Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään kirjoitukset helmikuulta 2009.
Edellinen

Tänään..

..tullaan olemaan juovuksissa ! Sitä ennen on luvassa vähän treeniä ja vedonlyöntiä & sitten vaihdetaan rutiinista vapaalle.. =)

Rutiinista puheenollen, astrodienst povaa tälläistä.. >

Personal growth **

This will be a time of new activities and new encounters, some quite unexpected, that will generate both excitement and personal growth. You are not satisfied with your daily routine under this influence, which signifies a time when you can break away from the routine and introduce into your life fresh elements that will keep you alive psychologically. As a consequence of all this, you can do quite extraordinary things under this influence. In whatever you do, you will have the chance to show off aspects of yourself that others may not have known you had. You may not have known about them yourself. Consequently this is a time of personal growth and self-discovery that can be quite significant in your psychological development, as well as being positively exciting and interesting.

The interpretation above is for your transit selected for today:
Mars Trine Uranus, , exact at 07:34
activity period from 28 February 2009 to 2 March 2009Hyvä Metalliliitto eilen & kone taas kunnossa !

Jippii oma kone on vaihteeksi taas kunnossa. Virukset olivat vallanneet koneen.. ja kohta aion käydä hakemassa toimivan koneen taas kotiin tutun hellästä hoivasta. Nyt vielä kirjastossa. Tuo oman koneen toimiminen lisää taatusti taas esim. Cityilyä, tuskin kovin paljoa kuitenkaan sentään mutta toisinaan saatan iltamyöhälläkin vilahtaa jossain keskusteluissa jos sattuu vaan huvittamaan.

Ei voi olla kovin huono Metallilitto kun ohjelman alussa mainittiin että tänään soitetaan esim. uutta My Dying Bridea, Nicolea & Pestilenceä. Varsin kovia biisejä olivat etenkin nuo kaksi jälkimmäistä. Ja kyllä muuten lähti ! =D Ja olihan siellä muutakin mainitsemisen arvoista kuten kotimainen Colosseum jonka synkkään tuomio-hitailu-örinään olen tykästynyt. Vielähän tuo Metalliliiton eilinen jakso on kuultavissa viikon ajan jos missasit sen eilen..
http://areena.yle.fi/toista?id=1926494


Olipahan jänskä naisten viestihiihto !

..ja mikä parasta Suomen naiset veivät jälleen kerran voiton ! =) Jännä voiton osalta aina viimeisen vaihdon alkupuolelle saakka, varsinainen dramatiikka ja jännitysnäytelmä käytiin hopea ja pronssitaistelun suhteen.. ruotsalainen ajoi ensin sekä Saksan että sitten Norjan kiinni mutta saksalaiselta löytyi yllättäen vielä voimia jopa Kallan & Ruotsin kukistamiseenkin loppukirissä ja Norja yllätys yllätys jäi nuolemaan näppejään kun jäi vasta neljännelle tilalle. Se oli kyl jännä kisa kun Saksan toivoinkin yllättävän.. mut ennenkaikkea hyvä Suomi, jälleen kultaa !!! =)Sain kuntopyörän !  1

Yksi kaveri on tekemässä muuttoa ja samalla luopuu suuresta osasta tavaroistaan. Kysyi multa että kiinnostaisiko kuntopyörä ? No totta mooses, kävin sitten toisen kamun kanssa hakemassa aika pienellä autolla tosin ja niinpäs sitten kävikin että piti vähän purkaa irrotettavia osia jotta pyörä mahtui hyvin autoon. Hyvässä kunnossa näyttää olevan ja toimii, on siinä kalorilaskurikin. Alkaa oma kämppä muistuttaa pikkuhiljaa jo sit kohta kuntosalia ! =D


Missikiertue 2009 !  1

Kerrankin pääsi vähän paremmin tämän aiheen pyörteisiin ihan konkreettisestikin kun missikiertue käväisi peräti Äänekoskellakin ! Ja itse piti siis tietenkin käydä tsekkaamassa että millaista menoa ja meininkiä kiertue oikein mahtaa tarjota ? Ja eipä tarvinut pettyä, sillä kovin oli kauniita nämä missiehdokkaat.. eikä siinä vielä kaikki sillä he eivät tuntuneet myös juurikaan diivoilta vaan olivat lähinnä ulospäinsuuntautuneita ja puheliaita & tykkäsivät olla yleisön joukossa kun eivät olleet esiintymässä. Ainoa miinus oli että yleisöä oli aivan hävettävän vähän, vain kourallinen. Johtunee osittain huonosta päivästä, sunnuntaista sekä siitä että tapahtuma ei ollut Äänekosken keskustassa vaan aivan laitamilla automatkan päässä.

Sitten itse missiehdokkaisiin. Mitä olin netistä pari päivää aiemmin nähnyt nämä missit niin suosikkini oli numero 9 Jyväskylän Essi-tyttö. Sinänsä yllättävää että olen aina ollut tummiin päin ja tämä on vaalea naishenkilö. Kuitenkin paikan päällä, suosikkini vaihtui. Kyllä ne tummat jyräsivät taas omassa arvoasteikossani kärkeen, ainakin pari kolme niistä. Sinänsä oli hyvä että porukkaa oli vähän että kontaktit misseihin oli helppo saada. Vaihdoinkin sanoja 9 tytön kanssa 10:stä. Se ainoa jota en päässyt jututtamaan oli vähän kipeä eikä siksi ollut yleisön joukossa kuten toiset. Oli vain mukana vaan niissä pakollisissa esityskuvioissa.

Joo kaikilta sain kuitenkin nimmareilla varustetun kuvan jossa myös tietty äänestysnumerot mihin voi soittaa. Kahden tytön kanssa oikein juttelinkin sitten ettei vaan kuten useimman kanssa vain muutama sananen. Ja nämä tytöt olivat ehdokkaat numerot 1 & 3. Ja yllätys yllätys kummatkin tummia tyttöjä. Kyllä tämä Elsi Helsingin tyttö nro.1 oli todella kaunis. Ei ehkä mikään aivan ruudinkeksijä mutta oikein sympaattinen et pidin kyllä kovasti. Ja tämä Nummelan nro.3 tyttö oli tosi kiva kanssa jonka kanssa keskustelu oli vieläkin luontevampaa. Sain melko erikoisen kokemuksen osakseni hänen kanssaan ! Sillä luin iltasanomista tai iltalehdestä hänestä tehtyä 20 kilon kohulaihdutusjuttua ja näytin sitä hänelle & jatkoimme aiheesta keskustelua ! =D Sepä oli aika erikoiselta tuntuva kokemus ! xD

Joo ja jos olisin saanut vielä numeron 5 jututettavaksi, niin se olisi voinut nousta suosikiksi mutta hän tosiaan oli hiukka pipi siel =/ Joo omat suosikkini ovat siis nrot 1,3,5 & 9. Yleisesti mielestäni alussa oli potentiaalisimmat menestyjät tai ainakin suosikkini ja loppua kohti ei ollut enää ihan niin mieluisia tyttöjä vaikka tosin eipä heissäkään niin valittamista. Sillä kyl noi missivartalot on melkosia kun vertaa ihan perusnaiseen jolla rutkasti selluliittia.. =p Mut joo missit ovat missejä eikä oikeesti kaikkien naisten tarvitse olla niin täydellisiä. Luonne on tärkeämpää kun puhutaan vaikkapa suhteista.. Niin ja valittiinhan siellä myös yleisön suosikkityttö tai tytöt kun tuli tasapeli. Numerot 3 & 9 eli Essi ja Heli jakoivat voiton.

No yllätyksenä jouduin tai pääsin vielä lehteenkin haastattelun kera ou mai kaad ! xD Suosikkini oli sitten virheellisesti lehdessä sillä se ehti vielä muuttua.. No nyt on ainakin kivempi seurata missimaailmaa ja aionkin taatusti katsoa tv:stäkin missikisat kun ne tytötkin kävivät peräti tällä kertaa hiukka tutuiksi.. =)


Kodin Terran...

...avajaiset olivat tänään Jyväskylässä ja itsekin olin menossa mukana. Ehkei ollut ihan minun kauppani, ainakaan tämän hetkisten tarpeideni mukaan, mutta tulipahan kierreltyä ja opittua paljon uuttakin. Tuli esimerkiksi testattua hierova tuoli ja tuli nähtyä & saatua paljon infoa nykyaikaisista saunakiukaista joissa on peräti tietokone sisällään.. hmm varsin mielenkiintoista. Kuulemma vasta vuoden ollut markkinoilla täällä nämä uutuustuotteet. Ja mikä parasta, avajaisissa ei tyhjin vatsoin tarvitse liikkua eikä edes rahapussikaan hupene kun on ilmaista evästä tarjolla.. =)


Lähitunteina..

-Aloitin tänään yhden kurssin.
-Katsoin eilen hyvän aloitusjakson uudesta 6-osaisesta brittisarjasta "Jekyll(&Hide). Suosittelen lämpimästi !
-Äiti näytti mulle Mikko Niskasen "8 surmanluotia" leffasta pätkiä jossa vilahti yksi sukulainenkin useamman kerran sekä paljasti että yksi sen leffan näyttelijöistä oli hänen ensirakkautensa ! =D
-IS Veikkaaja uudistui tullessaan postissa tänä tiistaina.


Tuttu tilanne !?

Jostain syystä tänään tuli mieleen yksi heppu jota en ollut nähnyt vähään aikaan ja eikö sitten kävellyt äsken vastaan kun lähdin ulos ! =D Aika uskomatonta tai no yllättävää ainaskin, ihmismieli se on kumma juttu ja pystyy aavistelemaankin monenlaista. Vielä aika vähän tiedetty osa-alue tuo mihin kaikkeen "epäluonnolliseen" me oikein pystymmekään !? Kuten esimerkkitapauksessa niin näinhän meille monesti tuppaa käymäänkin ! Onko Sulle käynyt viime aikoina tai joskus niin että hetki aikaa sitten ajattelemasi kaveri ilmestyy näköpiiriisi aivan sattumalta ? Kerro siis mulle joku vastaavanlainen tarina ! =D

Edellinen