Ajoituksen mestari olin kyllä eilen..

  • Toni

Päivällä piti eilen vähän kyllä jo kiirettä joten olin vähän aikataulua jäljessä koko eilisen, mutta silti sopivasti aina paikalla missä milloinkin..

Kun kotiuduin kirjastosta ja kaupasta kesken Suomen matsia(ajatella mikä ihme etten ollut sitä silmät tapittaen katsomassa !) avasin telkkarin Suomi-Latvia 0-1 eli empä ollut paljoa missannut ajattelin.. ja kappas vaan muutaman sekunnin ehdin peliä katsoa ja Suomi iski kiekon maaliin ! Et olipas vaan aika hyvä ajoitus..

No Suomen pelin takia ja pohjiakin piti vähän juoda joten olin tapojeni mukaan tietysti myöhässä illan rock/heavykonsertista. 3 ekaa bändiä, pienemmät nimet missasin tietysti, sinänsä harmi olis ollut ihan hieno tsekata että millasta musikkia esittävät mutta ei mahda nyt enää mitään. Ehkä ens kerralla.. mutta kuitenkin Shade Empire oli just jo lavalla valmiina kun saavuin paikalle tosin ei vielä yhtään biisiä soittanut, joten sen näin ainakin kokonaan. Harmi vain että yleisökato oli melkoinen, varmaan osaksi juuri tuon Suomi-pelin takia sekä vanhemman yleisön puolesta kun ei ollut anniskeluoikeuksia..

Ja sitten taas eteenpäin.. olin juuri ehtinyt seuraavaan paikkaan ja juuri tilannut ekan lonkeron niin eikö mennyt vain hetki niin Anna Abreu bändeineen käppäilivät heti kohti lavaa esiintymään. Eli loppuillasta en sitten ainakaan missannut sekuntiakaan. Kiva ilta oli muutenkin kun joitakin vanhoja tuttujakin näki ja oli myöskin harvinaisen kaunista naisseuraa.. =)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:01

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus