1997 & joulukaden avajaiset 2007.

  • Toni

Niin The Joulukalenteri esitettiin vissiin eka kerran sinä vuonna kun lopputeksteissä oli tuo maaginen luku.. Hups jo 10 vuotta sitten, sehän onkin sitten hyvä aika näyttää uusintana niinkun 10-vuotisjuhlan kunniaksi ! =D Ja 2 lähetystä samana päivänä kuten ennenkin, iltapäivällä ja myöhällä. En ole ihan varma mutta näytettiinköhän se myös vuonna 1998 ? Tietääkö tai muistaako joku ? Mut sen koommin ainakaan ei ole nähty. Joo muistuupi mieleen nuo ajat kun tuli hoettua sanontoja : "Seikka on saletti" & "Mahotonta meininkiä" ! =D

Tuli vähän kiire lähteä tuossa kaupungille tänään vähän aiemmin, kävin pikasuihkun jne. & olin ylpeä itsestäni että näin nopeasti pääsin kiireessä liikenteeseen, mutta.. avain unohtui kotiin & ovi oli jo lukossa =O Se siitä kiireestä ja pyörän avaimesta, vakiota ja italian kohteita en ehtinytkään pelata. Toivattavasti en joudu kovin katkerasti katumaan. 3 peliä olisin veikannut ; Parma 1, Atalanta-Napoli x sekä Cagliari-Livorno x. No onneksi yksi ainakin näyttää menevän noista vikaan ettei niin harmita mut toi kivijalka Parman 1 pikkasen jäytää.. siis jos se menisi oikein, johtoasemassa yhä näyttää olevan. No se siitä, ei auttanut kun mennä hakeen vara-avain muualta ja sitten käppäilin katsomaan joulukadun avajaisia ennen kotiin tuloa.

No sinne sentään ehdin justiinsa & mulla oli selvät sävelet että nyt kun mulla on ollut vuoden tää digikamera ja oon havainnut että sillä voi videokameroidakin niin tällä kertaa kuvasin harkitusti joulukadun avajaisten ilotulituksen. Ei siis tällä kertaa mikään vahinkokuvaus kuten yleensä aiemmin =D No kerkesin sitten vielä veikkaamaan edes Espanjan sarjaa & NHL:ää, toivotaan että näillä tulisi enemmän kn niillä alkuperäisillä rivillä mitä en ehtinyt viedä.. Niin ja ainiin onhan tänään vielä jännitettävää mm. myös siitä että kuka voittaa Big Brotterin !?

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:10

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus