Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään kirjoitukset maaliskuulta 2008.
Edellinen

13 Wallander-leffaa takana & oman olon valitusta !  1

Eilen oli harvinaisen synkkä Wallander-leffa. Se nyt oli vielä pientä että yksi pääosa tappoi ensimmäisten 13 Wallander-leffan päätteeksi itsensä LEFFASSA. Kun naispääosissa ollut Johanna Sällström tappoi itsensä reilu vuosi sitten OIKEASTI. Eilinen leffa taisikin olla hänen viimeisensä. Se tuntuu oikeasti hieman kyllä pahalta, että miksi näin pääsi käymään ?

Nukuin viime yönä 14-15 tunnin yöunet, uskomatonta mutta totta. Tää flunssa on sekoittanut mun elämää. Mun kärsivällisyys ei meinaa riittää millään sairastaa. Paremmat ilmat ovat tuloillaan, kesä lähestyy mutta tämä pakollinen liikunnanpuute ja outo olo saa tuntemaan kaikki melko merkityksettömäksi. Olisipa pian taas täydessä kunnossa !?


Ilta-ahkeruutta  1

Vaikken itse ole täysin kondiksessa vieläkään niin ajattelin että huusholli pitää ainakin olla ja itseäänkin olisi hyvä hieman siistiä.
Tuossa äsken sain kunnon turboboostin ja..
-Tiskasin hyvän kasan astioita
-Pesin pyykkiä
-Järjestelin tavaroita
-Ajoin parran
-Nipsutin kynnet

Yksi ongelma tuli vaan eteen heti alkuunsa. Käytin toista kertaa varsin uutta kynsileikkuriani & se hajosi heti kolmannen kynnen kohdalla =/ Ois näköjään pitänyt vaan ostaa se isompi leikkuri kun ei mulla noi tollaset leikkileikkurit kyl näköjään kestä enää ollenkaan.. no saksilla vedin sitten loput kynnet ja oho yllätyin kun sehän sujui vallan mainiosti vuosien tauon jälkeen tälläkin systeemillä. Mutta tosin oli se kyl vähän hitaampaa ja tarkempaa puuhaa kuin kunnon "nipsuttimilla" olisi.


Par juttua ois täs vissiin ny blogimuotoutumassa..

Juu sain tuossa äsken mukavan puhelinsoiton jonka kautta ois kesälle taas yksi uusi meno tiedossa ! =) Se oli oikein mukava tieto se.

Ja sitten tuli mieleen et kun tässä viikolla olin kipeä ja vieläkin vähän niin aloin katsomaan uutta sarjaakin sitten tv:stä. Sellanen sarja kuin "Yli synkän virran". Olettekos seuranneet ? Se nyt vaan sattu olemaan sopivaan aikaan näin kuumehoureillessa joten taisin jäädä siihen sit vähän koukkuun.. ?


Virheistä oppii joskus kalliisti..

..sain taas tänään huomata että viime tippaan jättämisestä tai myöhästymisestä ei ole niinkään hyötyä itsellekään mutta haittaa kylläkin. Pikkuhiljaa osittain olen oppinut vähän parantamaan tapojani, etenkin olemaan itse ajoissa paikalla. Tänään kirjastossa vielä kovassa köhässä käyneenä sain huomata että lainassaolevien levyjen vitkutteluunkin pitäisi saada muutos. Ihmeekseni palauttaessani tänään levyjä ja osan uusiessa, yllätys oli melkoinen kun alkoi sakkoja samalla kertyä. Eikä kauaakaan kuin sama oli käynyt edellisen kerran.. Kysyin ja ihmettelin että laskujeni mukaan.. kirjastovirkailija onneksi selitti että se on ollut jo muuttuneena jonkin aikaa että tuotteet saavat olla myöhässä vain 3 päivää eikä enää 5 kuten ennen. Ja minä hölmö laskin sen varaan.. Ilmankos ne aiemminkin oli myöhässä vaikkei minun mielestä olisi pitänyt olla.. olisin kipeänä voinut soittaa pari päivää aiemmin ja uusia ne, mutta kun luulin ettei vielä tarvi joten en viitsinyt vielä vaivautua. Höh sanon tolle yllättävälle muutokselle sekä omalla vitkastelulle ! =/ Voisit yrittää muuttaa itseäsi vielä hieman lisää, kiitos hyvä Toni !

Eilen käytin ensimmäistä kertaa uudistunutta Sampo Pankin verkkopalvelua. Olenhan sen pankin asiakaskin. Piti Java Runtime-ohjelma lisätä siihen että se suostui pelittämään. Onneksi se oli helppo homma. Ensimmäinen mikä pisti siinä silmään oli se että on tää vaan kätevämmän tuntuinen kuin edellinen systeemi. Tutut tilinumerot joihin usein maksaa jäävät vaivattomasti automaattisesti kätevästi muistiin sinne joka nopeuttaa jatkossa laskujen maksua. Heti ensimmäisellä kerralla oli jo varsin helppokäyttöinen, joten eipä mulla ainakaan vielä mitään valitettavaa Danske Bankenin yhdynnästä ole..

Vieläpä kävin tänään itse pankissakin asioimassa & katsoinkin että ompas nyt henkilökuntaa ja vieläpä oudonnäköistä tuolla toisella puolella. Katsoin et noi on kyl ulkomaalaisia.. ja niimpäs olikin sain vastauksen kun kysyin asiakaspalvelijaltani arviotani !? Niitä tanskalaisiahan ne olivat kuten arvasinkin jotka olivat paraikaa avittamassa suomalaisia virkaveljiään uusissa systeemeissä. Et aika iso juttu tuo kyl on, kun tänne astikin on tultu opettamaan ja avustamaan uusituissa pankin palveluissa.


Pikkuhiljaa helpottaa..

Tylsät blogimerkinnät jatkuvat eli tästä flunssasta taas kun kerran on niin ajankohtaista.. en ole kovinkaan usein juuri kipeä, mutta tällä kertaa sattui myös iskemään tännekin kun tarttuu niin helposti ihmisten ilmoilla.. eilinen oli kyllä kertakaikkiaan heikko päivä, mihinkään ei oikein pystynyt. Toivottavasti ennusteeni nopeasta kipeenäolosta pitää taas kerran paikkaansa !? Tänään ei kannattanut vielä minnekään yrittää lähteä, mutta tänään on voinut ja jaksanut jo sentään huomattavasti paremmin kuin eilen eli olla muutenkin kuin vain makuulla.

Aamulla olisi tarkoitus jo nousta ylös sängystä aikaisin jollei kauheaa takapakkia ole kunnossa dramaattisesti yön aikana tullut. Alan näyttää jo pikkuhiljaa taas ihmiseltä kun sain äsken parrankin ajettua. Onneksi ei kukaan ole soittanut ovikelloa sillä olen pari päivää ainakin ollut jo käymättä suihkussa joten löyhkä ei ole kovin miellyttävä.. aamulla olisi kuitenkin tarkoitus toki lähteä ulos sen suihkun kautta ! =D


Paha yskä ja yhä pahenee..

Karmea on keli, mutta niin on olokin.. tänään ei ollut paljoa mahdollisuuksia nousta aamulla sängystä, palelee, heittää & kaikki paikat ovat kipeänä. Pökrännyt varmaan olisin taipaleella tai perillä. Täytyy toivoa että flunssa on nopeasti menevää sorttia kuten mulla yleensä; tulee rajusti mutta mennee yhtä nopeasti myös pois. Jatkampa peiton alla oleilua, ei tässä nyt oikein muutakaan jaksa, ei edes Cityillä.


Päiväunille mars !

Joo en ole aivan täydessä kunnossa ja terässä juuri nyt, joten paras mennä lepäilemään ja samantien nukkumaankin ! Otin töissä Panadol Hotin ja ehkä se jotain auttoi. Nyt paitsi kurkkua ärsyttää niin on alkanut olla nuha myös. Pieni tauko siis luvassa myös liikunnan suhteen. Noh tämän lohdutukseksi pitääpä nähdä mukavia unia sitten vaikkapa jostain kivasta Cityläisestä.. =)


Kurkku karheana.

Pari päivää ollut ikäänkuin joku pöpö tuloillaan & se on tuntunut kurkussa. Ehkäpä hieman kylmenneet ilmat yötä kohti yhdistettynä juhlimiseen & lenkkeilyn aloittamiseen ovat osasyyllisiä tähän ? Nyt meinaan tänään herätessä kurkku oli jo selkeämmin epäkunnossa, röhinää, limaa & ääni hieman painoksissa. Toivottavasti ei kuume ja muut kivat seuraa perässä.. Kyllä mä nyt kuitenkin tänäkin vapaapäivänä aion kohta lähteä sinne lenkille !


Ihmisen elämästä..

Ihminen saa eniten huomiota elämänsä aikana taatusti silloin kun hän on vauva ! Vähän kun alkaa mekkaloimaan niin tulee ruoka & pissaiset ja kakkaiset vaipat vaihtuvat puhtaisiin vaippoihin. Kylässä käydessä on aina joukko uteliaita silmäpareja suloisine puheineen ympärillä piirittämässä. Harmi vaan että tuosta ajasta ei sitten aikuisena juurikaan mitään itse muista..


Aloitin taas lenkkeilyn !  1

Olikin taukoa etten juuri lenkkeillyt paitsi hyötyliikuntana ja sitähän muuten tuleekin päivittäin ! Mutta aloitin nyt varsinaiset lenkitkin kehon tiivistämismielessä. Hyvä aloittaa näin Pääsiäisenä kun on 4 päivän vapaa =) Eilen tuli jo käytyä ja tänään myös. Kohti kesää, 2-4 x viikossa vois olla sopiva määrä näitä ns. urheilullisia lenkkejä tehdessä..

Edellinen