13 Wallander-leffaa takana & oman olon valitusta !

  • Toni

Eilen oli harvinaisen synkkä Wallander-leffa. Se nyt oli vielä pientä että yksi pääosa tappoi ensimmäisten 13 Wallander-leffan päätteeksi itsensä LEFFASSA. Kun naispääosissa ollut Johanna Sällström tappoi itsensä reilu vuosi sitten OIKEASTI. Eilinen leffa taisikin olla hänen viimeisensä. Se tuntuu oikeasti hieman kyllä pahalta, että miksi näin pääsi käymään ?

Nukuin viime yönä 14-15 tunnin yöunet, uskomatonta mutta totta. Tää flunssa on sekoittanut mun elämää. Mun kärsivällisyys ei meinaa riittää millään sairastaa. Paremmat ilmat ovat tuloillaan, kesä lähestyy mutta tämä pakollinen liikunnanpuute ja outo olo saa tuntemaan kaikki melko merkityksettömäksi. Olisipa pian taas täydessä kunnossa !?

2 kommenttia

Laihapoika

31.3.2008 23:48

Joskus ihmettelin, että miksi sen Johanna Sällströmin paino vaihteli niin paljon elokuvasta toiseen. Olin aika järkyttynyt kun sitten kuulin, mitä sille oli tapahtunut. Sille jäi pieni lapsikin, eli oli varmaan kuvausten aikaan ollut tosi hajalla.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:03

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus