Ei sittenkään niin vaan TJ onkin enää KOLME !

  • Toni

Sillä aloitankin atk-kurssin jo maanantaina. Parempi olla heti paikalla niin pääsee heti alusta asti mukaan uuteen juttuun ! Eilen oli harvinainen päivä sillä pitkästä pitkästä aikaa vietin useamman tunnin kerralla aikaa tämänkaltaisissa kuvagallerioissa ! Siinä menikin sitten iltapäivä leppoisasti. Hyvä vaan antaa välillä itselleen lupa ja aikaa rentoutua ! =)

Mutta keskusteluissa ei ole tullut pahemmin edelleenkään käytyä saati mitään ihmeellistä sinne lisättyä muutamiin päiviin. Ainakaan mitään mikä vaatii enempää ajattelua. Tosin reilun viimeisen viikon aikana on tullut jo useampi potentiaalinen keskustelun avaus mieleeni. Vielä ei ole ollut aikaa tai ei ole jaksanut vaan niitä sinne lisäillä, mutta ehkä tässä joku päivä !?

Loppuviikko onkin sitten taas täynnä ohjelmaa !! Joka päiväksi olisi jotain varsin erilaista. Mielenkiintoista loppuviikkoa siis odotellen. Täytyypä sitten kuittailla päivät taas tänne blogien muotoon ! =D Vielä eilisen illan päätteeksi tuijotettuani ensin tarpeekseni naaraiden kuvia =D innostuin vielä tutkimaan hetken pc-opasta jo hieman tulevaa atk-kurssiakin silmällä pitäen ja siinähän meni sitten tietysti aika myöhään.. eikä nyt suinkaan meinaa yhtään väsyttää ;)joten täytyy tehdä perinteiset ja mennä päikkäreille heippa !

Kirjoituskoneeni =p
Kirjoituskoneeni =p

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:33

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus