hallituksen ulkopuolelle, niin tulossa on kaikkien aikojen tupo-syksy.

Toisaalta suotavaa olisi, että suurten puoluieden antamat lupaukset vanhusten hoidosta laitettaisiin vuoden loppuun mennessä kuntoon.

Huolestuttavinta vaaleissa oli äänestysprosentin jääminen noin alhaiseksi, koska se on mielestäni selkeä varoitussignaali päättäjille siitä, että kansakunnan sisimmässä muhii ja kytee ongelmia, jotka etsivät ulostulokanavaansa.

Tai sitten olen ihan kokonaan väärässä. Sen olen aina valmis myöntämään.

* * * * * *

Muun muassa oikeusturvan ongelmista vaiettiin tyystin vaaleja edeltävissä keskusteluissa.

Vaaleihin ja oikeusturvaan liittyvistä asioista oli kuitenkin eilen uutinen ainakin MTV3-kanavalla, johon vievä linkki löytyy osoitteesta:

http://nettitv.mtv3.fi/nettitv_uutiset/index.shtml/nettitv_uutiset/uutiset?96010#96010

Latautuminen kestää hetkisen.....

Linkki toiminnassa ainakin vielä 19.3. kello 8,45

* * * * * *

Tulevia vaaleja varten olisi muuten hienoa, että puolueet jo ehdokasasetteluissa kertoisivat suoraan sen, mihin eduskunnan valiokuntiin ko. ehdokas on puolueen taholta tarkoitus istuttaa.

Näin voisi oman ehdokkaansa valinnan kohdentaa paremmin itseään kiinnostaviin valiokuntiin, jossa kumminkin eduskunnan arkipäivän työn tehdään.

* * * * * *

Toinen parannusehdotus olisi sellainen, että puolueiden ehdokkaita olisi mahdollisuus tavata sillä tavalla kasvokkain enemmän, että voisi kysyä esimerkiksi netti - tv:n välityksellä juuri sellaisia asioita, kun itseään kiinnostaa.

Vaalitilaisuuksiin meneminen ja valmiin poliittisen liturgian kuunteleminen ei tyydytä ainakin minun ehdokkaan seulontaan vaikuttavia tarpeita.

* * * * * *

Itse kävin tapaamassa näitä vaaleja edeltävinä aikoina ennätysmäärän eri puolueiden ehdokkaita.

Ja kyllä se vartalon, eleiden ja olemuksen kieli eli body language kertoo varsin rehellisesti ehdokkaan mahdollisuuksista tulla valituksi omaksi ehdokkaakseni.

Ehdokkaan kysymyksiini antamien vastausten lisäksi.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:30

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus