Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään kirjoitukset helmikuulta 2007.
Edellinen

Onnentunnetta pukkasi =)

Eilinen oli vilkas ja hieno kommunikointipäivä ! Mesessä oli antoisia keskusteluja ja vielä yömyöhään juttelin myös puhelimessa. Tuntui eilen jopa pientä onnen tunnetta sydämessä =) Sellaista nuo naiset voivat joskus saada aikaan ja harvinaisen vilkas vaihe tuntuu olevan menossa naiselämässä sekä livenä että täällä netissä, tää äijä sekoaa vielä =D

Baariin lähdössä part II tosi selkee kuva. Aijai ompas sotkuista..
Baariin lähdössä part II tosi selkee kuva. Aijai ompas sotkuista..

Atk:ta, atk:ta & kissoja.

Nörtteily jatkuu jälleen rentouttavan viikonlopun jälkeen. Nyt seuraavaksi aloin sitten hiomaan tekstinkäsittelytaitojani. Ja tottakai atk-painotteisen päivän päätteeksi nyt sitten hieman vaihtelua eli cityilyä jota ei tietenkään voi laskea atk:ksi =D Tämähän on tietysti jotain elämää suurempaa taiteilua =D

Niin kissoista sen verran että saisin kissan nyt heti jos vain haluaisin. Harkitsen nyt siis ottaisinko sellaista, aika pentu olisi vielä joo. Mietin nyt että jaksaisinko huushollissani todella sellaista pitää ? Voishan se olla ihan kiva välillä kehräämässä, mutta jaksaisko sitä aina jaloissa ? Joku häkkieläin ois helpompi. No katsellaan mihin tulokseen päädyn !?

Hampilääkäri katkaisi hetkeksi päivän kulun ja nyt sitä sitten ollaan jonossa kun hätäsin hammas saatiin paikattua, ei kuulemma kuin joku 500-600 nimeä siinä.. että voi joutua oottamaan vähän aikaa.. Siinäpä olisikin nuorille hyvä ammatinvalinta kun tekijöistä on kerran pulaa.

Lisää kissoja..
Lisää kissoja..

Vanha yrittää jaksaa vielä baareilla =D

Kylläpä vain, olihan siellä melkoisesti sakkia Hunksien esitystä katsomassa. Jos jonkinlaisten naisten kanssa tuli sitten kommunikoitua. Tunteitahan en niin kovin usein etenkään julkisesti näytä, se ei vaan sovi tyyliini. Jos näytän se on yleensä jotain ronskimpaa sitten =D Mielummin vaikutan vain viileältä, se on niin kovin rauhoittava tunne.

Tanssiminen ei ole myöskään minun juttuni, se on mielestäni lähinnä jotain typerää aivotonta heilumista =D Voin kyllä katsoa sitä, mutta se on taas liian tunneperäistä toimintaa itseäni varten. Mikäköhän alkoholimäärä tarvittaisiin etten vain analysoisi jatkuvasti kaikkea ja jättäisi tunteita heti narikkaan ? =D No joo tätä ei tarvi ottaa kovin vakavasti, joskus tunnen vain näin tai siis olen tuntematta =D Joku toinen päivä saatan peräti innostua tanssimaankin =D

Siitä huolimatta viihdyin eilen varsin hyvin sillä omalla tavallani eli luoden kontakteja sekä uusiin että vanhoihin tuttuihini lähinnä paljon puhuen. Huomaatteko taas että analysoin omaa toimintaani toisiin ihmisiin nähden. Elämäni pääasiana ei ole siis toiset ihmiset vaan lähinnä heidän analysointinsa =D Huvittavaa huomata omat hassut luonteenpiirteet tässä. Olenkohan kenties hieman outo ? =D Tämän kappaleen voitte myös ottaa hieman huumorilla, arvoisat lukijat !

Paljosta vieraidenkin ihmisten määrästä huolimatta päädyin nukkumaan ennestään tutun tytön viereen ja lievä pääkipu alkaa jo pikkuhiljaa helpottamaan. Voisi nyt yrittää syödäkin jo jotain.

Kohta terveelliselle iltapalalle.. =oP
Kohta terveelliselle iltapalalle.. =oP

Bändien tsekkausta.  1

Kävin vähän katsomassa mitä bändejä tänä vuonna olisi mahdollisuus nähdä täällä Suomen maalla livenä.

Provinssiin ovat ainakin tulossa kiinnostavat Velvet Revolver, Lamb of God & Maj Karma.

Tuskaan oli jo pitempi lista valmiina. Poimin seuraavat kiinnostavat näin alkuunsa : Emperor, W.A.S.P. , Moonsorrow, Insomnium & Katatonia.

Nosturissa olisi toukokuussa Trivium ja mikä parasta lämppärinä taitaa olla yks pitkäaikainen suosikkini eli Annihilator Kanadasta jees !

Ja jazzeissa yllättäen aion nähdä Uriah Heepin tänä kesänä ! =D

Vihaisena näytän tältä.. =D Ei vaan Anihilatrorin levyn takakansi..
Vihaisena näytän tältä.. =D Ei vaan Anihilatrorin levyn takakansi..

Kaikenlaista uutta = piristävää ! =)  3

Eka viikko takana nörtteilyä & tänään oli jo ekat kokeet. @-kortin "Internet ja sähköposti"-moduulista lähdettiin liikkeelle ja läpihän se meni jee !

Kursseilta löytyy usein uusia tuttavuuksia ja tänään lisäsinkin yllätys yllätys yhden uuden Jennin numeron puhelimeeni =D

Lauantaina olisi Hunksit Koskella vierailemassa. Noh mua ne ei kyllä yllätys yllätys niin paljoa kiinnosta, mutta eiköhän ne vedä aika paljon naaraita tonne baariin.. =)

Silmälasit eivät olleetkaan kärsineet kolhuja about pariin vuoteen ennen tätä päivää vaikka onkin ollut huono pehmeä kotelo jo useat vuodet. Mutta reilu pari vuotta sitten ne vääntyivätkin nopeasti pariinkin otteeseen. Silloin olisi jo pitänyt vaihtaa se kotelo. Hyvän pitkän harmittoman ajanjakson takia kuitenkin heti sen jälkeen unohdin hankkia sen. Tänään lasit kuitenkin vääntyivät vähän, joten tein järkevän investoinnin vihdoin ja viimein & hankin sen uuden kovakantisen silmälasikotelon.

Joo ja pakko mainita vielä kansallistunteen kohotessa että hyvä Suomi ja vihdoinkin hienoa Hannu !

Sori nukahdin kesken kuvanottoa.. =D
Sori nukahdin kesken kuvanottoa.. =DOpiskelu alkoi.

Oli varsin mielenkiintoista aloittaa taas uudet kuviot, eri ympäristö, uudet henkilöt ympärillä, aina piristäviä nämä uudet alut ! Toivottavasti into myös kestää =) No kovin kauaa toi atk-kurssi ei kestä, tonne about kesään saakka maksimissaan. Eli eiköhän se vire riitä aina sinne asti =D Nopeamminkin voi selvitä, aivan oman tarpeen mukaan. Kyse on siis non-stop tyylisestä opiskelusta jossa itse tehdään suunnitelma ja tavoitteet mihin osa-alueisiin haluaa panostaa, missä kehittyä ja mitä haluaa oppia.

Löysin alter egoni.. =)
Löysin alter egoni.. =)

Nukkumista ja jalkapalloa viikonlopun saldona.

Ja vidut mä jaksoin lauantaina enää mihinkään lähteä. Oli aika rankka viikko takana vaikka nukuinkin pe-la yön ihan hyvin. Silti teki mieli nukkua vielä keskellä lauantaipäivääkin =D Ei edes kaupassa jaksanut tai ehtinyt käydä. Noh ens v-loppuna täytyy käydä kyllä vähän baareilemassa, aivan ehdottomasti. =)

Pitkästä aikaa tullut hieman paremmin vedonlyöntiäkin seurattua. Menestystäkin sitten juuri tänään on hieman tullut =) Vielä kun osuisi Espanjan liigasta yksi iltapeli, niin voisi olla jo melko tyytyväinen.. Tuli tossa tv-matsikin Catania-Fiorentina katsottua. On se kyllä vähän outoa kun ilman yleisöä joutuvat monessa paikassa Italiassa nyt pelaamaan.

Tilastotiedettä eli normaalia arkeani vedonlyönnin parissa..
Tilastotiedettä eli normaalia arkeani vedonlyönnin parissa..
Edellinen