Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on city.

30 cd-levyä !

Juu tykkään olla yhä vanhanaikainen. En ole siirtynyt vielä siihen että ostaisin musiikkia tietokoneelleni eikä tällä kertaa ollut kyse edes cd-levyjen ostosta vaikka niitä silloin tällöin yhä ostelen. Onhan se mukavampi pitää kuitenkin levyä ja sen vihkosta kädessään kuin pelkästään kuulla jotain tiettyä albumia ainoastaan tietokoneen kautta.

En ollut pitkään aikaan lainannut kirjastosta levyjä joten meidän varsin hyvätasoisella musiikkiosastolla oli paljon uutuuksia ja muutakin tullut sitten 2-3 vuoden aikana.. no eilen menin ja lainasin ison läjän levyjä ! =D Koska 30 levyä on maksimilainauksen määrä kerralla, otin juuri sen verran. Eka yrittämällä taisi käsiin tulla 36 levyä joten jouduin karsimaan vähän ei-niin-mielenkiintoisia-levyjä.

Toki kuuntelen toisinaan muutakin kuin erityyppistä metallimusiikkia, mutta nyt en ehtinyt vasta kuin katsoa vain ne eli toki tärkeimmät läpi ! =) Ja kuitenkin sitä musiikkia kuuntelen taatusti yli 90 %:sti joten eipä sitä juuri muuta musaa niin kaipailekaan kotiin :) Eri genreissäkin heavyssä riittää niin monenlaista kuultavaa. Eiköhän Cityssä näy lähiaikoina "mikä nyt soi"-keskusteluosiossa näitä kirjaston levyjä sitten soitossa !? =)


Jäähyväisblogia pukkaa !  1

Mietin tätä blogia jo viime yönä & meinasinkin herätä kirjoittamaan sen, mutta ehtii sen nytkin ! Tuli jotenkin mitta täyteen Facebookin, Cityn & muiden vastaavien juttujen kanssa ! Nyt tämä ajanhukka saa riittää !! Tämä tulee todennäköisesti olemaan (jos en sanojani peru ja tule toisiin aatoksiin) viimeinen blogini pitkästä aikaa ja samalla tavallaan jäähyväiset Citylle myös ! Haluan muutosta elämääni ! En tiedä johtuuko tämä helteestä, jostain uskonnollisesta heräämisestä vai mistä mutta nyt on muutosten aika..

Aikansa kutakin. Kiitos kaikille City-kontakteilleni vuosien varrella. Teistä on ollut iloa, mutta tällä hetkellä en näe mitään syytä jatkaa täällä oloani. Pikkuhiljaa poistan varmaan kuvani. Saatan kuitenkin jättää nimimerkin tänne jos tosiaan tulen toisiin aatoksiin. Mutta jos joku haluaa ottaa yhteyttä niin pikaviestejä käyn vielä silloin tällöin tsekkaamassa, mutta aion vähentää käyntejäni kunnes ehkä lopetan kokonaan. Siinä ajassa jos jotain kiinnostaa yhteydenpito niin voidaan vaihtaa kyllä numerot. Mutta muuten se on moro nyt, jään miettimään mitä elämälläni tekisin !?


Facebook-juhlaviikko ! =D

Niin sain ton 100 kaverin rajan rikki Facebookissa tällä viikolla, JEE ! =D Joo edelleenkään en ole julkkiksia kaveriksi pyytänyt kuten joillakin ystävillänikin on tapana.. tai no on mulla tavallaan 1 julkkis & 1 julkkiksen naisystävä kaverina. Se julkkiskaan ei ole hirveän tunnettu muuten kuin erotiikan piirissä luulisin.. ja olen hänet tavannut ja jotain jutellutkin & kun hän on vielä oikein hyvännäköinenkin niin hänet kyl kaveriksi halusinkin sitten ! =) Ja sitten toi julkkiksen naisystävä on tunnetun bodarin vaimokin peräti vissiin joka on kaverina ihan lisäravinnetilausten takia ! =)

Noh mutta kun en ole vielä kovin kauaa Facebookia käyttänyt, niin saattaahan sitä joskus innostua yrittämään saada julkkiksiakin kaveriksi, eihän sitä koskaan tiedä !? Niin ja on mulla täältä Cityn kautta tutuksi tulleita ystäviäkin sentään nyt nopean muistelun jälkeen vissiin 4 Facebookissa !? :) Joo, tämä on nyt tätä nykypäivää ! Pääosin nuo kaverit ovat Facebookissa pitkän linjan tuttuja, sukulaisia, vanhoja kaverilöytöjä tai nykyään läheisiä kavereita, mutta kyllä nykyisin jos kohtaan kiinnostavia ihmisiä missä milloinkin niin ei tule välttämättä ensimmäisenä enää mieleen heittää tai kysyä puhelinnumeroa tai tarjota käyntikorttia vaan kysyä että onko hän Facebookissa !? =)