Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään kirjoitukset toukokuulta 2007.
Edellinen

Yes, MPS 2 kertoimella 4.90 !

Futisdiggareille & vedonlyöjille taas asiaa !!! =)Kannatti luottaa taas Vuoksenmaan & Esbc:n tietämykseen ! =o) Tein monta riviä FC Kontu-MPS 2 kautta yhdistellen omiin hyviin kohteisiin ja pariin muuhunkin Esbc:n suosimaan ylikertoimeen. Niin tämä MPS:n kerroin oli peräti 4.95 & ottelun tulos 1-4 ! Taas oli hyötyä tietää tämän pelin kokoonpanotietoja, jotka puolsivatkin ylikertoimista MPS:ää. Ylikerroin oli myös ton pelin tasuri, jolla varmistelin tämän ottelun hyödyn. Triplakohteena sitä pitikin vähän pyöritellä !

Jännä homma, tiesin viime vuodesta jo että MPS on ihan hyvä ryhmä, joka kävi viime vuoden avauksessaan Äänekosken hiekkakentällä voittamassa vieraissa Äänekosken Huiman jota peliä olinkin katsomassa ja yllätys yllätys vieläpä samoin numeroin kuin tänäänkin eli 1-4. Sen pelin perusteella moni oli jo valmis hylkäämään Huiman, mutta sen pelin jälkeen Huima pelasikin peräti 10 peliä putkeen ilman tappioita porskuttaen aivan sarjan kärkipäässä kunnes loppukauden kokoonpano-ongelmien ja loukkaantumisten myötä putosi kuitenkin tasaisesta sarjasta pois. Ihan mainitakseni nyt Huiman pelatessa kolmosessa, tuli viime kotipelissä 12-0 voitto ! =D

Sorsapaistia koirille.. =Op
Sorsapaistia koirille.. =Op


R.I.P. Spar !

Meinasin tänään käydä Sparissa kun Äänekoskella tämän toiminta kerran loppuu kesäkuun alkuun mennessä sen kannattavuuden vuoksi kun omistajuudessa tuli muutoksia. No mutta se oli näköjään jo ehditty laittaa kiinni ennenaikojaan =/ Harmittaa vähän ettei kerennyt käydä rohmuamassa mitään loppumyyntituotteita =D Mutta positiivisesti ajatellen eipä tullut lisää krääsää kotiin saati sitten rahanmenoa vaikka halpaa olisi ollutkin =P No anyway heippa Spar, nähdään sit vaikka jossain toisella paikkakunnalla sitten ! =)

Tollanen tuttu oli kerran =p
Tollanen tuttu oli kerran =p

Vedonlyöntiä, vedonlyöntiä..  2

Kyllä tuo Esbc:n tietämys suomifutiksesta on vailla vertaa ! Kyllä on komeasti napsunut osumia. Näin kesäaikaan tai ainakin suomifutiksen aikaan(jos ei nyt ihan vielä kesästä kehtaa puhua) käytän itsekin silloin tällöin tuota palvelua yhdistäen omia hyviä ideoita niihin.

Ammattilaiset saavat hoitaa likaisen työn eli he kyllä kontakteineen ovat selvillä matsien kokoonpanoista ja muista merkittävistä asioista sen suhteen mitä kannattaa milloinkin pelata. Minullakin on vuosien kokemus eri maan sarjoista ja itse harrastan esim. paljon tasureiden pelaamista etenkin tasapeliherkistä sarjoista kuten Italian & Ranskan toiseski ylimmistä sarjoista. Mulla on myös mieletön määrä tilastotietoa esim. siitä miten usein eri sarjoissa tulee isokertoimisia yllätyksiä sekä joukkueiden historiaa keskinäisistä otteluista. Tietysti olen myös ajan hermolla ja seuraan joukkueiden nykykuntoa että motivaatiopelejä. Harmi vain että veikkaus on tässä vuosien saatossa tullut niin varovaiseksi sarjojen loppuessa jolloin näitä motivaatiopelejä yleensä riittäisi, mutta veikkaus ei niin vaan enää anna pelatakaan niitä.

Kuten oli myös tänään ! Tänään Italiassa pelataan serie A:n vika kierros(juuri urheilukanavalla peli menossa) eikä veikkauselle voinut pelata yhtä ainuttakaan niistä. No pelasin sitten tietysti ulkomaille etenkin Parman kotivoittoa sekä Livorno-Atalanta tasapeliä.

Niin Esbc:llä on napsunut todella hyvin kiinni noita suomifutiksen helmiä vai mitä voitte sanoa esim. näistä ?
Jippo 2 kerroin 5.45
Viikingit 2 6.30
Vifk 2 3.30

Siinä pientä esimerkkiä hienoista osumista, myös Norjan & Ruotsin sarjoissa on suurikertoimisia ylikertoimia napsunut varsin tiuhaan tahtiin..

Tennistä ?Kuin rystylyöntiä lyömässä..
Tennistä ?Kuin rystylyöntiä lyömässä..

Etäinen isäni !

Nyt onkin mulle aika arka aihe kyseessä eli saattaa olla että tulen näkemään oman isäni tässä piakkoin jossain vaiheessa. Viimeksi olen hänet nähnyt joskus 80-luvun lopussa. Pidän omaa isääni "kovana jätkänä" mutta totuus on kuitenkin se että avioeron myötä meidän tiet erkanivat totaalisesti. Eli kaikki muistoni isästä on lähinnä lapsuudestani. Äitini on puuhailemassa tätä juttua nyt ! Tossa muutama vuosi sitten oli parin serkun kanssa puhetta siitä että lähtisen heidän matkassaan käymään hänen luonaan, mut se jäi silloin vain ajatuksen tasolle.

Kuulin että isäni oli lähellä kuolemaakin välillä. Olisin ollut todella surullinen jos en olisi enää ehtinyt näkemään häntä lainkaan. Toivottavasti tämä tapaaminen nyt sitten järjestyisi !? On "hieman" vaikea ajatella miten suhtautua tähän tapaamiseen ? Toisaalta olen vihainen siitä miksi jätit minut elämästäni etkä antanut voimaa ja tukea jota olisin etenkin nuoruudessa tarvinut !? Toisaalta taas elämä menee miten menee ja hyvä että ihmiset eroaa silloin kun juttu ei toimi ja voivat näin paremmin. Olen kuitenkin oppinut melko itsenäiseksi ihmiseksi ollessani paljon yksin. Ja toisaalta jälleennäkeminen voi riemastuttaa, ainakin toivon näin, onhan lapsuudesta kivoja muistojakin !

Mulla oli tossa kolmenkympin kriisi vähän aikaa sitten ja jouduin turvautumaan ensimmäistä kertaa ammattiauttajankin apuun. Joo ei mulla ihan helppo elämäkään ole ollut varsinkaan psykologisesti joskaan ei mikään kauhean vaikeakaan. Vaikea mennä mihinkään vertailemaan. Mutta olin nuorena todella synkkä ja sisäänpäinkääntynyt mitä musta ei nyt voi kuin ajoittain sanoa. Siitä ajasta olen kulkenut kyllä hyvin pitkän tien positiivisempaan suuntaan. Isäni tapaaminen voi olla yksi tärkeä etappi elämässäni, saan selkeyttä ehkä elämääni paremmin ja ehkä tietyt painolastit ja traumat putoavat harteiltani, näin ainakin toivon. Positiivisesti aion suhtautua tähän mahdolliseen jälleennäkemiseen ! =) Voi tulla aika kaoottisen sekava tunnekokemus voisin kuvitella !? Jotenkin epätodelliselta tämä asia tuntuu, mutta ehkä tämä esteen ylitys keventää elämääni ?

Tämä tie oli kasvanut jo umpeen..Vauhdin hurmaa.. =D
Tämä tie oli kasvanut jo umpeen..Vauhdin hurmaa.. =D
Pälä pälä pakolliset päivän löpinät..

Yes melkein meni yksi päivä ilman Cityä YES ! Mutta sen verran nyt kuitenkin että pakollinen päivän turha blogi + käyntikortin päivitys JIPII.. =D

Kuis täällä virtuaalimaailmassa kulkee ? =P Joku ihme Valvomo-hässäkkäkin on näköjään alkanut..

...eikä näytä lääkityskään olevan aivan kohdallaan...
...eikä näytä lääkityskään olevan aivan kohdallaan...

Kirjoittaessani soi Jotain ihmekorinaa reidiosta.. japanilaista naisblackmetalliahan se olikin.. =D

Kommentoi kirjoitusta
Edellinen