Suojelusprkl

tauolla oleva blogini, jota kaipaan toisinaan, jossain vaiheessa ehkä palaan:)

Näytetään kirjoitukset toukokuulta 2008.
Edellinen

Kissa sekos  6

Kävin pyörähtää vanhempien tykö fillarilla ja kun äsken tulin kotia, niin kissa alkoi nuolemaan mun jalkoja. Nyt mun kinttu on ihan kuolassa, yhyy. Kun tarkemmin haistelin sukkiani, niin ne taitaa haista kissanpissalle. Siis ei jalkahielle vaan kissanpissalle. Pitäisköhän lähteä suihkuun... Alkaa tuntumaan liian pervolta.

http://www.city.fi/antitv/klippi/17388/

En ihan kerennyt nappaa kameraani pahimman kuolauksen aikana:D


Eläimetkö muka typeriä  5

Kävin Pedon kanssa pyörähtää pihalla eilen. Kannoin karvapyllyä muutaman sata metriä, koska neiti pelkoperse ei uskaltautunut kävelemään itsenäisesti liian kovassa hälinässä. Siinä sinne oltiin isommalla viheralueella ja kissa veteli ruohoa ja käveli ympäriinsä välillä säpsähtäen jotain ohikulkijaa.

Oltuamme tovin pihalla lähdimme takaisin kotia kohden. Kannoin kissaa vähän matkaa, että pääsimme turhallisesti autoteiden yli vähän lähemmäksi kotipihaa. Siinä tovin ajan hengailtiin ja katselin kun rontti veti lisää ruohoa kitusiinsa. Heitin siinä sitten rontille, että joko mennään kotia. Peto katsoi mua ja sanoi kurnau ja lähti häntä heiluen kävelemään kohti meidän omaa pihaa - käveli ihan oikean rappukäytävän oven taakse(tuolla on lähemmäs 10 eri rappukäytävän ovea), nousi takajaloilleen ja venytteli etutassuillaan itseään oven lasia pitkin. Avasin oven ja supisin kissalle, missä koti on ja tuo lähti käppäilemään rappusia ylös ja meni kerralla oikean oven taakse.
Olen viimeksi käynyt kissan kanssa pihalla jotakuinkin vuosi sitten, joten olin hieman yllättynyt tuosta, että se tiesi missä asutaan tai ylipäätään että se löysi kotia ilman että itse sitä mitenkään ohjailin - varsinkin kun olin kantanut ronttia sylissä pitkän matkaa, eikä tuo ollut siis merkkaillut reviiriään tuonne jonka perusteella nuo yleensä suunnistelevat paikasta toiseen.

Ei nuo karvapyllyt ihan typeriä taida ollakaan:D



Herätyksiä osa2  1

Mut herätettiin puhelinsoitolla tänään. Soittaja oli syyttäjänvirastolta joku sihteeri, joka ilmoitti mulle, ettei mun tartte mennä nyt torstaina käräjäoikeuteen käsittelyyn jossa olisin ollut asianomistajana.

Ihan kiva juttu joo, mutta kun mä olen tiennyt tuon asian jo pari kuukautta, koska itse pistin syyttäjälle sähköpostia jossa ilmoitin haluavani luopua kaikista vaatimuksistani tätä idiootti eksääni kohtaan.
Halusin vain että tuo kaikki naurettava pelleily loppuisi, jonka hän itse aloitti ja oman pelinsä jo hävisi aikoja sitten. Tämä syyttäjä vastasi mun sähköpostiin tuolloin pari kuukautta sitten, että tämä mun toive on ok ja että hän ilmoittaa tuolloin 29.pv:n käsittelyssä syytetylle, että syytteistä on luovuttu tai jotain muuta vastaavaa ja että mun ei tarvitse tulla paikanpäälle kuuntelemaan tätä ilmoitusta.

Toisaalta, ihan hyvä että herättivät mut, olinkin nukkunut sellaiset 12 tuntia tuossa jo x)


Ohhoh  5

Äsken tapahtui jotain todella outoa. Löysin vähintään puolivuotta kateissa olleen hiustenleikkuukoneeni laturinjohdon. Kerrankin kannatti malttaa mieli ja olla ostamatta uutta konetta, kiitoksia kaverini jolta sain aika-ajoin lainattua sen samanlaisen hiustenleikkuukoneen laturia.

Vähänkö olen happy!!! Arvasinkin, että löytäisin tuon laturin jossain vaiheessa, kunhan vain innostuisin tonkimaan jokaisen kolkan tästä läävästä. Eikä tarvinnut kuin vain tonkia pari laatikkoa. Tosin olen mä tuota johtoa etsinyt aiemminkin, mutta en ilmeisesti tarpeeksi hyvin. Tai no ei siis tullut mieleenikään katsoa sellaisesta laatikosta tuota johtoa, jossa säilyttelen yleensä kynttilöitä.



Ihmettelyitä ihmisistä osa 1000  17

Miten kukaan lähtee tekemään lasta sellaisen ihmisen kanssa, joka on pettänyt sun kanssa avopuolisoaan jonka kanssa on yhteinen lapsi?

Kuulin viime viikolla, että eräs tuttavani joka petti avopuolisoaan työkaverinsa kanssa, oli nyt pettänyt tätä uusinta avopuolisoaan vaikka heilläkin on jo yhteinen lapsi. Eli tämä tapaus petti ensin ensimmäisen lapsensa äitiä ja sen jälkeen vielä tätä uuttakin naistaan.

En IKINÄ alkaisi suhteeseen ihmisen kanssa, joka pystyisi hylkäämään perheensä tuosta vain, irtokivan takia. Luulisi lapsen rauhoittavan sen verran edes, että ymmärtäisi ettei siinä vaiheessa rikota vain parisuhdetta - siinä vaiheessa rikotaan myös yhteisen lapsen elämä. Kuvittelevatko nämä naiset, joiden kanssa nämä miehet pettävät lastensa äitiä, että he ovat erityistapauksia ja että heitä nämä miehet eivät koskaan pettäisi - varsinkaan jos he pyöräyttävät tähän suhteeseen uuden lapsen? Kuvitteleeko joku vielä tänäpäivänä, että lapsi pitäisi yhtään ketään parisuhteessa, varsinkaan sellaisessa jossa tämä isukki on jo entuudestaankin osoittanut kykynsä olla huomioimatta muita kuin omia tarpeitaan?

Melkein tekisi mieli sanoa tuolle tapaukselle pari valittua sanaa, koska tunnen tämän miehen sekä tämän naisen henkilökohtaisesti, mutten viitsi puuttua toisten elämiin. Vituttaa vain tuollaiset vastuuttomat munan mukaan menevät ihmiset. Jos ei helvetti pysty sitoutumaan siihen yhteen ihmiseen ja tietää jo entuudestaan, että uskollisuus tuottaa vaikeuksia myös senkin jälkeen kun ollaan lisäännytty, niin miksi sitten pitää väännellä niitä ipanoita ympäriinsä?

Ja sitten ihmetellään, kun lapset voi henkisesti pahoin, kyllä mäkin voisin pahoin jos tietäisin faijani kuksineen ympäriinsä ja tehneen ipanoita niiden naisten kanssa, joiden kanssa on pettänyt mun omaa äitiäni.

Sairasta sakkia, siemenjohtimet poikki tuollaisilta idiooteilta!



Kauppareissut  2

Ei ollut kerta, ei toinen, ei kolmas eikä neljäskään, kun menin ruokakauppaan ostamaan jotain tiettyä tavaraa ja palasin kotia kassillinen kaikkea muuta tavaraa ostettuna.

Ajattelin tänään värjätä uudelleen mun sohvan päällisen, kun se oli hieman haallistunut ja menin ruokauppaan vain sen takia, että saisin värjäykseen tarvittavaa suolaa ostettua.

Tulin kotia ja näin sohvan muistaen samalla sen, mitä mun piti kaupasta hakea. Onneksi mutsi on tulossa tänne leikkauttaa hiuksiaan niin soitin hänelle ja pyysin ostamaan kaupasta ruokasuolaa mulle:D


ZzzzZZZ  3

Huh huh, ihme ettei ole tämän pahempaa krapulaa, vaikka tuli juotua useita eri snapseja, viinejä ja paukkuja eilen. Mitään suurempaa humalaa ei kuitenkaan tullut päälle missään vaiheessa, toisin kuin työkavereilla - ne oli ihan plekseissä x)

Nilkka taisi nyrjähtää kun hyppäsin yhden puunrungon päältä alas suokissa. Ja vasemman käden peukalon tökkäsin johonkin, varmasti siinä tilanteessa kun tuli "painittua" (=lue: duunikaveri hyppäs mun reppariin ja toinen sen reppariin ja kaaduttiin kolmeen pekkaan maahan tuosta - yllättäen)

Pitää kyllä lähteä flikkojen kanssa toistenkin kännäilemään, oli sen verran samanhenkistä sakkia että oli ihan hauskaakin. En ole koskaan ollut noin pitkään työkavereiden kanssa jatkoilla. Enkä kyllä ravintolassakaan toviin noin myöhään.

En ymmärrä tätä mun "menen nukkumaan viideltä, herään ysiltä" logiikkaa, kaipa sitä kohta taas alkaa väskää ja pääsee takaisin nukkuilemaan. Niin jaksaa lähteä ihmisten ilmoille vielä tänään, kun eräs viitisen vuotta sitten muutaman kerran tapailemani tapaus yritti houkutella mua siiderille toissapäivänä, toinen tapaus elokuviin ja kolmas kuntoilemaan niin pitäisi varmaan jonkun kanssa tehdä jotain ettei mene kotona makoiluksi.

Edellinen