Suojelusprkl

tauolla oleva blogini, jota kaipaan toisinaan, jossain vaiheessa ehkä palaan:)

Näytetään kirjoitukset maaliskuulta 2008.
Edellinen

Cityn blogiuudistus?  2

Jos en nyt väärin tulkinnut, niin näyttäisi siltä, että blogikommentit on muutettu nyt siten, että omat kommentit omaan blogiin ei kasvata blogikommenttien lukumäärää. Pitkäänhän siihen menikin, että moinen ominaisuus näihin saatiin... Vielä kun saisivat keskustelun aloituksiin muutoksia siihen suuntaan, ettei yksi henkilö pysty aloittamaan kuin muutaman keskusteluketjun vuorokaudessa...Saataisiin hieman tolkkua Cityn keskusteluihin.

Hitaasti mutta varmasti näitä uudistuksia näköjään tehdään täällä...



Provoa tai ei...  6

Toivottavasti tällainen tunnustus on provoa: http://www.city.fi/yhteisot/rippituoli/2536/

Ei meinaan uppoa mun kaaliin tuollainen ajatusmalli, että jotain on pakko päästä panee kun se on niin hottis ja vaikka se on oman kaverin poikaystävä. Toisaalta olen muutenkin outolintu siinä mielessä, ettei mulle tule koskaan kenenkään ulkonäöstä sellaista fiilaria, että tuota on pakko päästä panemaan.

Melkoisen surullista ajatella, että joku olisi oikeasti valmis panee jotain ihmistä, ystävänsä seurustelukumppania, vain sen takia kun se on niin pantavan näköinen. Miehillä tällainen ajatusmalli nyt taitaa olla suhteellisen jokapäiväistä, mutten nyt vaan pysty käsittämään tuollaista, en mitenkään päin. Olen hieman rajoittunut.

Pyörin tuossa tunnin sängyssä ja totesin, etten saa unta enää joten piti nousta ylös. Vielä olisi tunti tapettavana, ennen kuin pitäisi oikeasti heräillä. Olis ollu ihan jees, jos olis saanu nukkua nämä pari viimeistä tuntia, mutta kun ei vaan väskättänyt.


that's more like it  6

Tulihan se helvetin kotipelivoittokin. Tällä kertaa peli näyttikin ihan siedettävältä, vaikka kolmannen maalin missasinkin ollessani pissalla. Se ei tosin estänyt mua pomppimasta ja taputtamasta maalille housut nilkoissa, kun tunnistin Jokereiden maalibiisin pärähtävän ilmoille.

Bluesin selkäranka katkesi Jokereiden toiseen maaliin, jonka he tekivät alivoimalla. Maali oli kaunis kuin keväinen Suomi. Neljäs menikin sitten tyhjiin. Mutta pääasia on se, että loppu tuo vuoroin vieraissa voittoputki:D

Saas nähärä kuis huomenna Espoossa käypi. Vähän jänskättää, mutta ei pahasti. Toisaalta olisi ihan kivaa vaihtelua, jos Espoo pääsisi finaaleihin, mutta kai sitä nyt pitää tällein kohta 20. vuotta Jokereita fanittaneena olla hieman itsekäs ja elätellä toiveita kullasta, vaikka elättelyä se tulee olemaan kuitennii kun vastukseksi tulee Kärpät.


Cityn STT  9

Citystä löytyy lähes päivittäin omasta itsestään sellaisia asioita/tekstejä muiden kirjoittamana, joita ei ole koskaan tiennyt edes tekevänsä.

Tänään sain mm. lukea pettäneeni erästä poikaystävääni, vaikka en itse muista moista tempausta edes tehneeni.

On tää City ihmeellinen paikka, täällä oppii itsestään sellaisia asioita, joiden ei ole tiennyt edes olevan olemassa. Kohta varmaan saan tietää olevani oikeasti mies, jolle on vaan leikattu pilde. Jään jännityksellä odottamaan lisäpaljastuksia elämästäni.


Päivien viemää  3

Tänään on sellainen päivä, jos joutuisin turvatarkastukseen reppuni kanssa, niin häpeäisin ehkä silmäni irti päästä. On sen verran häiriintynyttä tavaraa repussa mukana x)

Pitääkin vältellä kauppoja, ettei ala varashälyttimet vahingossa soimaan, voisi olla vartijapojilla hieman pokassa pitelemistä, jos joutuisi käymään läpi mun repun sisällön.



Saa nauraa  4

Olen jo viikon tuskaillut pankkitunnuksieni kanssa ja ihmetellyt, kun ei ole tullut uusia postista kotia ja pihtaillut sitä viimeistä pankkitunnusta viimeiseen asti. Tänään sitten päätin soittaa pankkiini ja kysyä asiasta, että ovatko he lähettäneet uudet tunnarit mulle ja milloin.

Lopulta sitten selvisi, että olen vain puusilmä, koska mulla on vielä 40pankkitunnusta käyttämättä, ne oli vaan jemmassa "läpän alla". Hitto että mä repesin ja nauroin tuolle kundille, että ei hitto mä olen puusilmä. Ja sanoin, että nyt kyllä nolottaa ja kiitin avusta:D

Luojan kiitos sitä osaa nauraa itselleen, voisi joitain hävettää tuollainen moka aikas paljon. Piti mennä heti naureskelee työkavereillekin omaa sokeutta. Oli mukavaa taas saada porukoita naureskelee mun kustannuksella x)


Voisko joku sammuttaa valot ja tuoda mulle tyynyn?  7

Mikä helvetti siinä on niin vaikeeta pitää se yhden maalin ero viimeisen erän viimeisellä minuutilla? MIKÄ?!?

Kyllä se vähän siltä vaikuttaisi, että Espoon Blues menee finaaliin Kärppien kanssa. Jokereiden peli on jotenkin niin kangertelevan oloista, on ollut koko kauden. En tajua miten ne onnistui pysytellä kärkikolmikossa loppuajan.

Sunnuntaina pitäisi taas mennä katselee tuota peliä, minen jaksa, kun ne saa kuitenkin vaan turpaansa.

Yksi asia jota en jääkiekossa ymmärrä, on fanaattisuus. Eilen taas sai kuunnella tuomareille kohdistettuja tappouhkauksia. Seisoin katsomoaukolla odottamassa pelikatkoa. Siinä oli myös kaksi virkapukuista poliisiakin ihmettelemässä menoa hallin työntekijän seurana, niin joku pikkunatiainen - ehkä sellanen seiskaluokkalainen tapaus, alkoi kiroilemaan ja manaamaan "vittu noi tuomarit pitäis tappaa" kun tuli katsomoon ja Jokerit sai jäähyn - se ei ees nähny sitä tilannetta, josta se jäähy tuli, alko vaan heti kiroo tappamisilla siinä poliisien ja järjestysmiehen kuullen.

Mäkin tykkään aina alkaa uhkailee tuomareiden tappamisella poliisien edessä <3 Vielä hauskempaa olisi heittää täydessä hallissa (lentokone olis kyl ehkä parempi) suureen ääneen "mulla on pommi!" Se olisi ratkiriemukasta suorastaan.

Tulin kotia joskus kymmenen aikoihin ja nukahdin puhelin kourassa puolen yön jälkeen ja nyt on ihan helvetillinen kooma. Olin ravannut(=hölkännyt hirveellä kiireellä ku juna oli yli 20min myöhässä) aamulla polviin asti ulottuvassa lumessa nelisen kilometriä. Piti ottaa Zirdaludi selkäkipuun ja kun olotilaan lisää vielä nuhaisen olon niin voi helevetti, että voi olla olo kuin raadolla. Äänikin on sen kuuloinen, kuin olisin ryypänny viskiä viikon. Tämän viikon ainoa vapaailta onkin huomenna. Lauantaina pitäisi rymytä Nosturilla ja Virgin Oilissa keikoilla kavereiden kanssa ja sunnuntaina aineellistua Areenalle katsomaan kun Jokerit saa turpaan. Ollut taas ihan liian hektinen viikko:/


Syömälakko  7

[LAINAUS Uutislehti100]
Turvapaikanhakijat ryhtyivät syömälakkoon

Joukko turvapaikanhakijoita alkoi syömälakkoon maanantain vastaisena yönä Metsälän vastaanottokeskuksessa. Syömälakon syyksi he ovat ilmoittaneet vapaudenriiston. Lässyn lässyn lääätä

Suurin osa lakkolaisista on kielteisen päätöksen saaneita turvapaikanhakijita, jotka odottavat säilössä maasta poistamistaan.

[/LAINAUS]
Anteeksi moukkamaisuuteni, mutta jos jotku turvapaikanhakijat lähtee nälkälakkoon sen takia ettei heitä passitettaisi takaisin kotia (en usko, että ketään passitettaisiin takaisin jos ei todellakin ole sellainen tilanne, että tarvitsee turvapaikkaa) niin siinähän ovat syömättä. Nyt on muutenkin kevät ja porukoilla "Kesäksi kuntoon"-kampanjat menossa ja vähemmän se meille maksaa, jos eivät syö meidän ruokia.

Onko typerämpää tapaa yrittää saada turvapaikkaa tai mitä tahansa asiaa, että alkaa syömälakkoon. Mua ainakaan ei hetkahduttaisi pätkääkään, jos joku romanialainen laittomasti maahan pummaamaan tullut tapaus päättää lopettaa syömisen. Sitä paremmalla syyllä tuollaiset pitäisi saada mahdollisimman nopeasti pois notkumasta meidän nurkilta. Harmi, että ihminen elää ilman ruokaa monta päivää, mutta ilman nestettä noutaja tulee nopeammin.

Mitähän sitä itse lähtisi nyt protestoimaan niin saisi hyvän syyn vetästä pienen kevätpaaston elimistölle syömättömyydellä...

Edellinen