Ala-arvoista..

  • Toni

..niin en vihaa tv-chättejä. Ne ovat nykypäivää ja joskus niitä itsenkin saatan yön tunteina sivusilmällä seurata. Mutta yhden häiritsevän piirteen olen huomannut niissä nyt viime aikoina. Nykyään siellä on jotain mainoksia juontojen välissä ja ei niissäkään itsessään mitään kauhean ärsyttävää ole.. MUTTA kuka taulapää on ohjannut tulemaan saman mainoksen aina 100 kertaa peräkkäin ?!? Ei voi ymmärtää, se on todella rasittaa toistoa.. jotain rajaa manipulaatiollekin.. Ihmiset turtuvat moiseen eivätkä enää edes osaa kuunnella moista joten se ylimääräinen toisto on sinänsä myös täysin turhaa. Turhaan vaan ihmiset alkavat vihaamaan ehkä ihan hyviäkin mainoksia. Erittäin hyvä keino passivoittaa ihmisiä entisestään kun ei edes enää kiinnosta kuunnellakaan.. no mutta ei mulla muuta nyt. Tulipahan vaan mieleen kun viime yönä sen jälleen satuin huomaamaan.

1 kommentti

Kivipaa

21.12.2008 20:14

Minua ihmetyttää ne viestit niissä chateissa.Ne on ihan käsittämättömiä.Ilmeisesti suurin osa niistä on kännissä kirjoitettu.Tai sitten joku lapsi/teini lähettää sinne viestin "Juontaja,vilkuta mun koiralle." Ja isi maksaa...

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus