Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on bingo.

K-Plussa-kortti & bingo !

Ehdin käydä pari kertaa ostoksilla 17.11 Äänekoskelle avatussa K-Citymarketissa ennen kuin nyt 3:lla kerralla päädyin jo hommaamaan K-Plussa-kortin. Vaikka saatankin muuttaa ensi vuonna jossain vaiheessa pois päin täältä työn perässä, oli se mielestäni kuitenkin järkevä teko. Kuitenkin sitä vähän isommassakin paikassa tulisi vaan entistä enemmän todennäköisesti käytettyä. Kovasti kauppiaat ovat mainostaneet että se antaa nopeasti hintansa takaisin.. ja näinhän se onkin. Maksoi muuten vaivaiset 8.40 euroa sen hommaaminen. Sen verran komeita tarjouksia on näyttänyt olevankin että.. monitoimikone olisi mielessä seuraavaksi. Pitää vähän katsella mikä olisi omiin tarpeisiin sopiva ja katsoa millaisia tarjouksia citymarketiin tulee.. yksi avajaistarjous oli ja meni jo jossa oli joku about 90 euron monitoimikone joka maksoi n. 30 euroa muistaakseni K-plussa-kortilla ohhoh ! =O

Nyt on taas kivaa vedonlyönnissä kun on noi eri vedonlyöntifirmojen Joulukalenterit taas avattavissa päivittäin.. =) Vuosi sitten voitin 2:n euron panoksella joku vajaat 200 euroa Pafin Bingossa & 5.luukku Pafilla oli tänä vuonna päivän pelinä "Silver Bingo" jossa oli sekä 50 sentin että 1 euron pelit. No tällä kertaa voitin taas yhden pelikierroksen loppuhuipennuksen voittamalla 50 sentin panoksella rapiat 40 euroa. Kelpaa se toikin kun tuuripelejä en muuten juuri ollenkaan harrasta paitsi juuri näin joulukalenterien etuisuuksien aikana. 1 euron kierroksella olisi tietty ollut puolet paremmat voitot & kultabingossa vieläkin paremmat mutta se ei ollutkaan päivän pelinä.. ainakaan vielä :)


Bingo ! =D

Kiitos Paf & kiitos Golden Bingo-peli ! =) Se oli päivän pelinä joulukalenterissa & sitä kun pelasi vähintään kerran(minimipanos 2euroa) ja vastasi yhteen kysymykseen oikein, pääsi 9.luukun hyvien palkintojen arvontaan ! No olin vähän turhan myöhään liikenteessä, en ehtinyt ennen puoltayötä osallistua kisaan, mutta ehdin pelata sitä päivän peliä.. ja se kannattikin ! :)

Voittajan on voitokkaan pelin jälkeen aina helppo hymyillä :) 10 euroa oli kokonaisuudessaan sijoitettu kun koitti 5. pelikierrokseni. Pelaajia tässä erässä oli 38 & kuponkeja 216 pelissä. Ihan kivasti lähti.. oli eka kertaa jo realistista että jonkun suoran saisin ensimmäisenä.. pääsin "lähimpänä bingoa" listaan kun lopulta 3 numeroa puuttui. Jollain oli enää yhtä vajaa, sitten multa puuttui enää 2 numeroa & muutamilla oli enää yhtä vaille.. sitten enää yksi, 10-20 pelaajaa oli tässä samassa yhtä-vajaa-vaiheessa.. multa puuttui 73 ja tuli 74 pahus ajattelin, että nyt meni potti jollekin muulle kyllä..

Mutta ei & vielä seuraavakaan numero ei tuonut voittajaa selville, sit tuli se 73 jees ja ihme ettei muita tullut edes tasoihin jakamaan pottia vaikka niin monella oli jo yhtä vajaa.. voitinkin noiden pelaamieni kierrosten suurimman yksittäispotin eli 155.52 euroa 388.80 euron koko pelikierros-potista ! =) Ja siihen viisaasti myös lopetinkin, kyllähän extra-jouluraha aina kelpaa ! :)

Normaalistihan olen taitopelaaja enkä paljoa onnenpeleihin perusta, mutta näköjään mun kannattaisi näitäkin toisinaan kokeilla. Jupiter, tuo ylellisten juttujen tuoja tekikin syntymäkartallani hyvää kulmaa.. =) Thänks vain teillekin, rakkaat taivaankappaleet ! =D