Pitää olla musclee

  • suojelusprkl

Kävin aamulla lääkärissä ja kävin tuon jälkeen ruokakaupassa samalla kun suunnistin töitä kohden. Ajattelin käydä juna-aseman vieressä olevassa K-kaupassa ja ollessani asemalla, tajusin että menin väärää reittiä ja että mun pitäisi nyt joko kiertää jostain huisan kuusesta, että pääsen aseman toiselle puolelle tahi sitten nappaa fillarin kainaloon ja köpötellä 30-40 porrasta ylös.
Ja koska olen aina ollut hirveän huono siinä, että pitäisi kierrellä ja kaarella ympäriinsä, päädyin nappaa fillarin kainalooni ja lähteä kävelee portaita pitkin ylös.

Siinä ollessani portaiden ensimmäisen osuuden puolessa välissä, näin edessä olevan papan joka jäi kahden porrastason välissä olevalle tasanteelle seisomaan ja odottamaan että menen hänen ohitse. Ensin ajattelin, että se halusi antaa mulle tietä että mahdun paremmin kävelee, mutta ihmettelin sitä että outoa tuollainen, kun portaat on sen verran leveät että siitä mahtuu kyllä heittämällä kävelee montakin rinnakkain.

Kun menin hänen ohitse, hän kääntyi katsomaan mua ja totesi ”onpas siinä vahva tyttö” naurahdin ja katsoin häntä ja sanoin vain ”pitää olla”

Hieman nauratti tuon jälkeen tuo tilanne. Kieltämättä, kaipa se on aika vakuuttavan näköistä joillekin että joku nainen kantaa maastopyörää kevyesti yhdellä kädellä kainalossa ja lähes juoksee portaita ylöspäin x) Mutta en mä sitä jäisi suu ja silmät auki tuijottamaan sentään:D

Ei oo helppo olla vahva, tai no okei - on tää aika helppoo näköjään:D

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:51

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus