BB-verkkovieraalta kyselemässä..

  • Toni

Joo ajattelin tänään käydä katsomassa miten tuo verkkovierashommeli oikein toimii kun vieraana oli minua kiinnostanut henkilö Piia. Pidin sekä henkilön ulkonäöstä että luonteesta, sattumaa tai ei että on härkänainen sillä nuo ovat tulleet mulle melko tutuiksi ihan konkreettisestikin. No mutta asiaan ja kyselyihin.. Kannatti esittää monta kysymystä niin edes yhteen niistä hän ehti vastata sen tunnin aikana. Kysymyksiä tuli taatusti rutkasti kuten varmaan joka kerralla kun joku putoaa. Sinänsä vähän harmitti että niihin mihin hän ehti vastata niin oli aika paljon ns. turhia kysymyksiä joihin vastauksetkin tiedettiin jo etukäteen, mut hyvä että edes yksi munkin kysymys tuli huomioitua, tosin ei ehkä se ykköskysymys mutta parempi sekin kuin ei mitn.

Niin ja muillekin tiedoksi että maanantaisin aina klo. 19.30-20.30 aikana edellisenä päivänä pudonnut on vastailemassa näihin fanien tms. kysymyksiin. Joten sinne mars kun joku suosikkisi häädetään talosta ! Nyt kun kerran pääsi alkuun, voisi jatkossakin käydä tsekkailemassa pudonneiden tunnelmia jos vain siltä sattuu tuntumaan ja kysyttävää riittää tai no ainakin kysymyksiä & vastauksia lukien =)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:12

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus