Dortmund-Schalke 3-3 (0-2)

• Toni

Ruhrin alueen 132. derby eli paikallisottelu päättyi juuri äsken uskomattomien käänteiden jälkeen. Eli jalkapallosta on siis kyse. Katsoin pelin urheilukanavalta. Tämä matsi oli ennakkoon yksi niistä johon pelaan yleensä tasuria sillä tasalukemiin nämä joukkueet ovat viime vuosina päätyneet todella usein, ihan ihan muutamana viime kautena ei enää ihan niin, mutta silti heti kun huomasin tämän kohteen olevan nyt v-loppuna, oli risti jo mielessä ! Pelasin sekä Veikkaukselle että Centrebetille sinkkuna 3.20 kertoimella, yes ! =)

Näytti jo että Schalkehan tuon taatusti vie kun tilanne oli jo 0-3 & lähellä oli jo Schalken 4. maalikin, mutta sitten tapahtui jotain yllättävää kun 2. puoliajalla ensin Schalken pelaaja otti toisen keltaisen kortin ja joutui pihalle. Sveitsin tähtipelaaja Alexander Frei tuli kentälle 2. puoliajalla Dortmundille ja sitten alkoikin tapahtua. Komea korkea kulmapotku suoraan Suboticin päähän ja hieno puski yli maalivahdin ja tilanne 67 peliminuutin jälkeen 1-3. Sitten Frein tarkka vasuri puhui 16 rajan takaa yläkulmaan, 71. minuuttia pelattu ja 2-3. Sitten Schalke alkoi hermoilemaan ja toinen punainen kortti pelissä Schalkelle oli tosiasia törkeän kampin takia 76. minuutilla. Sitten pelin loppu olikin jo arvattavissa, että Dortmund painaa ja Schalke puolustaa.

Dortmund tarvitsi vielä hieman tuomarin apua tasoitukseen kun hieman epäselvästi käsitilanteesta puhallettiin rankkari, tuuletin ! =D Sitten jännitin, kun Frei astui ampumaan sitä ja vuorenvarma osumahan siitä tuli maalitykin lapikkaasta & tuuletin jälleen !! 89. minuuttia oli pelattu ja sitten toivoin että nyt lopettavat sitten jo sen maalinteon ja loppukirin. Erotuomari tuli jälleen hätiin ja vihelsi pelin poikki varsin käsittämättömästi vain puolen minuutin yliajan jälkeen vaikka olihan vaihtoja tehty paljon sekä myös tuomittu rangaistuspotku että punaisten korttien myötä pelaajien passittaminen kentän sivulle olisi pitänyt tuoda lisäminuutteja yliajalle ! Mutta en valita, hyvä että loppui jo eikä nitroja enää tarvittu ja voitin ! =D