Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on akupunktio.

Valaat !

Ei, en aio puhua naisista vaikka otsikko siltä kuulostaakin.. :p Vaan oikeista valaista jotka valloittivat mieleni tänään kun olin akupunktiossa. Rentoutusmusiikkina oli meinaan valaiden ääntelyä musiikin säestämänä. Ajoittain se ääntely kuulosti samalta mitä minun mahanikin aina juttelee.. x) Ajattelin samalla mitä olin tv:stä nähnyt valaista mielenkiintoisissa luontodokumenteissa.

Itse en ole toistaiseksi nähnyt valaita luonnossa kuin etäämmältä vilaukselta kun on joku pompannut merestä ilmoille. Nehän ovat hyvinkin seurallisia otuksia & kiinnostuneita tekemään tuttavuutta ihmisten kanssa. Nyt tuli sellainen impulsiivinen haave että olisi kiva pulikoida joskus valaan kanssa tai vähintäänkin nähdä valas lähietäisyydeltä veneestä. Että semmosia tänään. Voiskin mennä kohta jo nukkumaan ! Hyviä syviä unia odotellen johon juuri akupunktiosta on apua :)


Rentoutuminen oli päivän teemana.

Tämän viikon olen nukkunut uuden tyynyn & petivaatteiden kera. Onkin maittanut uni harvinaisen hyvin :) Tyyny tuntuu olevan oikein hyvä, ainakin parempi kuin jo vähän huonoksi mennyt edellinen. Seuraavaksi olisikin sitten uuden sängyn hankkiminen tässä jossain vaiheessa..

Kävin tänään myös yli puolen vuoden tauon jälkeen akupunktiossa. Vaikuttikin heti pitkästä aikaa tuntuvasti. Aineenvaihdunta lähti ainakin heti liikkeelle & muistin taas miten unelias olo tulee aina session jälkeen..toivottavasti se vaikuttaa myös nukkumiseen jo ensi yönä.. hmm nam nam ah uudet puhtaat petivaatteet odottavat jo sukeltamista vällyjen väliin ja ehkäpä kohta onkin aika vajota hyvissä ajoin syvään uneen.. =)