Bingo ! =D

  • Toni

Kiitos Paf & kiitos Golden Bingo-peli ! =) Se oli päivän pelinä joulukalenterissa & sitä kun pelasi vähintään kerran(minimipanos 2euroa) ja vastasi yhteen kysymykseen oikein, pääsi 9.luukun hyvien palkintojen arvontaan ! No olin vähän turhan myöhään liikenteessä, en ehtinyt ennen puoltayötä osallistua kisaan, mutta ehdin pelata sitä päivän peliä.. ja se kannattikin ! :)

Voittajan on voitokkaan pelin jälkeen aina helppo hymyillä :) 10 euroa oli kokonaisuudessaan sijoitettu kun koitti 5. pelikierrokseni. Pelaajia tässä erässä oli 38 & kuponkeja 216 pelissä. Ihan kivasti lähti.. oli eka kertaa jo realistista että jonkun suoran saisin ensimmäisenä.. pääsin "lähimpänä bingoa" listaan kun lopulta 3 numeroa puuttui. Jollain oli enää yhtä vajaa, sitten multa puuttui enää 2 numeroa & muutamilla oli enää yhtä vaille.. sitten enää yksi, 10-20 pelaajaa oli tässä samassa yhtä-vajaa-vaiheessa.. multa puuttui 73 ja tuli 74 pahus ajattelin, että nyt meni potti jollekin muulle kyllä..

Mutta ei & vielä seuraavakaan numero ei tuonut voittajaa selville, sit tuli se 73 jees ja ihme ettei muita tullut edes tasoihin jakamaan pottia vaikka niin monella oli jo yhtä vajaa.. voitinkin noiden pelaamieni kierrosten suurimman yksittäispotin eli 155.52 euroa 388.80 euron koko pelikierros-potista ! =) Ja siihen viisaasti myös lopetinkin, kyllähän extra-jouluraha aina kelpaa ! :)

Normaalistihan olen taitopelaaja enkä paljoa onnenpeleihin perusta, mutta näköjään mun kannattaisi näitäkin toisinaan kokeilla. Jupiter, tuo ylellisten juttujen tuoja tekikin syntymäkartallani hyvää kulmaa.. =) Thänks vain teillekin, rakkaat taivaankappaleet ! =D

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:40

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus