D-vitamiiniasiaa & maanantain piristykset =)

  • Toni

D-vitamiinin puute huolestuttaa tutkijoita

Eräs tutkimus Iso-Britanniassa osoittaa, että 9 henkilöä 10:stä kärsii D-vitamiinin puuttesta ja sen mukaan15 maailman johtavaa vitamiinien tutkijaa haluaa, että suositeltu päivittäinen annostus kaksinkertaistetaan. D-vitamiinin puute voi johtaa esim. luiden haurastumiseen sekä joukkoon muita sairauksia ja riskit kasvavat ikääntymisen myötä. Suurin D-vitamiinin puute on naisilla.

Nykyisin suositeltu päivittäisannos ei vähennä luiden haurastumista ja murtumisia. Vähentymistä on kuitenkin todettu kun annos on kaksinkertaistettu.

Christel Lamberg-Allardt, johtava vitamiinitutkija ja lääkäri Helsingin yliopistossa, neuvoo hankkimaan D-vitamiinia sisältävää ravintolisää, koska emme saa sitä riittävästi ravinnossamme.

Maanantai-iltana alkoi jo Pääsiäisen vietto vähän väsyttämään ja oli pieni morkkis näin hyvin syöneenä & monenlaisen kivan jälkeen. Meinasin jo mennä nukkuun tosi aikaisin, mutta sitten huomasin että neloselta tulisi "Vaaleanpunainen Pantteri" & sitä en ollutkaan aikoihin katsonut ja sehän olikin varsin hauska ja piristyin sitten siinä hekottaessa =D

Sitten menin vielä meseen ja siellä oli juuri sitä seuraa mitä kaipasinkin, kiitos taas kerran piristyksestä =)

Se perinteinen.
Se perinteinen.

Kirjoitettaessa soi Ruoska : Amortem

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:29

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus