Aikuisten Joulukalenteri !

  • Toni

Tsot tsot.. mitäs luulit ? ;P Nyt ei mennä Erotiikan maailmaan vaan urheiluvedonlyöntiin ! =D Joulukuun alku on aina hyvää aikaa aloittaa pelaaminen jonnekin uuteen peliyhtiöön ! Etuisuudet ovat tietty samat myös jo mukana oleville jäsenille joten vanhat peluritkin hyötyvät siinä missä uudetkin.

Joka päivä joulukuun 24.päivään saakka olisi tarjolla joku kiva peliyllätys Joulukalenterista & seuraavillta firmoilta tuli sähköpostiini tästä ilmoitus : Unibet, Nordicbet, Paf & Betsafe tarjoavat ainakin joulukalenterin ! Näillä mulla on esim. siis pelitili. Voisi Veikkauskin yrittää kilpailla tässä asiassa eikä vain tarjota maksullisia joulukalentereita.. jos jo ensi vuonna ? Näin ainakin toivotaan & veikkaus pysyisi tässäkin mielessä erittäin mieluisana ja kilpailukykyisenä paikkana pelata.

Mutta nyt tämä lähtee availemaan kyseisten firmojen ensimmäisiä luukkuja & tsekkaan myös muut tuntemani peliyhtiöt onko niissäkin joulukalentereita !? Pelailemisiin siis ! =)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:40

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus