Alkuja !!!

  • Toni

Tänään alkoi koripallon EM-kisat joissa myös Suomi on pitkästä aikaa mukana ! Näin äänekoskelaisena jonka tunnetuin laji on koripallo, on pieni velvollisuus seurata sitäkin lajia vaikkei se kuuluukaan aivan top-suosikkilajeihini. Silti koripallokin on varsin hieno ja nopeassa tahdissa tapahtumia tarjoava laji. Moni kaverinikin on sitä pelannut. Hyvä Suomi ! =) Itse kävin junnuna joskus heittelemässä jossa olin ihan keskiverton tarkka vaikka tyyli olikin vähän omalaatuinen. Se olikin hyvää tarkkuuslajiharjoittelua ohessa kun heitin joskus Dartsia vähän kilpaakin =)

Big Brother alkoi myös tänään meille ns. normaaleille telkkarissa. Siis ei millään pahalla, et ole täysin sekopää minunkaan mielestäni vaikka sulla ois 24/7:kin.. :p Mutta itse yritän välttää ohjelmaa sillä se tuskin tarjoaa tämän ikäiselle enää mitään riittävän nerokasta filosofiaa ja älykästä toimintaa.. mutta onhan sekin viihdettä, tosin itseni mielestäni ei aina niin hyvää sellaista. Mielummin teen kyllä itse jotakin kun seuraan mitä muut tekevät..

Huomenna on virallisesti syksyn ensimmäinen päivä ! Kesä alkaa olla siis ohi ja sen kyllä huomaa. Ilman takkia tuolla ulkona saa itsensä kyllä pian kipeäksi jos siellä kovin kauan kerralla vähissä vaatteissa keikkuu. Välttäkää siis kulkemasta liian vähissä vaatteissa ettei pakollinen petikausi iske ! Niin ja hyvää syksynalkua vaan kaikille muillekin blogaajille ! =)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus