Askel kohti ammattimaisempaa toimintaa !

  • Toni

Niin nyt kun olen saanut valtavan määrän jalkapalloinfoa tutkiskelun myötä sekä jo melko täydellisin tilastoin, on aika hyödyntää tätä osaamista entistäkin paremmin ! Aion nimittäin laajentaa nyt paikkoja minne pelaan. Tähän mennessä hyvin pitkälti mulle on riittänyt Centrebet & Veikkaus. Toisinaan myös Paf ja ensi askeleet aikoinaan otin SSP:lle pelatessani kun Suomessa vedonlyönti ei ollut vielä laillista paitsi lähinnä vakioveikkausmuodossa.

Jotta hyödynnän jatkossa paremmin haistamani ylikertoimet ja saan pelata oudompiakin sarjoja, aion tehdä nyt muutaman uuden tilin eri vedonlyöntiyhtiöille. Ainakin Nordicbet on aivan ykkösenä listalla, siellä voi pelata mm. Suomen jalkapallon kolmostakin. Expekt myös kiinnostaa, sielläkin olin hetken aikaa muutama vuosi sitten, katotaas mitä se paikka nykyään tarjoaa !? Ladbrokes & Betsson myös kiinnostavat. Nyt aionkin sitten pelata aina sinne missä peli-ideallani on suurin kerroin ! Tämä on tärkeä askel jos todella voittaminen kiinnostaa !

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:13

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus