Yritysviestinnän ja tekojen välisestä erosta

  • WilleWau

Tuo samanoloinen juttuhan tuntui olevan ongelmana myös menneissä eduskuntavaaleissa.

Yritin helmikuussa päästä soittamalla läpi Elisan asiakaspalveluun. Kyse oli "hinnanmuutoksen" pukuun naamioidusta hinnankorotuksesta.

Eli 1.3. alkaen jokaisesta aloitetusta matkapuhelusta napsahtaa 4,9 senttiä Elisan kassaan.

Toki Soneran ennätti jo tekemään tämän "hintamuutos" jutun ensiksi.

No kirjoitinpa sitten kirjeen Elisan asiakaspalvelun johtajalle, johon sain näin 1,5 kuukauden jälkeen vastauksen. Kirjeitse niin kuin pyysinkin. Joten meneehän tuohon asetteluineen ja tekstin hiomisineen nykyaikana aikaa.

Ydinkohta vastauksesta kuuluu seuraavasti.

"Hintamuutoksella haluamme varmistaa Elisa matkapuhelinverkon ja sen palveluiden kehittymisen myös tulevaisuudessa. Matkapuheluiden aloitusmaksu lisää keskimäärin 2 euroa asiakkaidemme laskua kuukausitasolla."

Muuten voisinkin uskoa tuon, mutta olen vielä laskutaitoinen ja miten kävikään osingon jaossa islantilaisten rahastajien tultua peliin:

"Teleoperaattori Elisa jakaa omistajilleen ennätyssuuret osingot. Yhtiön hallitus esittää viime vuodelta 0,50 euron osinkoa ja sen päälle euron lisäosinkoa eli yhteensä 1,5 euroa osakkeelta. Vuosi sitten yhtiö jakoi osinkoa 0,7 euroa osakkeelta.

Elisa jakaa osakkailleen osinkoina noin puolentoista vuoden voitot, tarkalleen ottaen 152 prosenttia viime vuoden tuloksesta.

Kaikkiaan yhtiö jakaa osinkoja omistajilleen reilut 250 miljoonaa euroa, mikä on lähes puolet yhtiön niin sanotuista jakokelpoisista voittovaroista."

Lähde: 8.2.2007 Helsingin Sanomat

* * * * * * *

Vaihtehdoiksi Elisa tarjoaa paketti-liittymiä tai Kolumbus-liittymiä.

Vaan voihan vindeli vandeli. Osaan edelleenkin laskea ja vertailla.

Vaan onneksi suomalaisetkin skypettävät entistä enemmän. Tosin olen kuullut juttuja, että jostain kumman syystä Elisan laajakaistoilla on ajoittaisia ongelmia skypettää....

* * * * * * *

Lisätietoa Elisan 490%:n hinnankorotuksesta:
http://www.city.fi/b24908/

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:29

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus