Yhteensattumia eduskunnassa?

  • WilleWau

Kuin sattumalta useampi eduskunnan seksuaalisen ahdistelusyytösten kohteeksi joutuneista kansanedustajista on tehnyt eduskunnassa vuosien varrella vakuutusalasta kirjallisia kysymyksiä hallitukselle:

Esa Lahtela
Pekka Vilkuna
Lauri Oinonen
Lyly Rajala

Pitäen lakisääteisessä vakuutusturvassa vallitsevia epäkohtia muutenkin esillä.

- - - -

Nina Mikkonen Myrskylästä kirjoitti viikonlopun Iltalehdessä 9.2.08 otsikolla "Oikeutta miehille":

"Jos kansaa edustava maakunnan mies ei ole oikeaa ikäryhmää, tyyli ei miellytä, ja hänellä on ennen kaikkea väärät kannat parisuhde- ja keinohedelmöitysasioissa, häntä voi huoletta ampua nimettömyyden suojasta."

- - - -

No, mikä on eduskunnassa sitten tässä seksuaalisessa ahdistelussa totuus, niin kyllä se pitää mielestäni saada pikaisesti selville.

Toki siten toimien, että todellisen seksuaalisen ahdistelun kohteeksi joutuneet naiset eivät menetä työpaikkojaan ja lainvastaiseen toimintaan todistettavasti syyllistyneet henkilöt saavat teoistaan lakien mukaiset rangaistukset.

Onhan meillä eduskunta täynnä eri alojen asiantuntijoita tämänkaltaisen sekasotkun selvittämiseen. Esimerkkinä ja johtotähtenä muillekin vastaavista ongelmista kärsiville työyhteisöille.

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus