Änkesin itseni tyttöjen iltaan..

  • Toni

..niin eilen kävi kiva ylläri kun olin kaupassa käymässä niin näin yhden tutun tytön ja hänen jonkun tuntemattoman tyttökaverinsa. Jaahas varmaan jo menivätkin kun oli niin pitkä jonokin.. mitäs vielä sielhän ne pihalla odottivat tupakalle. Jäin juttelemaan ensin ja aika menikin nopsaan, aattelin sit tulla piipahtamaan pikasesti moikkaan koiraakin kauppakassien kera. Noh sittenhän mulle tarjottiin vielä punaviiniä ja kaljaakin joten eipä ollut valittamista illan yllättävässä vierailussa =)

Aina on myös kiva kun tapaa uusia tuttavuuksia niin usein oppii samalla kuuntelemaan jotain uutta musiikkiakin mitä ei niin itse ole kuunnellut ja niinhän tälläkin kertaa. En muista mikä se bändi oli, olikohan joku "Sisters" tms. kaksi tai kolmiosainen nimi se oli, mut jotain miimikkomeininkiä pienellä goottivaikutteella. Melkoista vaihtoehtomusiikkia siis. Ilta menikin nopeasti. Enhän mä sit ihan heti sieltä lähtenytkään. Välillä oli jännitystäkin puhelimen välityksellä kun kuultiin et S-marketissa oli ollut piiritystilanne jotain 20:00 aikoihin. Vissiin ne vankikarkurit Ylitorniosta olivat pidätetty sieltä parkkipaikalta. Aika hurjaa ja kaverit taisivat olla vielä asestettuina. S-Marketin ovetkin taisivat sen ajan olla lukittuina et ihmiset eivät liikkuisi. Ihme ettei teksti tv:ssä ole ollut vielä mitään, mut paikallislehdessä taatusti pian on. Mietin jo hetken et huhujako ne vain mut kyl täällä tänään on supistu tämän kaltaisesta asiasta enemmänkin kaupungilla, joten uskottava se kai vaan on eikä kyse ollut pikku hiprakassa kuulluista höpöjutuista..

Juup no tyttöjen kans piti sit lähteä yhtä matkaa vielä pubia kohti. Itsellä oli kauppakassit tosiaan mukana ja kello jo niin paljon et turha enää itte mukaan mennä. Pienen lumisodan jälkeen sit erkanettiin omille teille, mut ihan kiva ylläri-ilta siitä tuli ja mikä parasta koko yö satoi luntakin ja nyt ois taas vähän parempi tilanne tääl lumenkin suhteen.. =)

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus