Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään kirjoitukset helmikuulta 2006.
TIETOKONE VAI PUHELIN VAI MOLEMMAT ?  1

Kun itsekin olen siirtynyt täysin tietokoneaikaan, kun tämä kone on kotona jo jonkin aikaa ollut, niin olen huomannut että sitä mukaa on puhelimen käyttö vähentynyt. Nyt on hyvä pitää yhteyttä edullisemmin netin & mesengerin kautta. Joskus jopa häiritsee kun puhelin soi, eikö saisi olla joskus edes täysin rauhassa, kun tämä kommunikointi on tehty niin helpoksi ihmisten välillä ? No, olen huomannut kun olen laiminlyönyt puhelimen kautta yhteyttä pitäviä frendejä, on puhelinkin soinut harvemmin ja se ei tietenkään ole hyvä juttu. Kuitenkin jotenkin ihmisläheisempää on puhelimen kautta yhteydenpito mielestäni. Yleensä myös ennen nettitreffejä vaihdetaan puhelinnumeroja ja tutustutaan ensin äänen perusteella ennenkuin mahdollisia treffejä ajatellaan. Joo kommunikaatio on päivän sananani.


VAIHTELUA.

Vaihtelua tylsään arkeen oli eilen käydä nauttimassa savullisesta ravintolasta.

Elämme outoja aikoja kun kirjoitamme kuulumisia, tuntojamme & muuta elämäämme liittyvää tänne nettiin. Voisikin kysyä onko siinä mitään järkeä ? Sotkeeko se vaan elämäämme turhaan ?

Edustaako tämä aika taantumusta, kun voisi käyttää tämänkin tietokoneajan oikeaan sosiaaliseen kanssakäymiseen ? Omalla kohdallani huomaan tietokoneen vähentävän normaalia sosiaalista kanssakäymistä. Ne jotka ovat tottuneet pitämään päiväkirjaa ennenkin, on päiväkirja saanut uuden muodon täällä netissä ja siinä mielessä tämä ei ole hukkaan kulutettua aikaa. Tosin päiväkirjasta on tullut tällä kertaa julkinen, siinä on pieni ero. Ihan kaikkea ei kannatakaan paljastaa tai muita ainakaan nimillä siihen sotkea. Taitaapa olla etenkin nuorilla tänä päivänä suuri sotkujen aiheuttaja tämä netti. Mitä haluan tällä kirjoituksella viestittää on, että elämää on myös tietokoneen ulkopuolella. Tähän kun innostuu liikaa, on vaarana unohtaa kaikki muut kivat asiat.

Heräsin aivan liian aikaisin & päätä särkee, joten menen jatkamaan uniani.