Blogitauolta poijes.

  • Toni

Ah tekipäs hyvää olla blogitauolla, kiitos aivoilleni jotka eivät pakottaneet minua kolmeen päivään kirjoittamaan tänne yhtään mitään ! =D Ilma on kylmennyt tänään selvästi, mutta vieläkään ei lunta näy..no mutta jos se talvi kuitenkin kohta alkais ?

Olin yhtenä päivänä melko väsynyt ja kahvitauolla töissä ollessani menin hetkeksi pitkäkseni sohvalle ja torkahdin =D Onneksi päivä oli kuitenkin jo niin lopussa eikä kahvitauko ehtinyt venyä onneksi kuin muutamia minuutteja pitkäksi =D

Tänään oli salibandyturnaus. Paras luokka kohtasi sitten henkilökunnan joukkueen jossa joukkueessa sitten minäkin pelasin. No peli ratkesi käytännössä jo aivan ensi hetkistä alkaen kun saatiin salama-avaus. Hyvä että saatiin lopulta edes joukkue kasaan, minimimäärä 5 kuitenkin täyttyi juuri kun saatiin maalillekin pikahälytyksellä farkkuasuinen =D Mutta meillä maalivahtipeli toimikin verrattuna toiseen puoleen. Hirvitti vähän ennen peliä tuo ettei pääse edes vaihtoon kun viimeksi tätä lajia pelatessani loukkasin juuri jalkani.

No jalka kesti & kun peli ratkesi niin alussa, ei tarvinut niin tosissaan ottaa. Enhän oikeastaan osaa pelata edes kunnolla tätä lajia, mutta onneksi oli hyviä pelaajia ympärillä. No kerran halusin tehdä maalinkin, nousin ylös maalimielessä ja jee tottakai se osui =D Muuten pysyin lähinnä puolustuksessa & enemmän syöttelin. Hieman erilainen paikka kuin futiksessa joka on mulle joukkuepeleistä se rakkain laji, jota uskallan sanoa osaavani vähän pelatakin =D Ihan kivaa oli pelata & hikoilla, opettelenhan vasta ja näköjään paikatkin kestää kun muistaa vaan lämmitellä ja venytellä ennen peliä kunnolla. Oho mehän saatiin vielä pokaalikin tosta voitosta =D

Joo tässä on viime päivinä tullut muutenkin harrastettua liikuntaa sen verran mukavasti, että nyt tänään on lupakin rentoutua/nörtteillä täällä ihmeellisessä nettimaailmassa. Ajattelinkin pyhittää suurimman osan tästä päivästä nettiystäville.

Tennistä ?Kuin rystylyöntiä lyömässä..
Tennistä ?Kuin rystylyöntiä lyömässä..

Kirjoitettaessa soi Darkthrone : Transilvanian Hunger

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:34

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus