Suojelusprkl

tauolla oleva blogini, jota kaipaan toisinaan, jossain vaiheessa ehkä palaan:)

Näytetään kirjoitukset huhtikuulta 2007.
Edellinen

Minkä kissa luonteelleen voi  9

Kävin ostamassa enkelinsiivet, tulin kotia ja testasin niitä. Olivat kivat. Laskin siivet tv-tasolle ja rupesin syömään leipää. Kuulin olohuoneesta outoja ääniä ja kurkkasin sinne varovasti, Peto oli tappamassa mun siipiä. Höyhenet vain lenteli:( Mun siivet on nyt tapettu, kirjaimellisesti, onneksi ei sentään kokonaan niitä kerennyt tuhoamaan. Muutaman höyhen pilkisti kissan suunpielistä. En olisi uskonut, että kissan metsästysvietin olisi herättänyt pinkit siivet-nähtävästi olin erittäin väärässä.


Ääneen ajattelua  8

Kaksi parikymppistä työkaveriani (miespuolisia) kiroilivat äsken mulle, kun töissä ei ole ketään eikä voi tehdä hommia, että mitä tässä sit pitäis tehdä.

Ajattelin jäälleen ääneen "no runkatkaa perkele"

Oli kundien ilmeet näkemisen arvoiset. Miksi sitä ei osaa pitää turpaansa kiinni, tai ilmaista itseään edes hieman hienovaraisemmin?


Muutoksen vastarinta  7

Ei v***u tää Cityn ulkoasu on ihan suolesta. Ja mä kun kuvittelin, että se viimekertainen muutos oli perseestä. Eka reaktio aamulla oli, että kone on tiltissä, kun City näytti niin hassulta, mutta ei se taidakaan olla.

Ja mikä helvetin vitsi tämä on: http://www.city.fi/yhteisot/

Keskusteluiden top-listat oli näköjään kadonnut, toisaalta ihan fiksu veto, koska ehkä nyt tuo "turhan sonnan syytäminen" rauhoittuu tuolla, tai sitten pahenee koko Cityn palveluiden suhteen. Jäämmä odottamaan "innolla" tulevaisuutta.


Sano EI kesäkissoille  7

Kevät on ja kesää kohti kuljetaan. On siis aika pitää jokavuotinen saarna kesälemmikkieläimistä.

Elämme jälleen niitä aikoja kun perheet hankkivat lapsilleen kissanpentuja (tai muita karvakasoja), ne kun on vaan niin söpöjä pienenä-ja helppohoitoisia. Kun tulee syksy, kissa ei olekaan enää se sama lutuinen, pieni, pörröinen, leikkisä ja kehräävä kissanpentu vaan iso eikä enää siinä pehmeässä pentukarvassa oleva isompi kissa, joka ei mahdu taskuun tai suostu pysymään lasten nukenrattaissa.

Miten kukaan voi hylätä eläimen? Jättää tuosta vaan kesämökille oman onnensa nojaan, tai heittää tien varteen, kuin jonkun rikki menneen lelun tai roskan?

Ihmisten julmuus eläimiä kohtaa satuttaa mua enemmän kuin itämaisten rättipäiden toistensa tappaminen. Mua ei suoraan sanottuna yhtään hetkauta irakilaisten tai palestiinalaisten itsemurhaiskut, omaa tyhmyyttä se on, kun eivät tajua lopettaa loputonta kostonkierrettä. Mutta se, että eläinten elämää ei kunnioiteta, se satuttaa.

Minkä takia ei voi viedä sitä kissaa vaikka eläinlääkärille piikille, jos sitä ei jaksa katsoa pidempää kuin sen yhden kesän?




Isoveljeni elämänohjeet  4

Isoveljeni soitti minulle (jälleen) sanoi puhelun päätteeksi, pidä ittes miehenä äläkä nolaa ittees. Olin ihan pihalla tuosta nolaus jutusta ja tuli sellainen olo, että on tainnut isoveli lueskella mun juttuja citystä, kun tuolla tavalla heitti. Teki mieli sanoa, että se on aika hankala olla nolaamatta itseään, kun siihen on jo syyllistynyt niin usein.

Joten broidi, jos luet tätä, niin tiedoksi että rakas pikkusiskosi on nolannut itsensä tähänastisen elämänsä aikana useammin kuin mitä monet tulevat nolaamaan itsensä koko elämänsä aikana-eikä häntä voisi vähempää kiinnostaa se, mitä muut hänen toilailuistaan on mieltä;)

Jos jonkun elämä on kiinni siitä, että joskus itsensä jollain muotoa nolaa ja siitä kärsii, niin aika herkällä alueella kuljetaan.


Hah jätkä jäi kiinni  6

http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1358257

Samainen tyyppi on huijannut mun kaveriltakin rahaa. Vaan sainpas tuon mulkun maksaa velkansa takaisin. Ei se aina vaadi voimaa, riittää vain että on tarpeeksi juoni.

Tuo tapaus tosiaan lainasi mun kaverilta rahaa, vedoten siihen että pitää ostaa koirille ruokaa tjps. Kaveri hyväuskoisena lainasi ja luuli saavansa rahat takaisin viikon kuluttua (olivat nähneet tämän kundin kanssa muutaman kerran aikaisemmin jo) Vaan ei saanut rahojaan luvattuna päivänä. Meni pari kuukautta ja tuo sama tyyppi aina vaan sanoi maksavansa velat takaisin "korkojen kera"-eikä koskaan kuitenkaan maksanut. Lopulta kaverini kertoi mulle tästä velasta nolona ja kirosi ettei saa rahojaan takaisin. Kaverini tiesi, että tämä tyyppi on hänen naapurissa töissä. Pisti sille kundille tekstiviestiä, että koska tulee maksaa velkansa. Sanoi tulevansa illalla juna-asemalle.

Menin kaverini luokse illalla hetkeä ennen kuin tämän kundin piti maksaa velkansa. Mutta kundia ei näkynyt. Sen jälkeen kysyin missä se tapaus olikaan töissä ja käytiin pyörähtää sen kundin työpaikalla. Kysyttiin häntä nimellä, eikä hän ollut töissä, vaan sairauslomalla. Pyysin työkavereita välittämään terveiset tälle kundille, että hän saisi maksaa velkansa ja että on törkeätä lainaa rahaa jos ei ole ajatellutkaan maksaa velkojaan takaisin.

Lähdettiin pois ja pyysin kaveriani pistää tälle kundille tekstiviestiä, jos ei tuu maksaa velkaansa niin hän käy sen työpaikalla. Kundi maksoi velat samana iltana kaverilleni kasvotusten, kaverini tietenkin soitti minulle ja kertoi, että sai rahat takaisin, pyysin kaveriani laittaa kundille kiitostekstiviestiä sekä terveisiä että häntä odottaa yllätys työpaikalla, kun sinne maanantaina menee.

Sitä en tiedä, kertoivatko tuon kundin työkaverit hänelle terveisiä, mutta pääasia että tuo huijari jäi nyt kiinni.



Aaaarrrgggg  6

Meidän talouspäällikkö on hoilannut kohta puol päivää jotain ballaadia, en tiedä kuinka pitkään kestän tuota enää. Tahdon hyppää ikkunastani alas.

Helpottikohan tuo.

Edit. Ei vittu, nyt se lähetti sen biisin mulle sähköpostilla x) Saakelin sadistipomot.

Biisi on siis Frank Sinatran The Girl From Ipanema...kyllähän tuohon tahtiin ranteita viiltelis.

Edellinen