Eilen oli hyvä vetopäivä ! =)

  • Toni

Pelasin ulkomaille 4 kohteen järjestelmän kaikilla herkuilla eli kaikki sinkkuina, tuplina, triploina sekä vielä 4-kohteen yhdistelmänä. Kohteet olivat 3xEspanjan pääliiga+1xEnglannin FA Cup & kaikki oikein ! :) Eli kohteet olivat : Zaragoza 1 2.85, Real Soc-Levante x 3.40, Ath. Madrid x2 double chance 1.45 & Man City 1 1.68. Tällä kertaa oli tuuriakin kun esim. Zaragoza oli jo tappiolla ja Ath.Madrid oli melkein koko pelin tappiolla kunnes tasoitti aika lopussa !

Sitten sain vielä hyvän mielen kun sain kapeasta 4 euron vakiojärjestelmästä melko komeasti 10 oikein :) Todennäköisyys sille on kuitenkin melko pieni että sillä täysosuman nappaisi.. Nyt oli tasurivarmat hyvin haettuja vaikka itse sanonkin, Mboro-Nottingham x & Real Soc-Levante x. Barcelonan pelissä olisin kaivannut pientä rivin lisävaikeutta yllätysristillä, mutta Barca vei joka oli toki itsellä toisena merkkinä siinä. Vakiolla nyt ei niin päässyt rikastumaan, mutta intoa tuo taas antaa yrittää edelleen sen kummemmin rahaa tuhlaamatta kokeilla pienillä järjestelmillä isompaakin kalaa :)

Kirjoitettaessa soi Johnny Cash Radio Jyväskylä

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:39

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus