Eilen tv, tänään siivoilua, hävitystä & musiikkia!

  • Toni

Eilen tuli katsottua harvinaisen paljon tv:tä. Pohjolan futistilastot joutivat vielä Rocky-leffankin jälkeen paitsioon sillä pitkästä aikaa katoin vähän tarkemmin tv:n ohjelmatarjontaa eri kanavilta. No "Hitchcock esittää" sarjassa olikin varsin ovela juoni. Sitten huomasin että sub tv:ltä tulisi toi "Äijät" uusintana. Tähän ohjelmaan en ollutkaan vielä tutustunut, no mutta nytpä tuli sekin tsekattua ! Ja vielä päälle vähän Stand-Up komiikkaa eli varsin mielenkiintoinen paketti siis yhteensä ! Näin yllättävästi ilman tuttuja polkuja tv:n katsominen olikin yllättävän virkistävää =)

Tämä ilta menee hyvin pitkälti pienen siivouksen ja vanhojen risaisten vaatteiden hävityksen parissa. Samalla tulee myös kunneltua yksi lainaerä musiikkia jonka ajattelin huomenna palauttaa takaisin omistajalleen.

Kuulin äsken todella iloisen uutisen ! =) Siitä ehkä joskus myöhemmin, mutta toi antoi kyllä paljon virtaa jo tällekin illalle vaikkei se minua edes niin suoranaisesti koskekaan vaikka koskee kuitenkin ! =)

Voi rähmä..
Voi rähmä..

Kirjoitettaessa soi Therion : Gothic Kabbalah

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:26

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus