Suojelusprkl

tauolla oleva blogini, jota kaipaan toisinaan, jossain vaiheessa ehkä palaan:)

Näytetään kirjoitukset huhtikuulta 2008.
Edellinen

Mulla on tänään..  3

...menoja klo 1730-19...vielä kun muistaisi, jotta mitä. Kalenterissani luki vain tuollainen kellonaikateksti ja olen sitä nyt muutaman päivän pohdiskellut, että mitähän tuolla tekstillä olen hakenut takaa.

Jos joku tietää missä mun pitäisi olla tuohon kellonaikaan, saa ilmoitella siitä mullekin, koska mulla ei ole pienintäkään havaintoa asiasta.


Olen sanaton  6

Voiko olla mitään säälittävämpää, kuin nettisivusto, jossa on pettäjiä etsimässä salaseuraa jotta voi pettää omaa aviopuolisoa? Jos joku keksii, niin saa kertoa, mä en meinaan tällein äkkiseltään keksinyt mitään säälittävämpää tuolta rintamalta...

http://www.iltalehti.fi/nettitv/?27978018

http://www.ashleymadison.com/

Aivan käsittämätöntä, ei voi muuta sanoa. Missä helvetissä on ihmisten moraali? Tuo sivusto on kaikenlisäksi vielä todella suosittu. Pitääkö tässä alkaa tosissaan ajattelemaan sitä, että pettäminen on ihan ok?


Huono vitsi, ei naurata  10

Tuli eilen töissä puheeksi ylityöt. Sen olen jo tiennyt, ettei ylitöistä makseta, vaan ne annetaan vapaina, mutta sitä en tiennyt että nämä vapaat korvataan siten, että olet yhden tunnin ylitöissä ja saat yhden vapaaksi.

Eihän tuo ole edes laillista? Vai olenko ihan väärässä? Eikös sen pitäisi olla sillä periaatteella, että kaksi ensimmäistä tuntia korvataan 50% ja sitä seuraava 100% Eli jos on kolme tuntia ylitöissä, saa kahdelta ensimmäiseltä tunnilta kolme tuntia vapaaksi ja siitä kolmannesta ylityötunnista tulee kaksi tuntia vapaata, eli tässä tapauksessa kolmesta ylityötunnista saisi viisi tuntia vapaaksi. Eikä kuten nyt, eli kolme tuntia.

Siirryin firman sisällä "eri" yrityksen palkkalistoille, niin käsittääkseni mun työehtoja ei voisi edes huonontaa ja tuohan on huonontamista. Siihen suostuisin vielä, ettei ylitöitä korvata rahallisesti, mutta tuo yks yhteen vapaatunnit ei nyt mene nielemättä alas. Sitäpaitsi, mulla on muutenkin vaikeuksia saada pidettyä kaikenmaailman lomat, kun vihaan lomalistan täyttämistä kun en koskaan tiedä miten haluan olla lomalla.


Mistä tietää olevansa melkein julkkis?  3

No siitä, kun sellaisella keskustelufoorumilla vittuillaan mun cityn nimimerkille, jossa en itse edes kirjoittele saatikka hengaile.

Taidan olla aika ihana ja näkyvä persoona, kun pitää lähteä toiselle keskustelufoorumille oikein vittuilemaan "mulle" x)

Oikeasti, eikö ihmisillä ole muuta elämää kuin netti? Oikeasti? Hei, mä olen Jenny alias suojelusprkl, jos aiheutan ahdistusta suosittelen lämpimästi välttelemään kirjoituksiani. Ei voi kuin repeillä ihmisille. Pitäisköhän munkin lähteä nyt haukkumaan porukoita niiden cityn nimimerkeillä muille keskustelufoorumeille?

Minen ymmärrä, miten se on keneltäkään pois jos minä tai joku muu kirjoittelee omia ajatuksia enemmän tai vähemmän kieliposkella...Kukaan ei kuitenkaan pakota niitä lukemaan. Tai no mistä mä voin tietää mitkä äänet muita ihmisiä pakottaa tekemään erilaisia asioita, itse ainakaan en tee mitään sellaista vapaaehtoisesti joka aiheuttaa suunnaton ahdistusta tai tarvetta alkaa jauhaa paskaa selän takana. (En laske selän takan paskan jauhamiseksi sitä, jos olen sanonut tälle paskanjauhamisen kohteelle henkilökohtaisestikin mitä mieltä hänestä olen ja jos hänestä sanon jollekin toiselle osapuolelle jotain tyylillä "hitto tuo tapaus on idiootti")

Olen nyt ainakin kahdesti joutunut tällaiseksi kohteeksi, että joku tapaus on lähtenyt vittuilemaan mulle toisaalla, sellaisessa paikassa jossa en kirjoittele itse. Saa sit naureskella, kun saan tietää näistä vittuiluista itse mitä oudoimpia reittejä.


Lääh puuh  6

Nyt on perse korkattu kunnolla ja kesän fillaroinnit alkakoon. Ihmettelen suuresti sitä, ettei tullut paikat kipeäksi edes 40kilometrin fillaroinnista, pillu on vähän hellänä vain.

Meinasi kyllä kärähtää käpy tänään, kun olin ilmoittanut esimiehelle että olen parin tunnin fillarointireissulla, etten kuule puhelinta jos hän yrittää soittaa mulle, niin hän soitti sitten pari kertaa siten että antoi puhelimen soida vain muutaman kerran - eli joka kerta ku olin vastaamassa niin se löi just luurin korvaan. En alkuun edes tajunnut, että se oli mun pomo joka soitti, kun se soitti mun omaan puhelinnumeroon eikä mulla ole kuin työkännykkään tallennettuna sen numero.

On hiukkasen v-mäistä olla jossain ylämäessä kun puhelin alkaa ulvomaan repussa. Tietty siihen voisi olla vastaamattakin...

ps. Voisiko joku kertoa, miksi olen kirjoittanut kalenteriini keskiviikon kohdalle 17:30-19, minnehän mun PITÄISI olla menossa tuolloin..ei meinaan ole pienintäkään havaintoa...


Tästä se kevät lähtee  1

Nyt on fillarin renkaat täytetty, haaroista pehmustetut pyöräilyhousut haettu varastolta ja edessä 20km kilometrin kartalla suunnistaminen pisteestä a pisteeseen b. Arvioitu perillesaapumisaika pitäisi olla noin tunnin kuluttua matkan aloituksesta, mutta mun suuntavaistolla ja kartanlukutaidoilla tuohon matkaan kuluu varmaan puoli päivää.

Taitaa se pitää paikkansa, että tukka ja järki ei ole samassa päässä, mutta olisivat nyt hemmetti jättäneet mulle edes suuntavaiston!!


Voiko mihinkään enää luottaa?  3

Tuntui aivan hirveältä lukea lehdestä, että joku mies oli huutanut metsässä apua ja joku nainen meni katsomaan mikä sillä on hätänä ja tämä mies raiskasi sitten tämän apuun menneen naisen.

Ja sitten ihmetellään, että miksi ihmiset ei enää välitä muista ihmisistä. Onko se ihmekään?

Miten kukaan julkeaa käyttää tuolla tavoin kenenkään auttamista hyväkseen? Mä todellakin toivon että tällaiset ihmiset, jotka harrastavat toisten hyväuskoisuuden hyväksikäyttämistä, joutuisivat joskus OIKEASTI sellaiseen tilanteeseen jossa he tarvitsevat apua, eikä kukaan tule heitä auttamaan tai jos tulee, niin tällainen naisten raiskaaja joutuisi jonkun ison neekerihomon perseraiskaamaksi.

Tuollainen pistää sitten vihaksi. AARRGGG.

Oon ihan liian herkkä kaikille tuollaisille uutisille, mua oksettaa kaikki väkivalta niin silmittömän paljon, että lopetin tuossa muutama vuosi sitten jopa uutisten katsomisen sen takia kun joka uutisissa tuli vaan väkivaltaa ja huonoja uutisia. Olen vasta tämän vuoden puolella alkanut lukemaan uutisia lehdistä, koska lehtiuutisetkin teki jossain vaiheessa pahaa. En pysty myöskään katsomaan mikään välivaltaelokuviakaan, ilman että joudun vähän väliä kääntää katseeni muualle, en vaan kestä yhtään katsoa verta ja väkivaltaa - en edes silloin, vaikka tiedän että se on vaan filmiä.

Pitäisi vissiin yrittää päästä tästä turhasta, tietynlaisesta herkkyydestä eroon, niin ei tuntisi niin pahaa oloa kaikesta ympärillä olevasta pahuudesta. Enkä oikeasti edes liioittele tällä asialla, mut tuntevat tietävät kyllä miten yliherkkä olen noille asioille:/


Satu Peikkojen tarina  4

Aika moni suomirockin ystävä tietää Kotiteollisuuden rallatuksen Satu Peikoista
HC-Kotiteollisuus-fanit ja muutama muukin tietää mistä Kotiteollisuuden Jouni Hynynen on innostuksen kyseiseen biisiin saanut. Tämä henkilö, jota voimme osittain kiittää tätä erästä kauneimmasta suomalaisesta rokkibiisistä, on Aila Meriluoto.Tämä Runo, josta Hynynen sai Satu Peikoista biisiin inspiraation on Aila Meriluodon Paha Satu

Aila Meriluoto - Paha Satu

Minut kohtasit laidassa toukokuun.
Mitä heimoa olimme, tiesitkö sinä,
kun hiukset kullanvihertävinä
me leikimme juurella läikkyvän puun?

Yhä, marras-iltana, kuljemme kahden.
Vesi vinkuu altaassa mustan lahden, ja jäykkiä lehtiä puu kallistaa.

Pois liukuu katseemme, jälleen palaa,
me toisiimme vierestä pälymme, salaa
ja imien näkyä kauhistavaa:

Miten hirveät, hirveät kasvot on meillä!
Miten varjotkin säikkyvät aukeilla teillä
ja syöksyvät ärjyyn aallokon,
miten pakenee taivas vauhkoin lampain!
Me nauramme, terävin näädänhampain.
Mitä voisimmekaan? Paha meissä on,

kuin mahla se nousee. Vihaat. Vihaan.
Ja kynnet syöpyneet toistemme lihaan,
ja käsikädessä, allamme jäätyvä maa
me kuljemme, koskaan kykenemättä
enää päästämään runneltua kättä
kaks poloista peikkoa, rakastavaa.

Kyseinen runo löytyy Ailan Lasimaalaus runokokoelmasta, jonka sain eilen vihdoin ja viimein metsästettyä itselleni. Johan tuo asia on mua muutaman vuoden kerennyt vaivaamaan.


Jos raskaaksi haluat tulla nyt...  5

..niin takuulla yllätyt.

Meillä on töissä ollut jo pienimuotoisena vitsinä se, että jokainen markkinointiassistentin hommiin äitiyslomasijaiseksi tullut tapaus on tullut raskaaksi hyvin pian työt aloitettua ja ollaan sillä peloteltukin aina uusia assareita tyylillä - tiedoksi sitten vaan, että tässä hommassa ei kovin pitkään porukat ole ollut ilman raskaaksi tulemista. No nyt tämä uusinkin tapaus on raskaana! Helvetti, se on neljäs tapaus muutaman vuoden sisällä jo.

Ja ei, työpaikallani ei harrasteta ristiinrastiin nussimista, vaan nämä tapaukset on tullut ihan parisuhteissaan raskaaksi. Kait. Toivottavasti.

Toivottavasti mua ei lähivuosina yritetä siirtää noihin hommiin, en välttämättä ihan vielä halua olla vatsa pystyssä.

Edellinen