Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään kirjoitukset kesäkuulta 2007.
Edellinen

Sokerihumalassa !

Vedin alle vuorokaudessa naamariin lähes kaikki nuo kuvassa olevat terveelliset elintarvikkeet.. ja melkoinen sokerihumala tässä päivällä tänään sitten ollut.. =P Valvomisella voi olla myös hieman osuutta asiaan tähän normaalista himpun poikkeavaan olotilaan..

Epäterveyiltaa vaan sinnekin.. ja toista epäterveyttä lisäävää juttua samaanaikaan eli Cityilyä.. =P
Epäterveyiltaa vaan sinnekin.. ja toista epäterveyttä lisäävää juttua samaanaikaan eli Cityilyä.. =P

Teemailta !  1

Illan teemana on epäterveys ! Epäterveysiltaa tässä viettelen, PUNAINEN MAITO oli ihan must ostos tänään, mutta näiden avulla tuskin pääsen vielä päiviäni päättämään !? =P

Epäterveyiltaa vaan sinnekin.. ja toista epäterveyttä lisäävää juttua samaanaikaan eli Cityilyä.. =P
Epäterveyiltaa vaan sinnekin.. ja toista epäterveyttä lisäävää juttua samaanaikaan eli Cityilyä.. =P

Revolution in my life !

Eilisen tunnevyöryn päälle oli hyvä nukkua kunnolla ! Olo on taas normaalin pirteä ja suht normaali muutenkin. Eilen tuntemukset vaihtelivat melkoisella pikakelauksella kun ei muutenkaan ole oikein niin usein tottunut moisiin tunnekokemuksiin joten se oli sinänsä shokeerava kokemus, mutta aivan miellyttävä sinänsä koska se oli täysin positiivispitoinen. Joutui vaan illalla jälkikäteen käsittelemään tätä itselleni hyvin henkilökohtaista ja mullistavaa asiaa, joten helppo ei ollut heti saada unen päästä kiinni. Mutta nyt olen jo kohdistanut ajatukset aivan muihin asioihin ja tuo isä-juttu saa jäädä muhimaan siksi aikaa.

Ps. Näköjään mulla on yksi kaveri vähemmän listallani kuin ennen eli kukahan sieltä on nyt lähtenyt listalta veks ? =p Kenties joku jonka kanssa ei aikoihin ole pidetty yhteyttä vai poistiko joku peräti profiilinsa täältä Citystä ???

Isälläni oli ainakin tämä kuva itsellään, ehkä se tuorein ? Katukuvassa ei minua olisi kuitenkaan enää tunnistanut ! Toni-Poni 8.luokka. Vielä suht kiltin näköinen..
Isälläni oli ainakin tämä kuva itsellään, ehkä se tuorein ? Katukuvassa ei minua olisi kuitenkaan enää tunnistanut ! Toni-Poni 8.luokka. Vielä suht kiltin näköinen..

Ihmeelliset fiilikset-ei tiiä miten päin olisi !?

Tapasin isäni tänään n.20 vuoden tauon jälkeen..kokemus oli outo, jännittävä, mielenkiintoinen ja kuitenkin niin kovin helpottava. Kaksi isähahmoa oli samassa tilassa kun isäpuoleni toimi kuskin osassa. Juttua piisasi, ehkä jännittäminen puolin ja toisin teki sen !? Tämä ei jää tähän, sanoin isälleni lähtiessäni ja otin hänen harteistaan otteen. Ja ei todellakaan jää, taisin ikäänkuin saada uuden vanhan ystävän =)

Isäni on kissaihmisiä, kissat vastaanottivat meidät hänen luokseen, puheltiin, juotiin kahvit ja Niemisen peli alkoi tv:ssä samalla taustalla. Välillä äitini ja isäpuoleni jättivät meidät kahdestaan rupattelemaan mennessään ulos kävelylle. Juttua riitti, ei ollut vaikeuksia kommunikoida ja muistella hieman vanhoja ja puhua enemmän nykyisestä. Oudosti vaihteli tunnelmat kesken jutustelua, välillä tunsin suurta yhteenkuuluvuutta, säälin jotenkin isääni joka oli syövän myötä kokenut kovia, välillä taas herpaannuin ja mietin että kenen ventovieraan kans juttelin..

Jotenkin tunnen omasta katseestani tuon vilpertin isäni nuorena, mistäs muuta sitä poika nyt mallia ottaisi kuin omasta isästään ? =D Taidan olla vieläkin levottomampi vaan.. Ennen syntymistäni isäni voitti kerran Antti Kalliomäen seiväshypyssä, pikkasen piti urheilustakin tietysti puhua, tuon muistinkin ja otettiin puheenaiheeksi.. yksi hyvä juttu mikä jäi mieleen oli se kun hän oli toisen poikansa kanssa ollut Tampereella(joo hänellä on toinenkin perhe) ravintolassa missä Simo Frangen käy usein juomassa kupposen, niin eikös törmännytkin joku kerta häneen ja tais saada nimmarit johonkin riepuun tai vaatteeseen..

Oli muuttunut lapsuudenmaisemat aika kovasti kun oli lähitiekin kasvanut ennen taloa umpeen ja tie kiersi eri kautta nyt kuin lapsuudessa mummolani. Sisätilat talossa muistin kuitenkin hyvin, siellä ei niin paljoa muutoksia juuri ollutkaan.. meillä on numerot tosiaan ja saas nähdä miten paljon jatkossa tulee sitten pidettyä yhteyttä !? Ja miten tulee sinne lähdettyä ? Sovittiin kyllä että nähtäisiin nyt useammin, ehkä se lievä vieraantuneisuus siitä sitten katoaisi.. jännät fiilikset on nyt, viime yönä en saanutkaan edes nukuttua, toivottavasti kuitenkin jo ensi yönä ? Ennen jatkoa pitää kyllä sulatella tätä ekaa jälleentapaamista ja miettiä sitten jatkoa, ranteissa polttaa olen niin ihmeissäni tästä päivästä joka on varmasti ollut henkisesti todella raskas ja vapauttava. Luulen että tänään voi väsyttää aika hyvin..

Tämä tie oli kasvanut jo umpeen..Vauhdin hurmaa.. =D
Tämä tie oli kasvanut jo umpeen..Vauhdin hurmaa.. =D

Jos astrologiaan on uskomista..

..joka on yllättänyt itseni tässä vuosien varrella jo niin monta kertaa että ihan mistään hölynpölystä ei voi enää pelkästään olla kyse.. niin syntymähetkelläni seuraava transiitti on se tarkin eli yksi merkittävimmistä aspekteistani siis, tämän kuvion tunnen kyllä luissani ja ytimissäni.. ja juuri nyt se olisi näköjään taas vahvasti vaikuttamassa tekemisiini.. =)

New friends
Valid during several months: Under this influence you will seek an exciting break from your daily routine. You also attract new friends, because under this influence you show a fascinating, different side of your personality in a way that is winning and attractive. If a relationship that starts today does last more than a short time, it may revolutionize your life in some way. You will have to give your friend or lover great freedom, because there is no room for possessiveness or jealously in such a relationship. But if you can live in such an unstructured relationship, your understanding of life and of yourself will be greatly broadened. In most relationships people do not need to make as many demands upon each other as they do, mostly out of mutual insecurity. You are able to understand this at this time.

The interpretation above is for your transit selected for today:
Venus Sextile Uranus , exact at 07:59
activity period from 25 June 2007 until end of September 2007.

Ihkua.. =)
Ihkua.. =)

Armeijasta, urheilulehdestä & henkilökohtaisempaa.

Tänään tuli vaihdettua harjoittelutyöpaikalla kokemuksia armeijasta sellaisen kaverin kanssa joka oli käynyt sen 70-luvun alussa. Eipä se kuulemani mukaan ollut niin kauheasti muuttunut siihen verrattuna kun itse sen kävin joskus 90-luvulla. Samanlaista lusmuilua ne fiksuimmat siellä näköjään jo ennenkin keksineet xD

Urheilulehti on mielestäni varsin tasokasta lukemista, ajankohtaisia hyviä juttuja täynnänsä koko lehti ! Toiseksi uusimmasta numerosta opin tänään esim. kuinka kova ja laaja taso tällä hetkellä Suomella on nuorten alle 22-vuotiaiden pikajuoksussa. Jopa ikäluokan paras taso koko euroopassa ! Joten peukkuja pitää pitää etteivät loukkaantumiset hidasta nuorukaisten kehitystä.

Opin myös että Kazakstanissa ei ole helppo valmentaa futista. Juha Malisen joukkueella hyvä tappioton putki 5 voittoa + 1 tasuri sarjassa sekä cupissakin 1 voitto ja taistelee yhä mestaruudesta. Silti potkut ovat lähellä..ihmetouhua ! Tätä kirjottaessa Malinen on voinut saada jo potkut. Täytyypä käydä kohta tarkistamassa miten kävi, kuitenkin pitkälti se mahdollinen erottaminen riippui kärkikamppailun lopputuloksesta joka vissiin oli jo viikko sitten.

Fc Honka vei hyökkäysvoittoisen jalkapalloilunsa ensimmäistä kertaa näytille euroopan sarjoihin intertoto-cupissa. Lopputulos kotipelissä hieman yllättävä 0-0, mutta uskon heidän mahdollisuuksinsa ja hyökkäävään jalkapalloon yhä toisessa osaottelussa vieraissa eli maalihanat vaan auki ja tsemppiä sinne !

Niin ja huomenna ois sitten edessä se isän kohtaaminen "pienen" tauon jälkeen, jännittää hieman mutta mielenkiinnolla odotan myös huomista. Kyllä sitä on alitajuisesti pitänyt isää melkoisena idolina kuitenkin vaikka se jäikin elämästäni pois jo kauan sitten & olen saanut kärsiäkin sen takia. Ehkä tuo saavuttamattomuus on tehnyt isästäni itselleni jonkinlaisen legendan. Mutta nyt on jälleen uusi mahdollisuus tutustua tähän itseni olemassaolon kannalta olevaan erittäin tärkeään herraan =P

Armeija-aikoina näytin jossain vaiheelta about tältä..
Armeija-aikoina näytin jossain vaiheelta about tältä..

Hyvä vahinkolaukaus ! =D

Dodiin Toni-Poni lisäsi ensimmäisen videonsa tänne palveluun ! =D Se oli vahinko sillä meinasin ottaa vain ihan tavallisen kuvan mutta kamera oli vahingossa videokuvausasennossa. No mitäs tuosta, ihan hyvä vahinko, eipä oo enää tyhjää aukkoa tuossa mun käyntikortissani "videoni" kohdalla ! On se ihmeellistä tää nykytekniikkaa ! *ihmettelee*

Ja päälle vielä mainitsemisen arvoinen asia ! Tapasin äsken kiskalla yhden aikuisiän futiskaverini joka oli tossa alkuvuodesta voittanut kenosta 100 000 euroa eli päävoiton ! =D OHHOH, varmaan kavereitakin ollu paljon viime aikoina tuli mainittua =P

Ja jo videostakin tuttua pullistelua.. =D
Ja jo videostakin tuttua pullistelua.. =D

Parin kesäisen seuralajin avajaiset !

Sopivan hillittyä juhlimista oli eilinen eli ei nyt juurikaan pahaa oloa, syötyä tuli kyllä monenlaista grilliherkkua röyh.. =D Kokkoa en tällä kertaa kuitenkaan lähtenyt katsomaan minnekään. Mutta eilen tuli aloitettua kaksi kesäistä seuralajia eli ulkosulkapallo sekä normaali piippo tikanheitto. Joo kesän ekat heitot heitetty, muutaman kierroksen viskasin ja 40:täkin meni rikki joten tosta on hyvä parantaa jatkossa.

Niin tyypillistä.. oisko 15v
Niin tyypillistä.. oisko 15v

Hyvää Juhannusta 2007!(kyl se aika vaan juoksee..)  1

Hyvää Juhannusta vaan kaikille tutuille ja tuntemattomille Cityläisille, take care ! =) Älkää tukehtuko makkaraan, älkää laittako alulle sekoillessanne vahinkolapsia, älkääkä sammuko veden alle ! Päivän erikoinen oli kun veikkasin futiksen Irlannin liigaa ensimmäisen kerran koskaan, toki otin ensin hieman selvää siitä ;)

Kävin lidlestä ostamassa vähän janojuomaa..ja nyt tiedän myös että on olemassa myös energia-purukumia.. =P
Kävin lidlestä ostamassa vähän janojuomaa..ja nyt tiedän myös että on olemassa myös energia-purukumia.. =P

Blogitauolle stop, ympyrä sulkeutuu !

Tänään oli aika erikoinen päivä, siis illasta lähinnä kun juttelin puhelimessa isäni kanssa. Muistan edellisen kommunikaatiohetkeni isäni kanssa, sekin tapahtui puhelimitse ja vuosi oli jotain 1989 tai 1990 pitää tarkistaa jostain muistan kyllä missä asuin silloin ja siellei kovin kauaa asuttu joten se on helpohko kyllä tarkistaa. Joten hieman on aikaa siis vierähtänyt viime kerrasta.. Äitini soitti ensin ja jutteli ensin hetken ja antoi puhelimen sitten minulle. Hirvitti tilanne ennen soittamista, mutta itse puhuminen oli helppoa, kaksi varsin samankaltaista tyyppiä kun keskusteli, juttua tuntui riittävän.. äitini hyvä ettei alkanut vollottamaan sillä aikaa kun keskustelin isäni kanssa.

Yhteenkuuluvuus biologisen isän kanssa tuli heti vaikkei aikoihin ollut kuin kuullut harvakseltaan jotain kuulumisia jostain kautta. Eräänläinen satu ja kulttihahmo ikäänkuin heräsi henkiin ! Joku painolasti putosi samalla nyt kyllä myös harteiltani, aika helpottunut fiilis nyt ! Onni oli mahdollisuus olla vielä yhteydessä isään sillä isäni on vastikään toipunut syövästä ja pahanlaatuisesta sellaisesta =/ joka iski nopeasti eikä paljoa toivoa annettu, mutta nyt hän porskuttaa jälleen täydessä kunnossa ! Hienoa että on sitkeä sissi ! =D Vanha seiväshyppääjä muutes. Nyt täytyy vaan toivoa ettei enää uudelleen iskisi.

Todellakin keskustelu oli helppoa kun äitinikin on havainnut tässä vuosien varrella miten samankaltainen olen isäni kanssa. Urheilusta ei ainakaan ole vaikeuksia puhua ! =D Ensi viikolla olisi tarkoitus sitten myös tavatakin. Aika palata siis tavallaan menneisyyteen ja vanhaan mummolaani jossa isäni nykyään asustelee. Sieltä on paljon lapsuudenmuistoja, viimeksi olen siellä vieraillut korkeintaan joskus 85-86 vuoden tienoilla jos silloinkaan enää, joten varsin ikimuistoinen vierailu siis edessä. Saas nähdä kuinka reagoin, nouseeko tunteet miten pintaan ympyrän sulkeutuessa !? Olo on raukea ja rauhallinen, elämä on ihmeellistä.

Karvainen otus..
Karvainen otus..
Edellinen