Baari-ilta taas takana outoa !?

  • Toni

Eilen tuli oltua taas baarissa ja juomaakin meni jonkin verran.. Yks kamu jo ihmetteli että miten mä TAAS kun ei mulla oo viime vuosina enää ollut tapana viettää niin usein aikaa moisissa. Näköjään tälläinen sosiaalinen vaihe sitten menossa ja rahatilanne myös sen verran okei et mikä ettei. Hirveesti ei uusiin ihmisiin nyt ehtinyt tutustua kun tuli lähdettyä niin myöhään liikkeelle, mut jotain mukavaa naispuolista kuitenkin =)

Nyt täytyy siirtää hieman tän päivän lenkkiä tuonnemmaksi tämän baareilun seurauksena tulleen lievän huonon olon takia.. jos söisi vaikka ensin kunnolla ja hoitaisi päivän vedonlyönnit alta pois. Sitten muutaman tunnin päästä vointi voisikin olla jo huomattavasti parempi. Aih ja heräsin juuri sopivasti myös tohon "Jäniksen vuosi" leffaankin. Nyt tulikin mieleeni et näin unta tässä joku yö juoksemisesta. Mitähän se mahtaa tarkoittaa ? En kuitenkaan ollut unessa koira enkä nähnyt koiralle tyypillillisiä ajounia =D

Seikkailija vuonna 1999
Seikkailija vuonna 1999

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus