Back to basics !

  • Toni

Joo muutin vähän treeniohjelmaani. Lopetin tämän jo vuosia kestäneen rutiininomaisen treenaamisen jossa keho oli jaettu useaan osaan. Näin aina kun ei huvittanut treenata niin saman kehonosan treenaaminen uudestaan pitkittyi turhaan eikä kehitystä kovin paljoa ehtinyt varmaankaan tapahtua ainakaan optimaaliseen kehitykseen verrattuna. No nyt lopetin tämän pelleilyn ja siirryin takaisin enemmän treenityyliin jolla joskus alotinkin. Aloitin muuten treenini "Bodaa Arnoldin kanssa"-opuksen innoittamana jossa aloittelijan ohjelmassa koko keho treenattiin kerralla läpi n.3 kertaa viikossa.

Nyt jaan kehon vain kahteen tai kolmeen osaan ja 5-6 päivää näin alkuunsa pistetään tavoitteeksi samojen kehonosien uudelleentreenaamiseen. Pahimmillaan joku kehonosa mitä ei niin huvittanut treenata saattoi aikaisemmin venyä välillä jopa kuukauden taukoon. Mut nyt on varsin innostunut olo ja mielekästä pitkästä aikaa vähän panostaa ja kattoa miten treenata ! =)

Niin yes olipas taas hieno vedonlyöntipäivä eilen ! =) Peli toisensa jälkeen napsahti hyvin kohdalleen.. tässä onkin 2 päivää nyt menoa joten ihan kivakin että extrarahaa tuli =) Ja kesärientoihinkin pitäisi jo vähän yrittää säästellä.. Veikkaus on näköjään joutunut jo alkaa mamoileen painamalla paniikkinappulaa kun eivät uskaltaneet nyt viikonlopulle avata lainkaan Italian Serie A:n pelejä eivätkä Veikkausliigan maalimääräveikkauksia tai hetkinen tossa taitaakin olla painovirhepaholainen kun on alle 2,5 & yli 5,5 maalia =D Saas nähdä tuleeko noi oikein sitten edes listan loppuun ? Mut hyviä viikonloppuja tänne ! =)

Torso.
Torso.

Kirjoitettaessa soi Anathema : Eternity

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:26

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus