Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on baari.

Paluu maallisiin nautintoihin ! =)  3

Masennuin, pysähdyin, lamaannuin, ajattelin & lopulta rohkaistuin muuttamaan elämääni parempaan suuntaan sillä se alkoi olla jo melkoisen välttämätöntä voidakseni edes siedettävästi. Kävin henkistä mielen taistelua ja kaikki maallinen sai hetkeksi jäädä odottamaan tai se meni oikeastaan siinä sivussa kun sain todennäköisesti voimaa ja johdatusta jostain ylempää että fyysinen liike pysyi ja kävin pelaamassa säännöllisesti sulkapalloakin vaikka mieli myllersi melkoisesti.

Keitele Jazzit päättyivät eilen ! Täällä oli sähkökatkos ukonilman aikaan kun lähdin viime hetkillä käymään kaupassa. Onneksi ei kaupassa kuitenkaan ollut sähköt pois. Ostin vähän ilojuomaa päättyvien jazzien kunniaksi kun se tuntui nyt sopivalta ! Kotiin tullessa oli alaovi edelleen lukossa ja käytävät & koti pimeänä. Se olikin aika pitkä sähkökatkos, varmaan lähemmäs 1,5 tuntia. Noh sitten aloin valmistautumaan iltaan, ei mitään kiirettä, ihan rauhassa nautiskellen. Jazzein ilta oli luvassa eikä kiire ollut bändejäkään katsomaan, lähinnä nuuskimaan taas tunnelmia ja elämää tuonne vilskeeseen.

Otin pari siideriä matkaan ja join ne penkillä jossa olikin perjantaina ollut hauskat säpinät.. =D Silloin olin täysin selvinpäin ja törmäsin siinä silloin varsin vekkuleihin vaasalaisiin. Seurakunnan nainen iski kyntensä kaveriini ja minuun kirjaimellisesti, suukotellen & halien varsin aggressiivisesti.. xD Siistiä toimintaa oli.. :P Nyt lauantaina oli vähän rauhallisempaa ja minäkin nyt vähän kännissä, mutta kivoja tapahtumia oli nyttenkin luvassa jonkin verran, oli ihmisiä, oli eläimiä, ei mitään seksuaalista siis ! =D Mutta kaikkea muuta mukavaa ! =)

Pulloja oli joitakin maassa ja kun mulla oli muovikassikin mukana niin päätin siinä jazzia kuunnellessa ajella vähän pyörällä ympäriinsä ja tehdä samalla hyvä työ ja kerätä vaaralliset ja vähän tuottoisetkin pullot pois. Pieni kapinahenkikin iski tota nykyistä pullopolitiikkaa vastaan.. kun jazzit hiljenivät, siirryin enemmän kaupungille päin, noukin baarien lähistöltä pullot myös, kätkin yhden pussillisen välillä ja jatkoin sitten kohti pubia. Viimeksi keskiviikkona olin käynyt Pub Markuksessa & nyt päätin mennä toiseen baariin kun pääsymaksukin oli siellä vain 3 euroa. Eikä vain siksi vaan ihan vaihtelun vuoksikin katsomaan mikä meininki on tuolla enemmän nuorison pubissa Kalliossa. Joo ja vanhaksihan siellä itsensä tunsikin ! =D Onneksi muutama muukin ja vielä tuttukin yli 3-kymppinen siellä oli sit myös juttukaverina. Nuoreen serkkuunikin 18v. tuli törmättyä ensimmäistä kertaa pubimaailmassa, hassua ! =D

Ilta oli kiva, join muutaman oluen, olin rentoutunut, juttelin monen eri ihmisen kanssa. Yhden kanssa astrologiastakin. Sain hänen syntymäaikansa ja juttelin hänestä jo vähän astrologisesti. Pitääkin katsella sitä vähän huomenna ! =) Niin hän olikin tuttuni vuosien takaa. No oli siinä sitten vielä toinenkin jolle aurinkomerkin perusteella jotain yleisluontoista kerroin myös. Sitten tuli vielä kiva ylläri ennen kuin päätin lähteä pois kun käteinen alkoi käymään vähiin. Joku tyttö tuli luokseni ja sanoi että olin eka lähin mies jonka huomasi ja ojensi mulle lähes täyden oluttuoppisensa kun ei jaksanut juoda ja hänen piti lähteäkin. Jännä homma en muista edes(humalalla on vähän osuutta asiaan) minkänäköinen ja kuka se tyttö oli, mutta muistan että kiitokseksi tuopista suutelin häntä suoraan suulle ! :) Nami nami..

Ja sitten muiden ihmisten katseista välittämättä ulos mennessäni kaivoin taas muovipussin ja keräsin toisen kassillisen täyteen pulloja, hain kätköstä toisen kassin ja lähdin polkemaan kotia kohti ! Muutama kerta pari pulloa purskahti täysistä pusseista ulos.. melkoista taiteilua sitten kerätä ne taas maasta kaatumatta.. :P Sitten avasin oven kotiin, vatsassa kiersi pahanlaisesti, pullot äkkiä nurkkaan, wc:n ovi auki ja olipahan niin viimeinen hetki kuin olla ja voi että kun ennätin pöntölle, alkoi oksennus lentämään ja vieläpä lähes joka tippa sinne minne kuuluikin.. yes ! Oli levoton yö nukkua sitten kuumuudessa kun olokin oli mitä oli. Ja hiljaista oli kyllä sitten sunnuntaiaamuna joka venyi ja venyi vain sängyssä hiljaa maaten.. =D Lopulta sitten helpotti, ehdin vähän sunnuntain vedonlyöntiäkin katsoa ja koneella olla. Ulkonakin lopulta vielä ehdin käymään ennen 21.00. Nyt olo on jo huomattavasti parempi ja ruokakin taas maistuis ! =)


Keitele Jazzit alkoivat !  1

Tulin äsken baarista ja joka vuotuinen Äänekosken ykköstapahtuma Keitele Jazzit pärähtivät käyntiin ! Tänä vuonna en aio mennä sisälle laisinkaan sillä mitään itselleni niin tärkeitä bändejä siellä ei tänä vuonna ole. Tänään oli se popein tai rockein päivä kun oli Pelle Miljoona & JJU Jousiensemble, Maija Vilkkumaa & Kotiteollisuus. Kaikki nämä olen jo nähnyt ennenkin, tosin en Pelle Miljoonaa tuossa muodossa.. Kävin kuuntelemassa teltan ulkopuolella kuitenkin Kotiteollisuuden keikan ja jatkoin siitä baariin kuuntelemaan Antony Parviainen Trioa jossa on entisiä Machine Men bändin miehiä.

Mulla kävi jo välillä mielessä että lopetan kokonaan alkoholin käytön kun minkä lie uskonnollisen herätyksenkin tuossa vähän aikaa sitten sain !? En ole enää niin poissa tolaltani niin uskalsin jo vähän alkoholiakin taas ottaa. Kohtuudella tosin mutta kuitenkin. Ihan siistiä oli kun pubikeikan jo pikkuhiljaa loppuessa olin siirtynyt lähelle ovea juttelemaan yhden tutun kanssa niin kaksi Kotiteollisuuden miestä asteli sisään pubiin ! =D

Olin siis ihan aitiopaikalla ja kun basistilla tuntui olevan vessahätä niin näytin hänelle missä vessa on & muutaman sanasenkin vaihdoin sitten baaritiskillä. Myös itse "pääpiru" Jouni oli katse-etäisyydellä tiskillä. Hänen kanssaan en jutellut, mutta katsoin hetken miestä kun harvemmin kuitenkin täällä Äänekoskella noin suuria taiteilijoita aina näkee !? =D Mut siisti homma, ei ihan mun suosikkibändi kylläkään ja pidemmän päälle turhan synkät sanoituksetkin, mutta on heillä kieltämättä varsin ikivihreitä biisejäkin jo plakkarissa et ei kuitenkaan mikään paskempi tapaus..