Ah kesä lähestyy !

  • Toni

Ja Toni-Ponin lenkkien tahti senkun tiivistyy ! =D Tai nokun viikolla on tullut niin vähän toistaiseksi lenkkeiltyä että keskitän ne sitten näihin viikonloppuihin. Tänään oli taas luvassa 2 lenkkiä, toinen hyötyliikuntana & toinen normaalina lenkkinä. Oli niin hieno ilmakin että innostuin pikakävelemään ahnehtien niitä kilometrejä yli 1.5 tunnin ajan sitten lopulta siinä varsinaisessa lenkissäni.

Niin luonto heräilee pikkuhiljaa ja auringonpaiste piristää kummasti mieltä =) Kesällä voi ulkoilmassa nauttia esim. tenniksen peluusta tai uimisesta ja paljosta muusta. Niitä esim. jo kovasti odottaen ! =)

Suomessakin aloitettiin tänä v-loppuna pelaamaan jalkapalloa kun pääsarja pyörähti käyntiin. Aion käydä katsomassa kotipaikkakuntani futispelejä kesällä niin paljon kuin mahdollista eli aina kun täällä paikalla vaan olen.

Oli hieman huonoa tuuria kun Huima viime kauden päätteeksi mahtavan alkukauden jälkeen putosi sarjaporrasta alaspäin. Pelaajakato kävi loppukaudesta ja oli niin harvinaisen tasainen sarja että varsin isollakin pistesaaliilla tuli lopulta noutaja kun sieltä loppupäästä loppukaudesta vielä muut pirun joukkueet kirivät. Ja kun alkukaudesta ja vielä muistaakseni puolivälissä kauttakin Huima oli lähes nousuvaarassa =D

No mutta hyvää kesän odotusta myös tännekin ! =)

Kuinka tämä on mahdollista ?
Kuinka tämä on mahdollista ?

Kirjoitettaessa soi Eppu Normaali : Repullinen hittejä

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:28

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus