BB-Aki tuntuu olevan varsin fiksu kaveri !

  • Toni

Joo tuossa muutaman kerran olen hemmon nähnyt jossain chätissä tai se oikeassa tms. & miehestä on jäänyt erittäin hyvä mielikuva. Hänellä on arvot hyvin kohdallaan. Ensinnäkin terveys tuntuu olevan hänelle tärkeä asia, tykkää painoharjoittelusta ja muustakin liikunnasta eikä läträä liiaksi viinan kanssa. Aivan uutena asiana mulle on tullut tuo eläimistä pitäminen. Antaa muuten erittäin hyviä vinkkejä koiran kasvattamiseen kun niistä todella paljon tuntuu tietävän ! Olen itsekin pannut niistä jotain mieleeni ja aion kertoa mahdollisesti eteenpäinkin kun tunnen kerran kyllä jokusen koiran omistajan hyvinkin.

Kaiken lisäksi Aki on erittäin hyvä puhuja, mielestäni erittäin hyvä valinta töihin tuonne ! Ihan parhaita juontajia ehdottomasti ellei paras. Ja nimenomaan kun kiinnostuksen kohteetkin ovat aika samoja kuin itselläni, on häntä mielenkiintoista kuullakin. Kaveri on myös erittäin hyvä esimerkki nuorisolle koska hän edustaa sopivan pehmeitä arvoja ja arvomaailma on muutenkin rakentava ja terve. Mutta kuten tiedämme hän ei ole ollenkaan lepsu joten viesti menee kyllä perille !

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:50

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus