Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään kirjoitukset maaliskuulta 2007.
Edellinen

Yksi elämäni tärkeä henkilö.

En ole kovin montaa kertaa elämäni aikana kiintynyt kunnolla kehenkään, mutta silloin kun olen se on myös kestänyt varsin pitkään kerralla. Enemmän olen ollut tyypillinen mieshenkilö ja seurannut seksuaalisia mielihalujani lähinnä ilman mitään sitoumuksia.

Yksi sellainen tyttö johon olin todella kiintynyt ilmaantui elämääni vuonna 1999. Koska olen kauan jo tutkinut astrologiaa, en malta olla tähänkään sitä laittamatta =D Enkä usko että hän suuttuu vaikka joskus näkisikin tämän kun paljastan pari hänen merkkiään =D

Niin mä olen aurinkorapu ja rakkauden planeettani on dramaattisessa leijonassa. Tämä tyttö taas on aurinkoleijona & nouseva rapu. Voi että sitä kiintymisen määrää.. =) Joskus se oli häiritsevääkin eikä muusta elämästä meinannut tulla mitään =/ Näitä rakkauden kääntöpuolia..

Nyt on helppo käsitellä tätä asiaa jälkikäteen sillä mulla ja hänellä on jo eri intressit meneillään, että tästä jutusta on jäänyt lähinnä vain hyvä muisto =) Kyllä me vielä joskus soitellaan, tosi harvoin kylläkin enää. Hienoa aikaahan se oli, mutta aikansa kutakin. Enää ei ole katkeria fiiliksiä vaikka meistä ei mitään tullutkaan.

Joskus tosin ajattelen että jos muutama yhteensattuma olisi tapahtunut toisin, niin mitä sitten.. mutta hyvä näin, elämä menee eteenpäin ja mikä tärkeintä myös me olemme ystäviä yhä keskenämme =)

Meressä 2005
Meressä 2005

Mielenkiintoista häveliäisyystutkimusta.  2

Nainen häpeää alastomuutta

Kolmasosa naisista pitää itseään liian lihavana esiintyäkseen koskaan alasti kumppaninsa nähden.

Tutkimuksen mukaan alaston nainen nolostuu eniten pesutiloissa.
Yksi kymmenestä haluaa sammuttaa valot ennen kuin riisuutuu kumppaninsa edessä.

Brittiläisen The Shuc -yhtiön teettämään tutkimukseen osallistui 3 500 naista.

Alaston nainen nolostuukin eniten pesuhuoneessa. Lähes neljännes ei suostu olemaan pesuhuoneessa samaan aikaan kumppaninsa kanssa. Yksi kymmenestä panee jopa oven lukkoon, jottei himokas mies ryntää sisään.

Miehet ovat naisia innokkaampia nakuiluun. He ovat mielellään alasti puolet enemmän päivästä kuin naiset, ja kaksi kolmesta miehestä oleskeleekin kotona säännöllisesti aatamin asussa. Puolet naisista haluaisi toimia saman mielihalun vallassa, mutta vain kolmasosa heistä uskaltaa olla kotonaan ilman rihmankiertämää.

Naiset eivät häpeä esitellä vartaloaan pelkästään kumppaniensa seurassa. Esimerkiksi kuntosalien suihkutiloissa lähes 80 prosenttia peittelee kurvejaan toisten naisten katseen alla.

Tutkimustuloksen tekee ristiriitaiseksi se, että lähes kaikki tutkimukseen vastanneet naiset pitivät tärkeänä, että kumppanit pystyvät rentoutumaan ollessaan alasti toistensa seurassa.

Ja tilkka vähän muuta : Joo tänään oli taas niin hieno päivä ettei kehdannut koko päivää ihan pelkästään sisätiloissa viettää, joten ruokataukoa tuli sitten vietettyä koulun pihassa =)

Rainbow, aarteita etsien.. =)
Rainbow, aarteita etsien.. =)

Levottomuus iski keskellä kuumuutta !  1

Myöhästyin tänään pahasti kurssilta, mutta sain sentäs jotain aikaankin. Suoritin "Laitteen käyttö ja tiedonhallinta"-osakoen ja se olikin tosi helppo. Mitä nyt vähän kansioita ja alikansioita piti laatia ja siirtää ja kopioida tiedostoja kansiosta toiseen.

Tietotekniikan perusteita aloitin sitten katsomaan. Sehän on tämä ainoa osamoduuli missä ei saa käyttää sitten kokeessa kirjaa ja siinä on raksi ruutuun vaihtoehtoja + yksi joku hassu kysymys johon pitää vastata kirjallisesti. Katoin esimerkkikokeen ennen kuin alotin lukemaan koko osiota ja olisin tainnut saada sen jo läpi, mutta lukasempas kuitenkin ensin mitä kirja alueesta kertoo. Jos sieltä oppisi uuttakin. No ainakin kokonaisuudet selkenee paremmin. Jos huomisen ja perjantain osaksi käyttäisi tohon aikaa ja perjantaina iltapäivästä tekis ton kokeenkin sitten.

Seuraavaksi onkin siirtyminen johonkin hieman haastavampaan kuten tietokantoihin tai power pointtiin.. nää onkin vielä aika tuntemattomia mulle. Siinähän ne päivät sitten kuluvat kivasti.. =p

Tänään kelien ollessa taas niin upeat, tuli kauhea vaeltajafiilis ! =D Tuli mieli ostaa kaikki mahdolliset festariliput ja sitä rataa =D No pitää vähän kattoa et riittää rahaa myös sitten matkustamiseen.. olisihan se noloa omata vaikka mitä lippuja, muttei sitten pääsisi taloudellisen tilanteen takia enää juuri minnekään =D

Olisipa jo viikonloppu. Nää kelit tekee levottomaksi, varmaan tulee juhlittua tänä viikonloppuna pari päivää ! =)

Ja tänään kaikki futishullut muistaa sitten kannustaa Suomen Bakussa voittoon ! =)

Pikkupojaksi taantuminen on jo alkanut näinkin nuorena =Op
Pikkupojaksi taantuminen on jo alkanut näinkin nuorena =Op

Kevättä rinnassa !? =p

Siellä meinaa olla aika lämmin ilma ulkona taas. Huomenna voisi uskaltautua jättämään ton pitkähihasen ehkä välistä pois vai mitä mieltä olette ? =o

Vaikka mesenger onkin yksi nykyajan käytetyimmistä kommunikaatiovälineistä, olin yllättynyt kun otin mesen puheeksi että samasta ryhmästä löytyi 2 mua nuorempaa jotka eivät sitä ole edes käyttäneet vaikka muuten konetta käyttävätkin.

Jos nyt ottais pienet päikkärit ja illasta vähän harrastais sporttia eli heikun keikun unten maille siis..

I want out..
I want out..

Naisen suusta kuulee totuuden !

Tänään muutaman viikon tuntemani tyttö analysoi mua jo pelottavankin hyvin ! =D Aloitti laittamalla melkein sanat suuhuni että sä et varmaankaan ole kovin kauaa seurustellut kenenkään kanssa !? Koska en kuulemma ole lainkaan sen tyylinen ihminen eli huomasi mussa varmaan sen läpipaistavan vapaudenhalun johon ehkä itseni mielestä liittyy myös pieni pelko läheisyydestä. Johtuneeko jotenkin hieman rikkinäisestä perhesuhteista lapsuudessa/nuoruudessa sitä en voi olla varma. Kai sitä joskus vaan ihminen kehittyy niin itsenäiseksi.

Ehkä heitto ympäri maailmaa kiertäväksi hipiksi oli liikaa =D Mutta se että normaali perheeseen tähtäävä parisuhde saattaisi alkaa ahdistamaan ainakin vielä tässä vaiheessa, oli taas varsin hyvin luettu. Epäili jopa asetunko koskaan !? =D Noh kyllä kai se olisi tarkoitus perustaa joskus vielä perhekin, mutta milloin ja kenen kanssa ? Luulen että noi asiat tulee mulle yllättäen, mitään suunnitelmia ja aikatauluja en aio tehdä, se mikä on tullakseen tulee, päivä kerrallaan.

Yllätys yllätys olen kuullut tätä samaa tyyppiluokitelmaa itsestäni melkein joka naiselta joita olen tapaillut tässä aivan viime vuosina. Tämän päivän analyysissa sain kuulla myös että vedän varmasti aika erikoisia ihmisiä puoleeni, koska olen kuulemma varsin outo =D Ja että mulla on varmaan paljon naispuolisia ystäviä. Henkilö jolle kehtaa puhua asioita mitä kaikille ei kehtaisi. =D Joo tälläistä sain tänään kuulla.

Join muuten tänään 3 kuppia kahvia ja se on paljon mulle joka ei kotioloissa keitä lainkaan kahvia. No pitäähän sitä pysyä hereillä ettei nukahda kun toi on niin omatoimista opiskelua mitä nyt käyn =D

Parta ajamatta..Part two.
Parta ajamatta..Part two.

Kohta rentouttavaan arkeen taas !

No niin, nyt on koko viikonloppu rääkätty itseään joten voi hyvissä mielin palata taas arkeen eli kurssille rentoutumaan ! =D

Jumaliste et ottaa päähän kun joku vei mun elämästä tunnin, mä palaan haudan takaa tän vielä kostamaan, hah hah haa.. =P Nyt mä en ehdi enää minnekään =D Jos yrittää oikein positiivisesti ajatella niin onhan nyt tota valoa vähän pitempään..

Varsin kesäinen ilmahan tuolla oli kun äsken parin tunnin lenkiltä tulin. Taitaa olla vielä pieni huolto paikallaan tässä illalla eli rauhallinen koko kehon rentouttava venyttely ja sitten on kiva jatkaa taas ensi viikkoon =)

Ps.Kattos Bleed minkä kuvan laitoin päivän kuvaksi ! =D Tulee nuo festarit kohta pikkuhiljaa taas ajankohtaisiksi ja kun eilen niistä hieman höpöteltiin niin siksi pistin nyt tämän ! =D

Bleed & Toni-Poni - good friends sarjassamme galleriakohtaamisia.
Bleed & Toni-Poni - good friends sarjassamme galleriakohtaamisia.


Lämmintä ja vähän hymyilyttääkin =)

Noniin, vähän edistystä kun meni äsken tekstinkäsittelykoe virheittä läpi jee ! =D Niin elämässä pitää osata iloita näinkin pienistä asioista =D Ja hieno kelikin taas sattui perjantaiksi, meinaa ihan lämmin tulla kun vielä aika talvitamineissa =)

Hymyilen, mutta lälläslää hymyileviä silmiäni ette tällä kertaa näe ! =D
Hymyilen, mutta lälläslää hymyileviä silmiäni ette tällä kertaa näe ! =D


Exceliä ja vedonlyöntiä.  1

Olipa excelin koe sitten vielä hieman liian hankala =P Ja eikun lisää harjoittelemaan tai jos vaikka vaihtaisi välillä osiota..

Viikko näyttää varsin mukavalta uhkapelin kannalta. Meinaan kun ei tarvitse siihen nyt pahemmin niin keskittyä kun tarjonta on varsin hiljaista etenkin alkuviikosta johtuen viikonlopun futiksen em-karsinnoista. Sarjat siis tauolla lukuunottamatta alasarjoja. Saa vaihteeksi levätä hieman normaalia enemmän siis sen osalta. Kivaa vaihtelua myös siinä mielessä että maat ottavat nyt yhteen.

Taiteellinen puoleni esille ! =D Mitäs tässä tapahtuu ?
Taiteellinen puoleni esille ! =D Mitäs tässä tapahtuu ?
Edellinen