Suojelusprkl

tauolla oleva blogini, jota kaipaan toisinaan, jossain vaiheessa ehkä palaan:)

Näytetään kirjoitukset maaliskuulta 2007.
Edellinen

Puusilmät liikenteessä  10

Ajettiin äsken Lahdenmotaria firman pakettiautolla. Oltiin ohituskaistalla, kun joku vitun fiksu tapaus tuli reunimmaiselta kaistalta ensin siihen meidän oikeanpuoleiselle kaistalle ja samaa huutoa suoraan meidän eteen. Oli varmaan vain senteistä kiinni, etteikö se pullopersepaviaani olisi mojauttanut meidän etupuskuriin.

Hitto, että mä kävin kuumana. Otin samantein rekkarin ylös ja soitin numeropalveluun ja pyysin lähettämään tämän tapauksen numeron. Mietin jo valmiiksi miten sille tulen asian esittämään, kun tämä puusilmä vastaa puhelimeen. Harmi, ettei hän vastannut. Nooooooh mä etsin netistä tuon firman sähköpostiosoitteen ja väännän kännissä jonkun toooosi ystävällisen sähköpostiviestin hälle.
Kortti pois kurppanaamoilta!!


Oudot saavutukset  3

Sain tänään kello kymmenen, eli noin kaksi tuntia sitten, hämärästä numerosta puhelun. Soittaja oli isoveljeni, syy miksi hän soitti, oli se ettei ollut koskaan vielä soittanut mulle. Kieltämättä outo saavutus, kun ei ole pikkusiskolleen soittanut kertaakaan 26 vuoden aikana x)

Tulipa tuokin koettua, tosin jurrissahan se oli, mutta silti ihan hienoa että soitteli.


Olen rakastunut  7

Rakastuminen tapahtui jo viime vuoden puolella käydessäni eräässä huonekaluliikkeessä ja näin tämän raamikkaan, vahvan oloisen ja näyttävän näköisen ilmestyksen. Se oli vain 165pitkä, mutta silti teki minuun lähtemättömän vaikutuksen. Huokaillen jäin katselemaan tätä komistusta melkein kyynel silmäkulmassani. Jouduin vain tyytymään haaveiluun, koska elämäntilanteeni ei sallinut moista hourahdusta.

Iloinen jälleennäkemisemme tapahtui viime viikolla, vieraillessani KodinYkkösessä. Ilon kyyneleet virtasivat poskilleni, olin löytänyt tuon komistuksen taas. Hivelin hänen täydellistä pintaansa ja huokailin onnellisena. Taisin hieman hymyilläkin.

Haluan jakaa teidän kanssa elämäni rakkauden. Tässä ja nyt. Saanko esitellä, love of my life:

http://www.thomart.fi/ming_fi.html


Luopumisen vaikeus ja haikeus  2

Olen aina ollut hirveän huono luopumaan itselleni rakkaista asioista. Tänään jouduin vaikean tehtävän eteen.

*Sniif, mä en oikeasti tiedä, onko minulla voimia kertoa tästä näin julkisesti, sniif, mulla on niin paha mieli nyt*

Menin työpaikkani jääkaapille, huomasin siellä orvon näköisen pakasterasiani, joka oli puolillaan jotain tunnistamatonta, lähes elävän näköistä juttua. Avasin kannen pelon sekaisin tuntein. Voisin vannoa, että sillä hetkellä jokin liikahti tuossa purkissa, eikä se todellakaan ollut pyhähenki. Suljin astian kannen ripeästi ja suuntasin roskikselle. Avasin kannen uudelleen ja heitin koko sisällön roskiin. Purkin laitoin vähintäänkin yhtä nopeasti, kuin kannen avasin, astianpesukoneeseen.

Huomasin jääkaapin perällä vielä kaksi pakastinrasiaa, ja jouduin suorittamaan niillekin saman karun kohtalon. Tunnen itseni huonoksi ihmiseksi, tuolla tavoin pilaan toisten hyvät elinolosuhteet. Homeillakin voi olla tunteet!


Tyyli petti-jälleen  5

Unohdin vaihtaa aamulla sukkani, tai no jos rehellisiä ollaan niin oli jotenkin niiiiiiin saamaton olo, etten moiseen suoritukseen taipunut.

Junalle kävellessä kyllä rupesi jo hävettämään ja harmittamaan. On meinaan sangen kornia kävellä mustat kävelykengät ja mustat housut jaloissa, kun lahkeiden ja kenkien välistä pilkotti vaaleanpunaiset Snoopy-sukat. En miettinyt tätä asiaa nyt ihan loppuun asti. Ehkä mä nyt kuitenkin kestän tämän asian tuoman häpeän, ilman että pitäisi viiltää ranteita auki.



Vuoden huono-onnisin  2

Työkaverini harrastaa ratsastamista. Oli ollut talleilla eräs ilta ja jättänyt tavaransa vaatekaappiin. Talleilla oli joku yhdyskuntapalvelusta suorittava henkilö siivoskelemassa ja oli nähnyt kun tämä tapaus lähti ratsastamaan. Tämä siivoskelija murtautui tähän kaappiin, jossa työkaverini tavarat oli (tai no ei murtautunut, koska se ei ollut vissiin edes lukossa) varasti lompakosta kaksi Finnkinon leffalippua, lounareita, pankkikortin ja lähti livohkaan.

Myöhemmin illalla työkaverini puhelin soi, poliisit olivat saaneet tämän hämärähemmon kiinni Stokkalla näpistyksestä ja olivat löytäneet työkaverini pankkikortin siltä.

Hyvä tuuri. Ilman tuota näpistyksestä kiinnijäämistä, ei tuo tapaus olisi jäänyt kiinni lompakosta asioiden pöllimisestä.

Oli tosin yrittänyt selittää, että oli löytänyt tuon kortin ja että oli ollut palauttamassa sitä ja haluaa siitä löytöpalkkion x)


Muuttopuuhaa  5

Mä vannoin reilu vuosi sitten, etten vähään aikaan muuta, mutta nyt pitää pyörtää puheet.

Pääsen muuttamaan sen verran unelma asuntoon, että siellä toivottavasti saa asua pitempäänkin. Kyseessä on kerrostalon ensimmäisen kerroksen asunto, jossa on suhteellisen iso oma piha. Eikä tosiaan negatiivinen asia ole sekään, että asunnossa on kaksi vessaa ja parempi keittiö kuin nykyisessä asunnossani.

Kohta pääsen upottamaan sormeni multaan ja istuttamaan tulppaaneita, erilaisia salaatteja ja yrttejä.

Petokin pääsee leikkaamaan ja laattailemaan ruohoa, kun hankin sille valjaat joilla se voi kulkea vapaasti pihalla. Niin ja pääsen pitämään kavereille grillikemuja kesällä (ja ei, en nyt tarkoita kavereilla niitä tuntemattomia cityläisiä, joita olen miitteihin saanut houkuteltua, kun yks ääliö rupesi moista väittää että pitäisin kaikkia cityläisiä kavereinani)

Harmi vain, että omat kaverit asuu ihan eri paikkakunnalla, kuin minne nyt muutan.


Ylläpito on koomassa  9

Ei voi muuta kuin ihmetellä, miten ylläpito ei reagoi heille tulleisiin palautteisiin, siis sellaisiin jotka ovat sellaisia joihin heidän selkeästi pitäisi reagoida.

Rupeaa oikeasti kohta jo vituttamaan tietyt henkilöt täällä Cityssä. Tosin ainahan täältä voi itse lähteä helvettiin, mutta en lähde, koska itse en ole tiettyihin asioihin täällä syyllistynyt.

Mitä vitun ideaa on pitää mitään sääntöjä missään, kun niitä ei kerran tarvitse edes noudattaa?

Edellinen