Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on alkoholi.

Darts-kisoista terveisiä !  1

Olipa eräät Keski-Suomen kutsukisat ja muistelut entisille ja nykyisillekin Darts-heittäjille tuossa eilen lauantaina. Heitettiin siinä kilpaakin, mutta ennen kaikkea se oli sosiaalinen tapahtuma eikä mikään hampaat irvessä kilpailu. Olin edellisen kisan tainnut heittää vuonna 1998. Heitin parhaimmillaan säännöllisesti useamman tunninkin päivässä ja lopetin kun aloin vaatia itseltäni liikoja eikä hermot sitä enää kestäneet. Vaihdoin silloin elämäni mielenkiintoja vähän toisiin asioihin.

Oli siis kiva palata vanhojen muisteloihin. Koska heitin jo junnuna pubissa, ei alkoholi ole ollut ongelmana kun sitä ei edes silloin saanutkaan. Myöhemminkin tarkoituksena on ollut enemmän kivan lajin ja kilpailuhenkisyyteni toteuttaminen kuin alkoholin kanssa läträäminen. Joo Dartsiin liittyy kylläkin alkoholi melko käsi kädessä, mutta onneksi sitäkään ei ole pakko juoda kuten mitään muutakaan elämässä ei ole pakko tehdä jos vaan tahdonvoima ja halu olla oma itsensä siihen vaan riittävät.

Koska en ole Dartsia heittänyt koko 2000-luvulla kuin muutamia kertoja, en mitään osannut odottaakaan. Ensimmäinen heitto : tähtäsin 20, osui 19 x) Mutta jo muutama kierros siitä eteenpäin niin lihasmuisti alkoi jo palautua. Löysin myös sopivavauhtisen tyylin automaattisesti itselleni ja yllätin täysin itseni että pystyin haastamaan ihan tosissani nämä eivät aivan SM-tason heittäjät. Tulosta tuli ihan ok:sti ja tuplille pääsin paljon, mutta siinä tuli esiin harjoittelemattomuus vaikkakin ensimmäisen kerran peleissä päästyäni tuplille, heitin heti eka yrittämällä poikkaisun tupla 18.

2 ekaa peliä lämmitti itseni parhaaseen suoritukseen kolmanteen peliin jota johdin jo 2-1 & pääsin ratkaisevassa 5:ssä pelissäkin koittamaan tupla 2 useamman kerran. Hermopeliä ja langan väärälle puolelle tikka tällä kertaa jäi. Noh mutta huomasin että mähän osaan vielä heittää ja pystyn haastamaan hyvinkin ei niin huiput heittäjät. Toki matkaa on parhaisiin kun finaalissa sitten nähtiin 14 tikan pelikin. Nämä nakuttavat niin säännöllisesti jo sinne minne pitääkin, että voi olla että tuolle tasolle minusta ei koskaan ehkä olekaan eikä kyllä tarvikaan kun en niin tosissani tätä enää ota ?

Oli hienoa tavata uusia ihmisiä Dartsin parista sekä moikata joitakin vanhoja tuttujakin pitkästä pitkästä aikaa. Alkoholi ei sovi minulle edelleenkään viisastuin jälleen kerran kun vähän tuli eilen otettua. Saatan viikkokisoja alkaa silloin tällöin harrastamaan, mutta tosissani en tätä lajia aio enää ottaa. Rennommalla otteella todennäköisesti pystyn tulemaankin hieman entistä paremmaksi. Iän ja elämänkokemuksen myötä olen oppinut myös hallitsemaan hermojani paremmin joten tässä hermolajissa on haastetta kerrakseen, mutta enää se ei ole mikään ylivoimainen haaste se hermojen hallinta. Loppuun kiitokset kaikille kilpailun osanottajille. Se oli hyvä ja tarpeellinen kisailu ja vuoden päästä taas tämä tapahtuma uusiksi ! =)


Keitele Jazzit alkoivat !  1

Tulin äsken baarista ja joka vuotuinen Äänekosken ykköstapahtuma Keitele Jazzit pärähtivät käyntiin ! Tänä vuonna en aio mennä sisälle laisinkaan sillä mitään itselleni niin tärkeitä bändejä siellä ei tänä vuonna ole. Tänään oli se popein tai rockein päivä kun oli Pelle Miljoona & JJU Jousiensemble, Maija Vilkkumaa & Kotiteollisuus. Kaikki nämä olen jo nähnyt ennenkin, tosin en Pelle Miljoonaa tuossa muodossa.. Kävin kuuntelemassa teltan ulkopuolella kuitenkin Kotiteollisuuden keikan ja jatkoin siitä baariin kuuntelemaan Antony Parviainen Trioa jossa on entisiä Machine Men bändin miehiä.

Mulla kävi jo välillä mielessä että lopetan kokonaan alkoholin käytön kun minkä lie uskonnollisen herätyksenkin tuossa vähän aikaa sitten sain !? En ole enää niin poissa tolaltani niin uskalsin jo vähän alkoholiakin taas ottaa. Kohtuudella tosin mutta kuitenkin. Ihan siistiä oli kun pubikeikan jo pikkuhiljaa loppuessa olin siirtynyt lähelle ovea juttelemaan yhden tutun kanssa niin kaksi Kotiteollisuuden miestä asteli sisään pubiin ! =D

Olin siis ihan aitiopaikalla ja kun basistilla tuntui olevan vessahätä niin näytin hänelle missä vessa on & muutaman sanasenkin vaihdoin sitten baaritiskillä. Myös itse "pääpiru" Jouni oli katse-etäisyydellä tiskillä. Hänen kanssaan en jutellut, mutta katsoin hetken miestä kun harvemmin kuitenkin täällä Äänekoskella noin suuria taiteilijoita aina näkee !? =D Mut siisti homma, ei ihan mun suosikkibändi kylläkään ja pidemmän päälle turhan synkät sanoituksetkin, mutta on heillä kieltämättä varsin ikivihreitä biisejäkin jo plakkarissa et ei kuitenkaan mikään paskempi tapaus..


Suonenjoki, Hankasalmi, Keuruu..

Viikko sitten tuli käytyä Suonenjoella ! Se olikin oikein piristävä ja yllättävä reissu keskellä ahdistuksen päiviä. Muutin reissussa normaaleja toimintatapoja joka tekikin hyvää. Normaalisti noin viikonloppuna kun tulee lähdettyä kesäillassa pikku reissulle, tulee kyllä otettua vähän alkomahoolia. Edellisen kerran tuli otettua vähän liikaa.. nyt en ottanut tipan tippaa vaikka ilmaistakin olisi ollut paikan päällä tarjolla. Ylpeä olin nyt vain itsestäni ! =)

Niin Suonenjoella oli Mansikkakarnevaalit. Ilmainen sisäänpääsy vaikka esiintyjiäkin oli ja varsin runsaasti. Siellä valittiin mansikkatyttö, oli musiikkia kuten Tumppi Varonen & Problems, Risto Kaskilahti ja Jukka Laaksonen show, Lamourettes ja muuta mukavaa. Tuli myös tanssittua, ei väkisin vaan siksi että se tuntui mukavalta siinä hetkessä kun musiikkikin oli hyvää jorattavaa ! =D

Yön ja aamun tunteina tuli sitten pyörähdettyä myös Hankasalmella. Sieltä tein 24 tunnin paikasta pari kivaa ostosta. Tänään olisi olleet Keuruun Markkinat, mutta nyt tuntui siltä että tänään teen kyllä jotain aivan muuta kuin lähden sinne. Ohjelma ei ollut niin houkuttelevaa & kerran aiemmin eli viime kesänä olen ollut siellä joten mikäpä pakko sinne nyt olisi ollut lähteä. Ei niin houkutteleva paikka. Tänään ei siis matkustelua vaan sopivasti lepoa ja vähän liikuntaa liikoja suunnittelematta. Rauhoitutaan, rentoudutaan.


Eiliset hankinnat : Henkilökortti & 24pack !!

Joo tuossa reilu viikko sitten kävin laittamassa toimeen uusien henkkarien hankkimisen ! 51 euroa maksoivat + kuvan otto & 4 kuvaa siitä muistoksi 15 euroa eli yhteensä 66 euroa meni siihen investointiin. No eilen kävin hakemassa sitten valmiin henkilöllisyyskorttini, jee ! Edellinen oli jo "vähän" vanhentunut kun sen hankin ennenkuin täytin 18 ja oli siis jo muutenkin vanhanaikainen =D Viimeinen kimmoke sen hankkimiseen oli kun pankissa oli outo virkailija joka kysyi henkkareita eikä vanhasta saanut naputeltua koneelle niitä tietoja mitä olisi halunnut..

No eilen hankin myös yhdeltä kaverilta Viron tuomisiaan kun ostin häneltä Sinebrychoffin Cranberry Long Drinkkejä 24 pakkauksen ! =) Näitä juopotellaan sitten tänään :)


Vuoden ensimmäiset alkoholimaistit..

..tuli nautittua eilen ! En juonut itseäni humalaan asti, mutta johtuneeko Ginistä että vähän oli pää aamulla kuitenkin kipeä ja vähän noivea olo vai harjoituksen puutteesta ? :p Kohta niitä täysiä tölkkejä on melkoinen nivaska kun 'tein tilauksen' kaverin kautta. Noh en minä kyl viikolla ota.. enkä edes joka viikonloppu, mut ens v-loppuna vois kyllä harkita jonnekin lähtemistäkin..

Joo eilen tuli taas käytyä myös huutokaupassa. 4-5 kertaa tuli huudettua & 2 ostosta sain ja tein enkä niistä lopuista taistellut tosissani kun ei ollut niin välttämättömiä tavaroita kylläkään. Mutta nämä 2 olivat kyllä mieluisia :) Voipi olla että toinen niistä pääsee kunnon pellekuvaan itseni kanssa tänne Cityynkin kunhan tässä ehdin laittaa toimeksi !? :D