Eilen oli tasokas putki jännitystä ! =)

  • Toni

Eli televisiosta on kyse tällä kertaa ! Vaikka oli penkkiurheilunkin kannalta vilkas sunnuntai eilen niin päätin tällä kertaa etenkin illalla keskittyä enemmän toiminnan puoleen ! =) Vaihtelu virkistää ! Enkä myöskään treenaillut sunnuntaina joten illalla linnottauduin vain sänkyyn peiton alle & 4 tyynyä pään alle & eikun tuijottelemaan :)

No ensimmäinen ohjelmakin putkesta oli tavallaan jännitystä kun sai nähdä kuka putosi seuraavaksi Idolsista. Aika yllätys tuo kyllä oli tämän kerran esityksen perusteellakin et toi Stina putosi. Mielestäni Alin biisivalinta ja esitys oli tällä kertaa suht vaisu eikä Henna-Riikkakaan niin vakuuttanut vaikka suht hyvin lauloikin. Ilpon ääni oli tällä kertaa mainio & hyvä veto muutenkin. Ehkä sittenkin voittaja-ainesta ? Martille toki peukkuja yhä pidän !

Sitten alkoi se varsinainen jännitysputki kun MTV3:n tasokas ja mielenkiintoinen kotimainen sarja "helppo elämä" pärähti käyntiin ! Sen & Wallanderin välissä nousin laiskanlinnasta välillä venyttelemään edellisestä treenistä jäykkiä lihaksiani. Sitten katsomaan Wallander-leffaa joka oli ihan katsottava, tyypillinen Wallander-elokuva.

Sen jälkeen kääntö neloselle ja lähes ihan alusta asti ehti katsomaan odotettua kotimaista "Virta"-sarjaa ! Ei ainakaan häirinnyt mitenkään juoneen pääsyä että tippa alusta ehti jo mennä.. odotus palkittiin ja nyt ei sitten millään meinaa malttaa odottaa että seuraava jakso tulisi jo ! =D Erittäin mielenkiintoinen ja poikkeuksellisen jännittävä kotimainen rikossarja !

Meinasin jo painua nukkumaan, mutta sattumalta huomasin että jaahas "FlashForward" alkoi uusintana.. aloitin viimeksikin sitä katsomaan mutta katsoin vain 2 ensimmäistä jaksoa silloin. Silloinkin se kiinnosti mutta unohdin jatkossa joidenkin menojen tai dementian takia sitä katsoa, joten kovasti kyllä kiinnostaa katsoa se tällä kertaa loppuun saakka ! =P =)

Eli mielenkiintoisia televisio-iltoja jatkossakin on sunnuntai-iltaisin odotettavissa sillä aika samalla kokoonpanolla se taitaakin nyt sitten ainakin jonkin aikaa jatkua !? :) Jos meinaa treenata lähiviikkoina sunnuntaisin, se pitääkin tehdä sitten hyvissä ajoin & urheiluvedonlyönnit hoitaa vieläkin aiemmin ! =)

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus