Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on digiboksi.

Ostin tänään telkkarin & digiboksin !

Aika kliffaa hei, olin katsonut viimeksi tv:tä kotona ennen Joulua 2010. Hyvin tuli toimeen ilmankin, mutta näin tauon jälkeen se on alkuunsa varsin virkistävää ! Niin digiboksi oli hajonnut joka varmistui tänään. Vanha televisio toimii ilahduttavasti vieläkin eli joka jätän varatelkkarin tai myyn toisen pois !? Niin ja Messi teki sen taas.. =)


Nyt taitaa digiboksi taas toimia ! =)

Viikon ajan oli tosi epämääräistä miten televisio näkyi vai näkyikö ollenkaan !? Melkeimpä oli että joka toinen päivä sain sen näkymään ja sen jälkeen en siihen uskaltanut koskeakaan kunnes taas seuraavana päivänä kuunneltiin sitten taas radiota.. kuten tänään Jypin peliä ! Sitten sain pienen tarmonpuuskan ja päätin siivota sopivasti ennen bb-talkshowta, enkä vähäisimpänä imuroida television ympäristö ja johtoviidakko sekä pyyhkiä pölyt laitteista.

Ihan en sen alkuun ehtinyt sillä laitteen tutkiminen oli vielä edessä. Ei meinannut taas tulla mitään vaikka miten päin yritin. Luulin jo että virtajohdon kosketuksessa on vikaa, mutta vika olikin videoissa joka oli digiboksin alla & etenkin sen johdossa ! Sen johto oli kietoutuneena dikiboksin johtoon ja häiritsi siinä niin ettei kuva näkynyt tv:ssä tai se pomppi. Havaitsin sen kun liikuttelin videon johtoja niin jotain alkoi tapahtumaankin. Näitä ei kyl nyt tarvi kun pelkkää tv:tä katselen ajattelin ja tilapäisratkaisuna otin koko videot & sen johdot pois tuosta sekamelskasta toistaiseksi.

No ehtipä jännittävän loppupuolen Big Brotherista sentään näkemään ! Ja olin todella yllättynyt ja vähän pettynytkin(olisi ehdottomasti ansainnut olla finaalissa asti) kun Elisabeth joutui lähtemään.. häiritsiköhän ihmisiä hänen viikolla puhumansa taustansa itsestään ja vapaa kasvatus ?? Vai kenties tuo loputon kiroilu & lemmennautinnot Petrin kans.. who knows !?

No mutta palatakseni omiin puuhiini, hieno homma, paitsi että digiboksin mysteeri selvisi samalla iskulla koti on nyt myös raikkaampi ! :)