Aikuisten Joulukalenteri !

  • Toni

Tsot tsot.. mitäs luulit ? ;P Nyt ei mennä Erotiikan maailmaan vaan urheiluvedonlyöntiin ! =D Joulukuun alku on aina hyvää aikaa aloittaa pelaaminen jonnekin uuteen peliyhtiöön ! Etuisuudet ovat tietty samat myös jo mukana oleville jäsenille joten vanhat peluritkin hyötyvät siinä missä uudetkin.

Joka päivä joulukuun 24.päivään saakka olisi tarjolla joku kiva peliyllätys Joulukalenterista & seuraavillta firmoilta tuli sähköpostiini tästä ilmoitus : Unibet, Nordicbet, Paf & Betsafe tarjoavat ainakin joulukalenterin ! Näillä mulla on esim. siis pelitili. Voisi Veikkauskin yrittää kilpailla tässä asiassa eikä vain tarjota maksullisia joulukalentereita.. jos jo ensi vuonna ? Näin ainakin toivotaan & veikkaus pysyisi tässäkin mielessä erittäin mieluisana ja kilpailukykyisenä paikkana pelata.

Mutta nyt tämä lähtee availemaan kyseisten firmojen ensimmäisiä luukkuja & tsekkaan myös muut tuntemani peliyhtiöt onko niissäkin joulukalentereita !? Pelailemisiin siis ! =)

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus