Blogitauolta palattaessa on paljon asiaa ! =D

  • Toni

Meinasin viimeksi aloittaa blogin näin : "Mitä helvettiä mä tänne aina näitä blogeja oikein kirjottelen ? =D Onko tämä joku askel jonkinsorttiseen hulluuteen jota ei pysty lopettamaan" ? =D

Joten oli aikakin pitää parin päivän tauko sekä blogeista että keskusteluista ja citystä yleensäkin. Hipasusta ei pidetä eli kyllä, käväsin kuitenkin lukasemassa mahdolliset pikaviestit tunnustan, mutta muuten en täällä kahteen päivään ollut, jee !

Täällä on lunta nyt tänään eka kertaa kunnolla maassa, ihan siistiä ! Pimpsa päässä sitten on asiallisesti tullut ulkona oltua jiihaa ! =D

Täällä on näköjään uudistuttu samaan muottiin muiden vastaavanlaisten palveluiden kanssa tai ainakin osassa niistä nuo kuvat ovat olleet jo myös näkyvissä kommentin vieressä. Ihan hyvä uudistus, ei pääse ainakaan unohtumaan nimimerkkien ulkoinen olemus.

Tänään oli tietysti taas vilkas veikkauspäivä. Taas löysin yhden erikoistasapelikohteen, jota veikkasinkin moneen riviin. Tällä kertaa tapaus löytyy Saksasta : Mönchengladbach-Leverkusen, jotka ovat 11:sta viime ottelusta pelanneet 9 kertaa tasan Leverkusenin vieraillessa. Ainoastaan Mönchengladbachin heikompina vuosina kun se putosi 2.bundesliigaan, oli Leverkusen ollut niinä aikoina vieraissa parempi. Muuten on aina pelattu tasan vuodesta -93 asti. =D Saas nähdä miten tällä kertaa käy ?

23.9.06 hyvällä tuulella...
23.9.06 hyvällä tuulella...

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:39

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus