Alaselkä vähän reistaili..

  • Toni

4 yötä meni aina välillä herätessä pyörimiseen kun oli oikeanpuoleinen alaselkä kipeytynyt. Treenin jälkeen vajaa viikko sitten sen huomasi venyttelyssä että nyt on jumi alaselässä ja kipeytyy taatusti.. sängystä ylösnousut olivat melkosen vaikeita ja kävelykin vähän omituista taaperrusta.. ihan vähäpätöisestä nostosta se kipeytyi, mutta osasyyllinen taitaa olla myös "vanhan" lihaksetkin jotka reagoivat kelien muutoksiin toisinaan sekä vanha vaiva iskias. En oo ihan varma oliko se osittain iskiasta !? Se ei ole kuitenkaan vaivannut enää juurikaan kuten muutama vuosi sitten jolloin olin aktiivisempi ja monipuolisempi vielä liikunnassa kun lätkin muunmuassa sulkapalloa ja pelailin vielä jalkapalloakin. Niiden yhteisvaikutuksesta esimerkiksi se aina välillä rasittui.. Luulen että suurin syy on nyt kuitenkin tuo ilmojen kylmeneminen.

5.yönä en juurikaan enää heräillyt, mutta oli vielä kipeänä sitten päivällä. Oli pakko pitää treenitauko tuona vajaan viikon aikana ja se olikin vain viisas ratkaisu. Viimeksi jalkatreenissä kyykkäsin harvinaisen monta sarjaa tuossa & siitä kanssa se vähän jäykistyi, mutta meni silloin onneksi treenikivun myötä ohi.. Nyt yhtäkkiä eilen perjantaina tuo muutamana yönä vaivannut selkävaiva oli asettunut täysin ja kaikki paikat olivat oikein tuoreena treenitauon myötä. Niimpä treenasin sitten eilen rinnan, tänään tai viimeistään huomenna sitten taas lisää ! Ei olisi ollut toivoakaan tuolla selällä treenata noina päivinä jalkoja, mutta josko alaselkä kestäisi taas kunnon kyykytystäkin kohta taas !? =)

1 kommentti

Fantte

26.9.2009 23:05

Kokeile "Hyvää huomenta" liikettä pitkillä sarjoilla ja keveillä painoilla.Minulla auttoi alaselän jumeihin. Tosin yksilöllisiä asioita nuo lihas hommelit.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus