Calm before the storm !

  • Toni

Voi hittolainen kun sitä paranisi jo äkkiä.. ei malttaisi piru vie odottaa ! Tahtois taas treenaamaan & jatkamaan kesäkuntoon-projektia ! Mut ei auta, on järkevämpää vaan odottaa että tää flunssa menee ohi. Tää puolivihanneksena olo ei oikein liikunnasta tykkäävälle oikein maita kun kaipais jo kunnon actionia !!! Noh toki edes hyötyliikuntaa pystyy kävelyn muodossa harrastamaan kuten tuossa kaupassakin tänään käydessä. Juoksin vieläpä kun unohdin hyllyyn yhden tuotteen ja olin jo kassalla. Kauppa lähes tyhjä ihmisistä joten tuli jopa spurtattua vähän ja kävin pikaisesti hakemassa kaupan toisesta reunasta vielä lihapullat.

Vaikken olekaan viime vuosina nimeksikään juuri juoskennellut niin huomasi kyllä että vielähän sitä vanhakin jaksaa pistää vauhdiksi.. ehkä kun tästä paranen käyn jonkun kerran vaihteluksi kävelylenkille juoksemassakin vaikkei se olekaan niin tehokasta rasvanpoltolle. Kivaa vaihteluakin se olisi ja pientä testausta se olisi samalla kuinka ne jalat vielä nykyään oikein toimivat siinä liikkumismuodossa !?

Niin näistä sairauksista vielä että olen melko harvakseltaan kipeänä verrattuna moniin muihin, mutta olen huomannut että ilmojen radikaalisti muuttuessa on mulle ne vaarallisemmat hetket sairastua. Silloin pitäisi ymmärtää olla varovaisempi ja malttaa pysyä poissa vapaaehtoisesti kipeiden luota. Nyt tiesin että kummipoika oli kipeänä mutta en malttanut pysyä poissa ja olla leikkimättä.. joten sieltähän se tauti todennäköisesti tuli. Omapahan oli syy, mutta hyvä syy ! =)

No tämä sairastelun aika on itselleni nykyisin hyvin pitkälti urheiluvedonlyöntitilastojen ajan tasalle laittamista tässä niin kovin paljon tarkkaavaisuutta vaativassa bisneksessä. Että jotain hyötyä tästäkin. Maha varmaan myös pieneni hieman tässä syömättömänä aikana myös & siivoiluakin tulee monesti enemmän kipeänä tehtyä. Mutta näin akkujen pakkolatuksessa on se "vaara" että kohta räjähtää tai alkaa vähintäänkin kahta kauheampi rääkki kun levoton mieli ja keho pääsevät taas valloilleen ! :D Toivottavasti tosi tosi pian..

Kirjoitettaessa soi Jotain jumputusta yle x:ltä..

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:39

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus