42.Superbowl, missikisat & muuta hörinää..

  • Toni

Kannatti valvoa viime yönä yli viiteen vaikka aamulla meninkin jo töihin.. oli meinaan sen verran jännä amerikkalaisen jalkapallon finaalikoitos eli superbowl. Nyt meinaakin jo vähän väsyttää.. taidan ottaa kohta päikkärit ! Vaikken olekaan mikään lajin asiantuntija vaan kaikkea muuta niin nyt kolmen viimeisen superbowlin nähneeni joka vuosi, alan jo pikkuhiljaa ymmärtämään säännöt.. ja mieleeni oli jo jäänyt se että tässä finaalipelissä yleensä ennakkoon altavastaaja on ollut usein vahvoilla kuten tänäkin vuonna. Yleensä se altavastaaja omaa hyvän puolustuksen ja se suosikki kovan hyökkäyksen kuten oli nyttenkin. Ja nykyaikoina monesti taktisesti hyvin pelaava joukkue vie sen pitemmän korren.. Olipas jännä peli loppuun asti ! Kyllä kannatti katsoa. Näköjään mun kannattaa veikata jatkossakin näitä itselleni hieman tuntemattomia lajeja sillä pelasin sitä yllättäjäjoukkuetta 4.40 kertoimella ja voitin ! =) Kun ennakkosuosikin kerroin oli vain vaatimaton 1.10. Näköjään vuodesta toiseen kannattaa pelata sitä ennakkoon altavastaajaa tässä finaalissa jolla on kivikova puolustus.. nyt jos alkaisi seuraamaan peräti jo itse kauttakin ettei vaan pelkkää finaalia aina.. ?

Noh viikonloppu oli tosi upeaa vedonlyöntiaikaa myös muutenkin. Harmi en niin panostanut mutta pääasia että voittoa tuli suhteessa kuitenkin & asiantuntemuksesta hyvä mieli. Aavistin mahtavat lähes 6 kertoimen kotivoitot Espanjassa Almerialle & Italiassa Sienalle. Tilastoni kertoivat että nyt tässä vaiheessa kautta kannattaa pelata noita. Myös Fulhamin kotivoitolla tienasin vähän. Aijai kun nuo 4 peliä olisi pelannut kaikki ristiin järjestelmällä kertoen kaikki keskenään. Ei olisi paljoakaan tarvinut rahaa laittaa ja olisi tullut satasia.. no jatketaan samaan malliin ja maltillisesti niin kyllä se hyvä tulee.

Missikisatkin taas käytiin & tietysti ne piti katsastaa ! Mitä sitä kisaa nyt suotta lopettaa, ainahan kauniit naiset kiinnostavat ja tulevat kiinnostamaan ! Perinteitä kunnioittaen siis.. oma suosikkini ei valitettavasti päässyt edes 3. joukkoon, ehkei hän ollut sitten niin missityyppiä ? Mutta mielestäni tämä numero 8 Marielko se oli niin oli ylivoimaisesti säteilevin kaunotar joka näytti aivan joltain syötävältä ! =D

Meinasin viikonloppuna lähteä viihteellekin mutta päätin sitten kuitenkin että kun oon päässyt vauhtiin nyt tossa puntinnostossa niin treenataas 3 päivää putkeen ja pidetään sitten vähintään 2 lepopäivää kun työviikko taas alkaa. Nautin taas kovasti treeneistä ja kiva kun nyt toi unirytmikin on automaattisesti kunnossa johtuen töistä lukuunottamatta viime yötä ja matsia..

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:06

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus