Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään kirjoitukset toukokuulta 2008.
Edellinen

Uusi parranajokone & kesä on hieno asia..

Eilen investoin sitten uuteen parranajokoneeseen et kehtaa huomenna YO-juhliinkin mennä vieraaksi ! =D Tarttui siellä kaupasta kyllä muutakin, esim. vaatetta. Loppumyynnit käynnissä täällä yhessä kaupassa ennenkuin siirtyy toiseen tilaan, joten edullisia tuotteita oli myös, täl hetkellä 10 % ale kaikista tuotteista, parin päivän päästä ehkä jo superalennuksia.. hyviä juttuja jo löytyi jees. Parranajokoneita en löytänyt kuin yhden mutta sitä jo eilen testasin ja vaikutti tehokkaalta kyllä ! En nyt viittinyt kokonaan mörrimöykky-lookista luopua mutta suurinpiirtein kuitenkin. Sai kuitenkin leukaan ja leuan alle jäädä vielä karvoja..

Huomaa et näin ensimmäisinä oikein kesäisinä päivinä kaikki ihmiset tulevat ulos piiloistaan ja heitä näkee useammin kuin normaalisti. Tänään oon saanut monta kertaa pysähtyä ja jäädä juttelemaan jonkun tutun kanssa eli todella sosiaalinen päivä on ollut. Ja vielä useampaa on saanut moikatakin. Kesällä ihmiset tuntuvat olevan yleensäkin iloisempia ja onnellisempia.. =) Huomenna on sitten vuorossa sukulaisten tapaamisia, muutamia sellaisiakin joita ei ole vuosiinkaan nähnyt, joten taatusti mielenkiintoinen lauantai edessä !


Wii

Ja nyt iloisempaa blogia pukkaa sitten ! =) En edes tiennyt tai ehkä kuullut olin, vaan enää ei ollut mielessä mikä Wii on. Vielä tänään kylässä käydessäni ihmettelin kun multa kysyttiin että haluanko kokeilla Wiitä. Anteeksi mitä toistin pari kertaa !! =D Jaahas ai että tälläinen Nintendo-systeemi siis vissiin. Kokeilin sitten sellaista peliä kuin Wii-fitness tai joku sellainen jossa otettiin ensin painoindeksi ja sitten pääsi kuntoilemaan tasapainon, voiman, joogan tms. muodossa. Jaahas täähän onkin kivaa.. =) Pitääpä ottaa joskus uusiksi ! Juu ja söin myös kesän ekan jätskinkin tänään hyvien ilmojen kunniaksi ! =)


Mauthausen & "natsitytöt".

Katsoin tuossa muutaman päivän sisään kaksi dokumenttia, ensimmäinen kertoi kahdesta tytöstä joiden äiti oli aktiivinen natsi & toisessa dokumentissa kerrottiin Itävallassa Mauthausenissa olleesta keskitysleiristä & sen kylän asukkaista. Melko ristiriitaisia dokumentteja siis keskenään joissa olikin vähän sulateltavaa.

Ekassa dokumentissa teki hieman pahaa tyttöjen puolesta kun manipuloiva äiti käytti tyttöjään hyväksi levittääkseen tätä arjalaisten parhautta koskevaa sanomaa. Kävi dokumentin aikana selväksi että noin murrosikäiset tytöt eivät enää olleet enää niin innokkaita äitinsä sanansaattajia kuin nuorempana ehkä kun ovat jo sen verran ikäisiä että osaavat jo paremmin ilmaista aivan omia mielipiteitäänkin.

Toisessa dokumentissa kerrottiin miten suosittu turistikohde Mauthausen on entisen keskitysleirin takia. On se kyllä aika hullua että ihmisten hirmuteoilla tauotaan sitten myöhemmin rahaa ja elämyksiäkin. Hieman ristiriitaista, mutta useat ihmiset toki käyvät siellä empaattisistakin syistä. Ja useimmilla ainakin siinä vaiheessa tulee hieman vaivautunut tai ahdistava olo kun oppaat alkavat kertomaan yksityiskohtaista tietoa siellä tapahtuneista julmista joukkomurhista ja ihmiskohtaloista. Järkytyin itsekin vai miltä kuulostaisi esimerkiksi se että kohdellaan ihmisiä kuin karjaa, sitten tapetaan & lopuksi luuranko otetaan sitten vaikka kouluun opetuskäyttöön !? Tai kun lääkäri teki kokeita ihmisillä ja avasi vaikka pään ja otti aivot ihmisen ollessa vielä hengissä. Tai kuolema myrkkyihin kaasukammiossa jossa huonolla tuurilla jäi kitumaan moneksi minuutiksikin ahtaassa ihmisjoukossa elinten ja silmien vaurioituessa samalla suurin piirtein valuen kehosta irti. Tai rangaistuksena rikkeistä käyttämä raipanisku selkään langanlaihoihin rikkojiin joilta usein iskun voimasta tulivat sisäelimet pihalle. Jos nämä asiat eivät järkytä niin mitkä sitten kysyn vaan ?!?Legendaarinen osuma eiliseltä !

Olen todella innoissani eilisestä. Ja koko viikonlopulta tuli monta upeeta osumaa. Viime aikoina olenkin ollut taas niin syvällä pelimaailmassa että siitä syntyisi nopeasti pieni kirjakin joten nyt lyhyesti vain eiliseltä. Ehkä huomenna laajemmin !? Eli eilinen täsmäasepeli oli Islannin liigasta >
Kertoimet
Ottelu : Breidablik-Grindavik Veikkaus 1.35 4.00 6.85
Centrebet1.42 4.25 7.00

Tässä on juuri syy että miksi harrastan urheiluvedonlyöntiä. Kyttään kovia kertoimia joissa on liioiteltu kertoimia ja tasoeroja & jossa tilastojen ja keskinäisten tilastojen tietämyksellä on suuri etu. Tietoa on jo niin laajasti että tähän peliin todellakin kannatti sijoittaa.

Pelasin tietysti kakkosta(2) vierasvoittoa. Breidablik oli 3 kierroksen jälkeen tappioitta ja Grindavikilla pelkästään 3 tappiota 3:lta kierrokselta. Mutta mutta tasoeroa joukkueilla ei hirveästi juuri ole, sarjataulukko hämää ja kummatkaan joukkueet eivät kuulu Islannin kärkijoukkueisiin. Aivan legendaarinen tilanne syntyi siis, Grindavikin oli aika kohentaa tahtiaan ja hakea kauden ekat pisteet ja mikä tärkein tieto juuri tätä joukkuetta vastaan se on aina onnistunut hyvin, peräti 6 viimeistä kohtaamista on aina päättynyt Grindavikin voittoon ! Joten tähän kannattaa iskeä ajattelin jo heti perjantaina kohteen nähdessäni & maanantaina se siis pelattiin. En meinannut uskoa silmiäni kun aamulla katsoin tuloksen teksti-tv:stä ensin pihistäen puoliajan.. 5 maalia Grindavikille jo puoliajalla, joukkueelle jonka kerroin oli 7.. =D

Tässä tilastotaustaa loistavalle eiliselle pelikohteelle lisättynä eilinen lopputulos >

Head 2 head
May 26, 2008 Premier League Breidablik Kopa... 3 - 6 UMF Grindavik
Loading...
Aug 10, 2006 Premier League UMF Grindavik 4 - 2 Breidablik Kopa...
May 29, 2006 Premier League Breidablik Kopa... 2 - 3 UMF Grindavik
Aug 2, 2001 Premier League Breidablik Kopa... 2 - 4 UMF Grindavik
May 27, 2001 Premier League UMF Grindavik 2 - 1 Breidablik Kopa...
Aug 21, 2000 Premier League Breidablik Kopa... 3 - 4 UMF Grindavik
Jun 10, 2000 Premier League UMF Grindavik 3 - 0 Breidablik Kopa...
Jul 29, 1999 Premier League Breidablik Kopa... 4 - 1 UMF Grindavik
May 25, 1999 Premier League UMF Grindavik 1 - 0 Breidablik Kopa...
Aug 1, 1996 Premier League Breidablik Kopa... 0 - 0 UMF Grindavik
May 27, 1996 Premier League UMF Grindavik 0 - 0 Breidablik Kopa...
Sep 23, 1995 Premier League UMF Grindavik 6 - 3 Breidablik Kopa...
Jul 24, 1995 Premier League Breidablik Kopa... 0 - 0 UMF Grindavik

Eilen osui kaikki muutkin : Haka 1, Vps-Tampere puoliaikatulos x, Vps-Tampere alle 2.5 maalia, sekä kova kerroin Vps-Tampere eka maalintekijä x ei maalia toisella maanantain huikealla kertoimella 9.00. Vielä oli järjestelmä Haka 1-Vps-Tampere alle 2.5 maalia-Grindavik 2 sekä Nadalin ekan kierroksen voitto joka on pomminvarma, pelataan vissiin tänään, joten täydellinen järjestelmä myös maanantai-päivältä eli oli hieno maanantai ! I hate not Mondays.. =D


Venäjä vei koko potin !

Niin Venäjällä menee tällä hetkellä aika kovaa ! Ensin punakone voitti pitkän odotuksen jälkeen vakuuttavasti lätkän MM-kisat & eilen sitten kaupan päälle vielä Euroviisut ensimmäistä kertaa. Siitä tuleekin todella mielenkiintoista kun kisat järjestetään ekan kerran Venäjällä. Vaikka Chelsean Abromovitsh vai mikä nyt olikaan vaan vaikka rahoittamaan kisat ! =D No eiköhän noita upporikkaita löydy paljon muitakin tuosta maasta. Joskus vaan mietityttää että mistähän ja miten laillisista hommista ne moiset rikkaudet ovat kahminneet..


Missä miehet ratsastaa..  1

Niin Euroviisuja pukkaa taas tänään. Se on kai taas nähtävä että Suomen paras vientituote musiikin saralla on todellakin tuo raskaampi rock sekä heavymusiikki. Bändejä sillä saralla on todella paljon jo täällä Pohjolassa ja vieläpä paljon tasokkaita hyvin soittavia sellaisia. Jos huhuihin on uskominen, vaikuttaa siltä että Teräsbetoni voi taistella tänään aivan kärkisijoista taasen. Tänään riittää siis taas jännitettävää ja aivan mahtava juttu että Pohjoismaat pääsivät niin laajalla rintamalla finaaliin, pisteiden saaminen on ainakin taattua ! Kaikella kunnioituksella Kari Tapiota kohtaan mutta moinen hautajaistunnelmabiisi ei taatusti olisi finaaliin asti selvinnyt. Hänen musiikilleen on aivan omat fooruminsa kuten heavyllekin mutta jännä juttu että tuo musiikki meinaa pärjätä nykyään peräti Euroviisuissakin..

Katsoin ja kuuntelin sen ensimmäisen karsinnan missä Suomi oli. Toinen karsinta meni ohi, tosin kuulin pienet kertaukset kaikista kappaleista, joten en ole aivan perillä vielä kaikista biiseistä tosin tänäänhän sekin sitten selviää.. Euroviisujen esikatseluja katselin jonkin verran ja sieltä jäi jo mieleeni finaaliin selvinnyt Kreikka jolla onkin melkoinen "Honeybabe" laulamassa joten se on varmaankin se toinen suosikkini ainakin Suomen lisäksi. Ei se biisikään huono ollut, ihan pirteä rallatus !

Teräsbetonia..
Teräsbetonia..

Väkisin väännettyä juttua mahd.riippuvaisuuksista.

Mesessä en edelleenkään varmaan oo viihtynyt ainakaan vuoteen kertaakaan. Se on hyvä vaan se, turhaa riippuvaisuutta moinen. Kuvakkeessa kävin vaihteeksi katsastamassa tänään viikkojen tauon jälkeen mitä siellon tai itse asiassa yhtä tuttua täältä piti käydä moikkaamassa sielläkin. No kyllähän sielläkin on ihan kiva välillä käydä kurkkimassa muiden uusia kuvia ja tutustua uusiin ihmisiin kuten täälläkin, se on ihan positiivista.. =)

Tällä hetkellä on ihan hyvät riippuvaisuudet päällänsä joita aina välillä tulee laiminlyötyä. Nyt on kova lenkkeilybuumi ja rautaakin väännetään aina kun jaksetaan. Hyvä näin kesärientoja varten alkaa pitää jo kunnostakin enemmän huolta ennen romahdusta sitten kesällä kaljan ja muun sellaisen parissa.. =D


Jalkapallokausi huipentuu tänään..

..kun ManU & Chelsea ottavat yhteen tänään Mestareiden liigan finaalissa. Toistuuko valioliigan arvojärjestys vai onko nyt Chelsean vuoro ?

Pääsee näin kesällä eroon suuresta nipusta tilastoja jotka voi laittaa taas odottamaan ennen seuraavan kauden alkua komeroon. Nyt viime v-loppuna päättyivät niin Ranskan, Italian kuin Espanjankia pääsarjat & viikkoa ennen Englannin sarjat jotka huipentuvat nyt v-loppuna nousukarsintoineen. Sinänsä on helpompi nyt pelata kun sarjoja on vähemmän kesällä tarjolla. Tosin miinuksena on kun aina ei löydy edes pelattavaa kun ei ole suurta varaa mistä valita. Islannin sarjakin on tullut jo varsin tutuksi tässä parin kolmen kesän aikana. Myös Irlannista aloin oppimaan viime vuonna. Venäjän & Ukrainan sarjat ovat mulle vielä todella tuntemattomia. Ehkä niistä pitäisikin ottaa nyt vähän selvää laajentaakseen pelinäkemystä ? Mutta katse alkaa suunnata ennenkaikkea pikkuhiljaa jo tuleviin kesän EM-jalkapallokisoihin..


Edellinen